Коментари - Какво може да се купи с минимална заплата: Реалната конвергенция 2.5 г. преди еврозоната | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази статистика трябва да я видят от ГЕРБ,защото те ни докараха до тук! Да сме най-бедните в ЕС Да имаме най-малка продължителност на живота в Европа Да имаме най-ниска раждаемост в Европа Това корумпирано гнусно подобие на политици ГЕРБ!!!!

последен в Европа е над 40-50х по-добре отколкото приятелите на тероРусия - Сирия (22 долара заплата), Венецуела (9 долара заплата), Куба (43 долара заплата)... та... какво избираш за децата си бе тъпчо?

Ситуацията е дори още по-лоша. Защо КНСБ не отчита, че у нас в България МРЗ се облага с данък доход и осигуровки. Докато най-верочтно във всичи тези държави има НЕОБЛАГАЕМ МИНУМУМ и МРЗ не се облага с данък доход. (За Германия и Франция и Нидерландия знам, че има необлагаем минимум.) У нас МРЗ е 650 лева, но реално работника получава 490 лева месечно.

По-голяма глупост от тази не бях чел!!!!!!

Най голямата глупост хи си в момента тука в Нидерландия получавам чисто 1700 хайде сметни колко хляба ще си купя да 1.40

Наскоро имаше случай да избирам да си купя хляб или сол, защото не можех и двете.

така ще да е. Ама имаш време да тролиш по форумите вместо да се хванеш на работа. Скапаняк.

Сашке Сашке глупава Сашке. До кога ще ти разправям че МИНИМАЛНА РАБОТНА ЗАПЛАТА НЕ Е ЗАПЛАТА ЗА ЗАПЛАЩАНЕ НА ТРУДА, А БАЗА ЗА ИЗЧИСЛЕНИЯ НА СОЦИАЛНИ ПРИДОБИВКИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! А набий си го в кухата лейка.

Баце, а сега вземи затвори сайта/вестника/учебника, запали колата и иди в което искаш населено място (извън София, Варна, Пловдив, Бургас и още 3-4 областни града) и се поинтересувай за нивата на заплатите, но не в държавната и общинската администрация, а в реалната икономика - там, дето се произвеждат стоките и услугите. И тогава се извини на Сашка. И разбери, България не е само София и администрацията не произвежда, тя консумира!

а ти баце... после иди питай лично що правят така - за да не плащат ДАНЪЦИ и ОСИГУРОВКИ на държавата. После ги питай всъщност колко НАИСТИНА ПОЛУЧАВАТ ПОД МАСАТА. Или ела ми обясни как с минимална работна заплата НА ПЪЛЕН РАБОТЕН ДЕН изхранваш 4 деца и си плащаш сметките 20 години. Аре бе,... от години не ядем доматите с колците.

от кога минималната заплата в Германия е 1600 евро. Спрямо данните на германия е 450 евро минималната заплата. Аре пак някой е смятал на ишлеме.

На пълен работен ден става въпрос.

В Германия МРЗ се дава като минимално заплащане за 1 работен час. И е около 8,50-9,5 евро на час. Ха сега сметни 40 часова работна седмица 40*8,5 = 340 евро на седмица. което е около 1440 евро на месец.

Иди и живей малко извън тикволандия и ще видиш кое какво е

жена ти ако си намери нов мъж и трябва да плащаш издръжка....МОЖЕШ ДА ПЛАТИШ ИЗДРЪЖКАТА И БИТОВИТЕ СМЕТКИ......ХРАНА, ДРЕХИ, НАЕМИ НЯМА ДА ИАМ ПАРИ.........КАК ЗА ИДРЪЖКА 1/4 ОТ НЕОБЛОЖЕНА МИНИМАЛНА???? ГЕНОЦИД!!!!! ДА МРЕМ ТАКА ЛИ СЕ РАЗБИРА?????

Българина работи за да могат да си купват глезотии ордите от калинки в България. Вчера гледам една тлъста бюрократка в Био Балев, дето се хвалеше на продавачката, че работила в МИ. Правоговор и излъчване на трактористка. Може пък и да е чистачка в министерството...

Пускам коментар, че иначе "Няма коментари" говори за ситуацията само по себе си...

PEYTSCH

Защо хляб, а не франзели, кроасани или пасти? Ние в Германия ядем кроасани например...Е, и пражоли и боквурсти с биричка...Особенно ако сме социално слаби...Излиза по-евтиничко...Стойте при Слави щом искате сух хлебец да хрупате (ако имате зъбки, де)...Николай Василев е велик и за 800 дни ще ви помогне с...да не изброявам.

Това, което го описваш герб ни го причини. Слави още не е бил в управлението.