17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Простото Киро в България може да направи електроцентрала на база на метанови гориво от фашкии. Например всичките фекалии на народя може да ги събере в един казан, да ги разбърка, той умее да го прави и да си направи газ метан. Етот и едно демократично европейско решение. :)))))))))))))))Пълни нещастници

то и сега севижда -окоповане под земята в землянки, като азовците и айдаровците дето и под земята ги разбиват с ракети и ги гядат танкове.

Това са благопожелания, а НЕ план!!!! Без руски газ- в България кризата е 100%!!!!! Промишлеността спира, вариант за преминаване на мазут- невалидна /пак е руски/. Транспорт-СПИРА!!!! 60% се доставя от Русия и преработва в "Лукойл"/пак руски/!!! И какво става--народа лудва защото му писна да търпи глупаци в управлението на страната!! Ще настане хаос, а не дай Боже- анархия!?!

Ако Русия спре газа - дебелите ще отслабнат,а слабите ще....изчезнат !!!

Сметката (планът е без кръчмаря). На управляващите не им пука за народа. Гледат само да си напълнят гушите, а народът ще стои на студено и ще гладува. Оставка.

тези дето само санкции слагат ще разберат ,че санкциите са бумеранг.Ще започнат войни за Алжир,Либия Азербайджан.

Къде е толупа от Банкя, който обикаляше със джипа сега да обясни защо не е диферсифицирал доставките, а зависим на 90% от рашките. Та това е заплаха за националната сигурност, Тупана прост май е взимал рубли.

Режим на газа от там на парното и топлата вода и режим на тока.

Който си мисли, че ще се отоплява на ток да му кажа, че няма да има и ток! Европейския съюз щели да забранят и вноса на руско ядрено гориво. Ядрените реактори 5 и 6 блок трябва тази година да им се извърши ремонт от Русия, но и това няма как да стане.

Планове у нас колкото щеш, а файда - йок. Като се водим по акъла на гейовете , ще ядем ние хурката ама де да видим.

То от Басф им го казаха, на 3 ден спира завода, на 5 ден ще си мият косите с пясък от Рейн и ще се къпят със студена вода... Ама те като са балъци нека се връзват, и каква стана евро, евро, ама еврото не струва и една копейка ако Русия не ти даде газ срещу него...

Не знам какви мерки взимат и ще взимат за в бъдеще нашите специално,ама резултатът като негатив обаче се пише на обикновения българин. А евентуалния азерския газ колко ще струва,някой може ли да каже, едва ли ще е по-евтин или поне на същата цена,както руския. И като знам как всички мафиоти у нас чакат да чуят как нещо е кът или пък липсва....жална ни майка. А някои тръгнали да жалят за украинците,че даже и в къщи за гости ги настаняват,че даже и ще ги оставят за постоянно тук, че работа щели да им намират....пък нас.... кучета ни яли,нищо че страдаме и само Бог знае колко още има да страдаме, заради ината и прищявките на техния фашист бандеровец. Зеленският, който си е баш зелен и не проумява,че не е голямата работа, а пионка в ръцете на САЩ, защото тая война не е между руснаци и украинци, а между САЩ и Русия.

Да го спира, но не го прави защото с долари и евро финансира войната срещу Украйна. А ние трябва да го спрем, за спрем колониалната зависимост от тази империя.

ДА МУ МИСЛЯТ В ЕС .... НИЕВМУТРИДТСН ЗЕЛЕНАТА РЕВОЛЮЦИЯ Я НАПРАВИХМЕ ... АКО В 20-ТИ ВЕК СЕ ТОПЛЕХМЕ НА ТОК И ЦЕНТРАЛНО ПАРНО В 21-ВИ ВЕК 80% ОТ БЪЛГАРИТЕ СЕ ТОПЛЯТ НА ДЪРВА :)

Как какви? Ще зъзнем и отделената енергия колкото толкова ще ни топли. А Кокорчо ще се топли с греено уиски докато жена му ще харчи парите на държавата.

Много забавно! Ракетни двигатели, Супник 7, Газ праз и мас, ФАК ПА, хипермегаултразвук, неща с елементи на изкусвен интелект..... Важно е да се споменава Русия, постоянно, ежедневно и ежечасно. Сякаш е някакъв световен фактор и капутинофилите да се чувстват важни. И като спрат газа, какво ще падат?

Тъ пак !

Ама Русия няма да спре доставките на газ, просто си иска плащане в рубли... А как клиентите ще осигурят рубли? Не е проблем на Русия. А ще се получи голямо търсене на рубли? Ами да... Ама ще се повиши курса на рублата? Ами да... Просто бизнес...

