17-11-2017 20-11-2018

Коментари

от студентските години е станал човек на КГБ, и така

И взел, че купил тайно контролния пакет??? С какво-със заплатата си на икономист или с изненадващ заем от някоя изненадана банка. А глупавия директор взел ,че си продал и своите акции на по-ниска цена. Боже каква осмърдяна сделка за наивници.

Всъщност, оказва се, че не са правилни приятелства, а са правилни предателства - това е източникът на почти всяко богатство, дошло от нищото.

Че нещо не се сещам. Май Чърчил беше казал нещо за приятелите.....Или даже някой преди него? Но важна е сентенцията и същността й, не толкова кой.

я, кажете как точно купи акциите един обикновен служител, па макар и на ръководен директорски пост? кои са мама и тате? как за 1-2 годинки започваш чиновни, а ставаш директор. как като директор намираш пари да си купиш заводче...

Русия е ще остане най- голямата страна на света. Велика страна, прекрасни хора.... А в София още се крадат акумулатори и касетофони... Разбирате ли въобще глупаци?!?

да най-голямата страна са и толкоз... другото им е див капитализъм

Недей срами името на воиводата русифилистик надупен...скоро китайците ще ги купят гладните пияници

Що не се гръмнеш с на дядо ти шпагина?Руските зомбита са по изостанали и от африканците,но човек с мозък колкото зърно ориз няма как да го проумее.Да ти сера на великата нация от алкохолици.

Бизнесмен... Изкупил акциите на .... С заплатата си?!? Може да ги запозная с Бобокови

Италианската мафия сложи Джон Кенеди на власт и как Ай Ти мафията сложи за президент Байдън. Напишете как мафията купува на килограм сенатори и конгресмени в САЩ

Да напишат лъжи ли? Това да не тие руслямски блог с измислици на килограм?

хаха, ти къде живееш ве олигофрен? даже и американците го знаят това само българския цървул го отрича за да обвини Русия, жалки човечета

Поредният милиардер -крадец приятел на другаря Путкин! Иначе на 20 км от Москва руснаците продължават да ходят с галоши и да пият одеколон.

Ти знаеш... БАСИ и олигифрена си

Когато изложиш пред русофил фактите, той започва да псува. Защо? Защото няма какво да ти отговори! Обаче продължава да вярва в добрия Путин!

по принцип руси евреи няма. генетично не е евреин. но така си мисли. все пак евреи управляват русия. руснаци в управлението и сред богатите няма.

В Русия нещата са като 90 те години в България . модела в един и същ . Ние изкарахме късмет с влизането в ЕС , което накара бившите ченгета на прехода да се съобразяват и да адаптират законодателството , което като се има в предвид дереджето на държавата ни е и в техен интерес , заради достата облаги от преки инвестиции и фондове . Този късмет народа на Русия не извади - тамошните ченгета ръководят огромни ресурси и не им изнася са променят нищо - така че олигархичния строй на буквално присвоилите индустрията “на народа “ се развива добре , даже и в условия на санкции . Така че там не е добре да си проспериращ защото веднага или ще ти купят бизнеса и ше ти дадат да работиш за тях или другите алтернативи и екстри на диктатурата -водещи до елиминиране , понякога и физическо . Интересно прославящите Путин дали милеят по СИК и ВиС годините ?

Ясно е , че и този отдавна е "заработил за парче олово". И още по-тежък камък ще го затиска...да не се върне.

в Русия богатите са 'олигарси', а в САЩ - милиардери-филантропи, а ние най-обичаме лицемерието и двойните стандарти

Просто е тъпако. В САЩ милиардерите филантропи почват в 99% от случаите нов бизнес от нулата и го развиват до мултимилиардни компании, като почнеш от Бил Гейтс, Стив Джобс, Джеф Безос, Марк Зукърбърк, Уорън Бъфет, Сорос, Илон Мъск, Сергей Брин, Лари Пейдж и т.н. Докато в Руслямска държава станалите милиардери в 99% от случаите гепват развит държавен бизнес. Двойни стандарти има само в тъпи путлерастски тикви.

Ти сериозно ли... Виж кал точно са тръгнали т. Н. филантропи

Такива глупости сте написал....

petrovito

малко странно, но за първи път Дада е прав и за първи път има от мен +

Бил Гейтс, Стив Джобс, Джеф Безос, Марк Зукърбърк, Уорън Бъфет, Сорос, Илон Мъск, Сергей Брин, Лари Пейдж все откраднали чужди идей или ползвали чужди капитали. Бигат се става само с подходящи приятели и когаот си някой на някой.

Може и да са откраднали идеи, но са почнали от нулата, а не с готови подарени заводи. Но ми е интересно примерно Брин и Пейдж от кой са откреднали ифеята за Гугъл или Безос за Амазон, а и при другите ако има кражба на н идея, то защо авториъе на идеята не са я рзавили? Запитай се това, тъпако.

