Коментари - Какво „убежище” за спестяванията си избирате? | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пропуснали са два много важни начина: физическо сребро с висока чистота на метала и физическо злато с инвестиционно качество.

Парите в акции и криптовалути може да се загубят за нула време. Не е възможно имотите да носят загуба. Много скоро панелните жилища ще бъдат обявени за несигурни защото са извън гаранция и са енергийно неефективни. Гаранцията на новите жилища е над 120 години. Само луд би държал панелка ,вместо на мига да я продава и да купува ново по-малко жилище. Който купува панелно жилище все едно някой да е купил фабрика на 8.09.1944 г. Инвестиции в земеделска земя е добра опция .

Добре де, защо тогава цените на панелните жилища отидоха восоко в небето? И нямат намерение да падат?

Гаранцията на новите жилища е над 120 години. Хахахахаха шегаджия Чул не дочул па се изказал Новите кооперацийки ще рухнат далеч преди бетонните клетки! 120 години е живота на панела 50-60 е максималния живот на новото строителство

Брато, ти пил ли си или са те е б а л и? Ебати малоумния коментар

трябва да има възможност да се избират няколко опции. какво да избера ако съм вложил поравно в имоти, акции и злато

Само 15% са казали ,нямам пари :) Ах този лош и беден българин ,дето няма какво да яде хахахахахах мрънкачи само

Избирам Бурканбанк!

НЕ СЪЩЕСТВУВАТ ! ГАРАНЦИЯ-ФРАНЦИЯ ! ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ИМА БЕЗУСЛОВНА ЦЕНА НА ВЪЗДУХА , ВОДАТА И ХРАНАТА . ВСИЧКО ДРУГО Е ПРЕХОДНО !

Бити коне. Докато е над 40к$ съм милионер.

Този въпрос данъчните или обирджиите го зададоха? Не че има разлика, само питам....

Ало как ги мислите въпросите в анкетата?! Колко ви е багажа? може ли само в едно нещо да се спестява сигурно от Дира само в левове го правят. Неправилните въпроси обричат на безсмислие цялата анкета. Трябва да са с възможност за избиране на повече от 1 отговор

Естествено в имот Няма по голяма възвръщаемост и това и дете го знае Сега е момента за апартамента

хахахаха, извинете сигурно от сънищата си ги вадите тези заключения. Имотите не са с най-високо възвръщаемост .

Напротив Само стой и гледай Букмаркни това мнение и го отвори след година Горко ще плачеш

Най-добра възвръщаемост са рисковите инвестиции. Колкото по-рискови, толкова по-печеливши (освен, ако не загубиш всичко). С криптовалути се направиха много пари, но реално утре никой не знае дали биткойна ще е 100 долара или 100 хиляди. Имотите са безопасна инвестиция - апартаментът никога няма да се обезцени до 0, но пък цените никога няма да скочат по 10 или по 100 в рамките на година. Последните 2 години дори най-обикновените индекси имат 35-50% възвърщаемост. Имотите далеч не са се качили толкова.

Имотите са най-опасната инвестиция. Ако ти потрябват пари за лечение или за нещо други, колко време ще си продаваш апартамента? А ще го купиш за една седмица с формалностите.

БурканБанк сам си си го отговорил, щом си го купил за седмица, с всички формалности, значи ще го прададеш за седмица с всички формалности... Ти от коя страна на реката си???

Да, те за това милиардерите всичките са строителни босове. Опа, не - всъщност повечето им пари са в акции/облигации + кеш, а имотите са нищожен дял.

Правилно казахте - строителни босове. Не купувачи на имоти, а продавачи. Ха-ха-ха.

Ако ми трябват пари за лечение всяка банка ще ми даде 70 процента от стойността на имота във вид на кредит. Жилище в хубав квартал няма с остане без квартиранти.Винаги се печели от имота ,само да е нов .

Моля? Вие сте голям шегаджия. Имотът не е инвестиция. Но само икономист може да го оцени. Инвестиция в имот е само за балъци. Ако искате да си защитя тезата само кажете. Ако не Ви интересува и твърдо вярвате в "народната мъдрост" - няма да се пъна. Някои хора наистина не могат да мислят. А брокерите само това чакат.

Имотът, както и златото, защитават от инфлацията в дълъг срок. Трябва да има срив в цените или половината население да измре, за да има траен спад в цените на имотите. Но разбира се трябва да го поддържаш, ремонтираш, застраховаш и т. н.

Ивестирам всичките си пари от социални помощи в ракия на промоция.