България минава на свещи. Европа на изпарения, а САЩ ще съдействат като поемат посредничеството на доставка на енергийни източници, разбира се като вземат не малка комисионна, но за благото всеки ще е съгласен, те най-много. Чака ни "светло" бъдеще, 2700 Келвина макц, топла светлина.

Съвсем ясно е че Европейския съюз абсолютно нищо не може да направи ако руснаците спрат газта ще изпука икономиката и инфлацията ще стане просто разкошна. Но това е малкият проблем по-големият проблем ще бъде липсата на хляб олио и други храни и суровини а какви ще бъдат цените на тези храни просто не ми се мисли!

ПРОБЛЕМА НА НАЧАЛНИЦИТЕ НА ЗЕЛИНСКИ Е ЧЕ И В ЕВРОПА МОЖЕ ДА ТРЪГНЕ ЛЯВА ВЪЛНА И ДА ИЗМЕТЕ ДОСЕГАШНИТЕ ЕЛИТИ ..... А РУСИЯ НЯМА ДА ПРОПУСНЕ ДА ГО НАПРАВИ

плана е да купуват повече одеяла и якета, че зимата ще е студена

Нищо не може да спре Путкин. Той освен газ и петрол друго не изнася. Как ще си плаща масрафа за войната?

отвори картата и виж колко държави има още освен в Европа

плащат за газта? Какво печелят? Те тия дето ги решават такива въпроси, ще са си на топло, ние да му мислим. Да не би просто да искат да строят атомни ценрали? Защото хората не ги искаха вече, а сега Англия обяви че ще строи 5 такива. Печалби от строежи, от продажба на ток, ехеее. Ами Гърция? Тя е земетръсна зона, не може да строи атомни, значи ще плаща за внос на ток.

ВРЕМЕ Е ЗА-ВЪЗРАЖДАНЕ!!! Оставка на предателите от ПП. НАТО - ВЪН Проклет да е тази американска слуга,която ще ни вкара във война

Иска ти се, тролче руско. Беж към масква!

Време е израждане да бъде обявена за противоконституционна а Копейкин да бъде разпнат на петолъчка. Да видим, може и да възкръсне в Российския рай...

Интересно заглавие. Ние въвеждаме санкции и не искаме да купуваме руски газ, а после предприемаме мерки срещу нашите глупави действия.

Програмистите - TRIM на текста преди запис в базата!

Пълни некадърници са, не им отваряй очите! 2 години вече откак е тоя новия дизайн и още подскача целия кънтент заради рекламите в хедъра.

нови избори или допускане на масов геноцид.

Най-важната мярка за Германия е своевременното снабдяване с(ъс) вазелин, щото ще я навървят до ушите! Ще я боли гъза както през 1945г. То не че на България ще и се размине...

привидно само 40 % от газта е руска. В България 95, тук алтернатива няма- глад и мор е единствената реалистична картинка.

Изглежда че милениълите, т.е. тъпото поколение е било заето в училище да си скуби веждите докато се чуди къде да си бръкне, затова ще им дам един съвет! ... Чукнете в Гугъл за какво се ползва Газта и ще разберете, че само няколко процента от потреблението ѝ отива за отопление! ... Същото важи и за Суровия Петрол! ... Все още сме във Фосилната Ера, така че забравете скоро да се появи алтернатива! ... Бъдете разумни и стискайте гъзни бузки, не се раздавайте толкова дашно! ... Слава и Възраждане за България!

Не се безпокойте, мерките на това правителство ще са като мерките срещу ковида: тотално неадекватни и гонещи първо място по смъртност на глава от населението.

нз

И

Тази война ще донесе много ползи в Европа и малко в Просия....Европа разбра че няма как да зависи икономически и социално от 3 тръби контролирани от психично болно джудже...Ще намери решение както винаги го е правила....А Просия ще си остане Просия завинаги както винаги е била.. Сега поне разбраха че армия нямат

Не знам дали Зеленски разказа играта на Путин, но на Европа я разказа за много десетилетия.

Защо? Защото нападна Русия?

"Какви мерки готвят България и другите страни в Европа ако Русия спре доставките на газ" Ами нови санкции трябва да са, докато от Русия започнат да дават газ безплатно, и даже да се молят да го вземем!

