Коментари - Какво е най-важното, което би предложила идеалната компания, в която бихте работили дълго време? | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Компаниите в България: -Предлагаме добра заплата - 800-1200 лева бруто ( което едва ти стига за храна) и за тази заплата трябва да се приготвиш да си дадеш и живота.. Абсолютни феодали ,които даже се сърдят ,че искаш по голяма заплата ,която да ти стигне за плодове и зеленчуци всеки ден.. ЕТО ТОВА ВИ СА КОМПАНИИТЕ В БГ.. ТОТАЛНО МОДЕРНО РОБСТВО..

Да допълня. Миналата година имаше в ПЛовдив една компания с голям завод ,която забави заплатите с 2 месеца, и след 2 месеца ,,Шефа,, викна всички да ги почерпи ,че си взе нов мерцедес. Брат ми е инженер там и това е реален случай. Поне 20% от хората напуснаха след този случай , а други заплюха ,,шефа,, в лицето когато е минавал покрай тях. Били са подадени жалби в институциите и хората си получиха парите. ЕТО ТОВА ВИ СА КОМПАНИИТЕ В БГ. Има хиляди случаи ,като този.

Всичките подточки са еднакво важни за работодателите и тяхното изпълнение, НО убеден съм, че у нас - в България това няма да се случи никога !!

Както се спомена няма как да минеш с едно. Ако имаш шеф см0таняк и колеги к@лъфи няма как да издържиш дърлго ако си специалист, който си тежи на мястото. Ако не ти вдигат редовно заплатата, и няма бонуси е абсурдно просто. Ако няма организация е кофти, но ако ги има първите неща се преживява. Кофти е ако има много извънреден труд дори и да се плаща. Комадировки ? ....това е за студенти с много малък опит в работата и желание за "каки" от други раси. Командировката в днешно време е чиста загуба на ефективност, освен ако не е задължително да се работи на мястото. Да работиш от където си искаш ... има значение и когато си искаш ... има значение, но без пачки и ББ не иска да работи така че работодателите да му мислят! :)

Бих казал всички тези... но възнаграждението и възможността аз да с определям и разпределям работното време е сред първенците

90 процента от работодателите в България са самозабравили се забогатели криминални престъпници, настоящи такива или бивши. Не разбирам защо пишете някакви фантазии тука.....

Първите четири и последната опции взети заедно.

След смяна на няколко работни места, мога твърдо за кажа, че за мен най-важното са качествените хора в екипа и ръководството. НИЩО не може да компенсира отровата, която те залива от интриганството в един екип.

Още в заглавитето се вижда, че се говори в бъдеще време :). Идеална компания в България няма, няма и да има. Работа за дълго време, е също някаква утопия. Все едно да кажете, че дълго време, сте се хранили само с една и съща храна. В цял свят, се насърчава смяната на работният екип, с цел, човек да придобие повече качества и умения, а отделно се създават и много контакти. Много смешно ми става, когато някой каже, че има 35-40г. стаж, само на едно работно място. Този е бил или яка скътавка, или корумпиран държавен служител.

Аз им работя - те ми плащат. кво толкова. Докато плащат съм там. Ако има по добре плащаш съм при него. Като вземат да ми се превземат. Щял съм да израствам и не знам какво си. Да не съм женен за работата ве?

Почти всичко изброено, но в ЕДНА компания! Всяко едно от тези неща по отделно не е достатъчно, затова цялата анкета е грешно формулирана.

Бачкаторите трябва да се изритват по някое време защото придобиват чувство за сигурност, лягат си на гърба и започват да пробутват чалъми - било за повече пари, било да се скатават

При гражданска война бих ти срязал гърлото с кеф. Когато умираш мръсен плъх ,ще ти повтарям думите ,които си писал тука. Ето това мислят работниците за теб. Жалък иззедник.