Рашка Говняшка не била толкова важна за ядрената енергетика: Австралия е безспорен световен лидер по запаси от уран. По данни на световната ядрена асоциация около 31,18% от всички световни запаси се намират в тази страна, като количественото им измерение е 661 хиляди тона уран. В Австралия има разкрити 19 находища на уранова руда. Най-големите и известни от тях а са: Олимпик Дам, където се добиват около 3 хил. тона урана годишно, Беверли (добив 1 хил.т.) и Хонемун (900 тона). Себестойността на произведения уран в страната е $40 за 1 килограм. Политическата и икономическата стабилност на Австралия прави страната идеално място за работа на най-големите в света миннодобивни компании като Rio Tinto и BHP Billiton Limited. Те са и най-големите играчи на световния уранов пазар. 2. Казахстан Второто място по запаси от уран в света заема Казахстан. В средноазиатската държава се намират 11,81% от глобалните запаси от такава руда, което се равнява на 629 хиляди тона уран. В Казахстан има разработени 16 находища, където се добива ценния природен ресурс. "Казатомпром" е държавната компания, която контролира добива на уран в страната с помощта на дъщерни предприятия, а така също и със смесени компании с участието на чуждестранни партньори. 3. Русия Руската федерация е на трето място в света обем на находищата си от уранова руда. Според експертите в нейните недра се намират 487200 тона уран, което представлява 9,15% от световните уранови ресурси. Но независимо от огромните размери на страната, в Русия има разработени само 7 находища и всичките те се намират в Забайкалския край. Над 90 процента от добивания в страната уран се пада на област Чита.

Топло е и спирането на топлофикациите нема да е проблем; част от фирмите ще прекратят дейност, но големият чеп за България ще е с цената на борсовия тока заради единния европейски пазар. На Запад нема да се разминат с режим на тока.

Ако политиците ни продължават да чупят тъпомера нищо чудно да ни врътнат кранчето газа. А ако сглупят да внасят втечнен газ това 40% отгоре на сегашните цени.

Да ви кажа ли какъв е планът? Ще ви ебат и ще си плащате да ви ебат.Свърши вече 30 лева на месец за парно и топла вода в София.От тук насетне по хиляда.Нали сте терикати и не щете на село.Гласувайте пак за ДБ,ГЕРБ,ДПС и БСП защото "другите нямат шанс да влязат в Парламента".Да живее Кирчо и Кокорчо.Слава Украине!

Ще караме на ток, докато ги уморим!

Как, ще има режим. Ние имаме опит. Да му мислят западняците .

Каквито и мерки да вземат ще отнеме 2-3 години.......така че ще купуват рубли за да имат газ.

ОЩЕ ГЛУПАВИ КОМЕНТАРИ ИМА ЛИ?

Никога няма да има недостиг....

Имам животни , зеленчуци , плодове, лозе и кладенец с вода купувам само един хляб и цигари от магазина. Нямам централен водопровод и имам слънчеви панели за ток даже продавам излишъка.Тоя газ за какво се ползва?

Продаваш излишния ток?!

За да ми е топло на мен, че като измръзна, ще дойда и ще те изгоня от "удобното" ти местенце. Сега разбра ли, за какво се ползва газа?

Връщаме се 1910г. когато не е имало газ, ама е имало 10млн глави добитък по селата и България е била здрава държава.

Искам да видя как ще живеете без ток, като не можеъе без фейсбук.

Какво ще правят... хващат се палците.. ние няма да се хванем първо защото не произвеждаме нищо, второ постоянно сме в тази поза..

ВЗЕМИ СИ ВЕРЕСИИТЕ ГОСПОДИ ,РУСИЯ НЕ СПИРА НИЩО ВИЕ СИ РЕЖЕТЕ КЛОНА КЪДЕТО СТЕ КАЦНАЛИ ДОБРОВОЛНО ЗАРАДИ ЧИЧКО САМ.

Всеки газопровод, който идва от Изток е от Русия! Ако си мислят наивниците от ЕС, че Турция и Азербайджан не го играят с Русия, значи трябва да са много зле. Ако има газопровод, който идва от Запад, това вече е друго нещо, ама до колкото знам, такъв няма.

както казваше един 'именит' ритнитопковец - ще духат супата а супа нямаааа

Русия не спира и не иска да спира газа за Европа. Европа е тази която прави планове да се откаже от руската газ. А защо се отказва - кой да ти каже? Вероятно Байдън.

В БУНКЕРА, РЕВЕТЕ ЛИ ... ОХ КАК СЕ ТРЪШКАТ ... ШЕ НАПАДАШ СЪСЕДИ, А ... ШЕ СКАЧАШ "ЗА ВИСОКА ТОПКА" СЪС АМЕРИКАНЦИТЕ, А..., А СИ КИНТА И ШЕЙСЕ! РЕВЕТЕ ЛИ СЕГА !

Ееее плановете са ясни, яко лизане на гъгъ на чичо сам и то на високи цени :)))