Ей, наивник, Уили Трети е правнук на главния бизнес съветник на Джон Рокфелер и е далечен братовчед на Нелсън Рокфелер, който освен, че също е правнук на Джон е и бивш вицепрезидент на САЩ. Баща му - Уили Втори освен виден сиатълски адвокат е бил и председател на сума адвокатски колегии, вкл. и на щатската, като и президент на друга сума организации, вкл. и на Planned parenthood, ако не знаеш какво е това. Виж майка му в колко борда на едни от най-големите корпорации е била. Баш случаен е Уили-Били и баш от нулата е започнал, ха, ха. Виж и на Джефри дядо му по майчина линия дали е карал такси или дали е бил голяма клечка в атомната им агенция и през кои хедж фондове е минал самият Джефри, преди да "започне от нулата". Цукерберг изобщо няма да го коментирам, а онзи скамер Илън, дето е просто posterboy на схемите, които въртят от НАСА - хептен. И Русия, и САЩ са олигархии - руската е клептократска, а американската е крони, щото там корупцията е отдавна легализирана и в Конгреса гласуват това, което им спускат от K Street без даже да го четат.

Дада, ти сигурно и в Дядо Коледа вярваш? Само да знаеш, че аз не съм Снежанка, а Марчето от 3-тия етаж, което се преоблича в бяло и заедно с Миньо-пияндето от долния етаж (носът му е ествествено червено, та затова) обикаляме по апартаментите да зарадваме малките Дадчовчета по Коледа:))))))))

Пропагандата на русло-мафиотския начин за преуспяване най-малкото не е възпитателна. В Русия няма нито един богаташ, който да не е верен до гроб на диктатора Путин. Надявам се скоро санкциите на запада не само да започнат да хапят руските мафиоти, но да им приберат авоарите в чужбина.

А нашата приватизация много е възпитателна, дума да няма!

Ех мечти... Безплатни са

Разбогатя мальчика като участник в бандитската приХватизация.

Беснейте русофоби! В русия е така , с повече акъл може да станеш милиардер, не е като във вмирисаната америка.

Taka e! раССССия на путКин е рая на земята! Там единствените хора са хората на нашите хора!

Тя и Камила Харис така, правилен избор на приятели, украсено с малки екстри тук там.

Втора "статия" за този путинов гъзолицец за седмица. Реклама ли му правите?

Добре ги вижте. https://www.youtube.com/watch?v=2y7shHYM1mU На изборите 28 другите са руско осрани

Ами как се става милиардер, лъгане, предателства, убийства на противници, мазнене на правилните хора, даване на подкупи, разбира се всичко това трябва да е съчетано с подлост и хитрост и липса на дори грам съвест, има конкуренция все пак. И ни дават подобно хора за пример?? Колко били успешни и умни??? Умни може би, но в деградивния смисъл, а са пълни духовни инвалиди. Тия в рая няма да отидат! Пазете си душите чисти.

Живеят 167 милиона жалки дебили с мания за величие. Поздравявам ги с родната им песен "Я дебиль и завут меня Кирил" в изпълнение на Семен Слепаков: https://www.youtube.com/watch?v=tJzx4PTvXis "я россиски радосний дебил"

грешиш! в россия живеят 140 000 000 индивида! само 100 000 000 от тях са российски аркаши!

по лесно щеше да е да беше станал член на кооператив озеро!

Каква е ползата от богатството, ако не те прави щастлив?

то си е тъй,но по добре да си богат и нещастен, от колкото беден и нещастен!

Това че се е развел не е нещастие ! И въобще живота му не е нещастие ! Всеки човек се стреми към щастие . Той го е постигнал и задминал . Дори само развода е постигнато щастие по-важно от женитбата ! ! !

Няма ли някоя Николетка за него, да му разкаже играта?

Че това у нас го измисли Иван Костов... още по времето когато преподаваше политикономия и ЦК на БКП посвети цял пленум на идеята държавният капитализъм да се превърне в акционерен, а като избухна демокрацията идеята беше прекръстена на Работническо-мениджърска приватизация но в крайна сметка либералната икономическа политика доведе до това че Директорите взеха акциите на работниците и се появиха българските приятели на властта;)

Има си хас ние да не побългарим идеята.

До кога ще ни занимавате с нищо не значещи държави, изхвърлени от Цивилизования Свят бе ?

;)

И кога Цивилизованият Свят е играл по свирката на затънтената нищо не значеща кочина?

Нямало да дават визи на хора които заради служебните си задължения нямат право да излизат в чужбина. Ерго "цивилизованите" се ерчат ама не смеят да се озъбят като хората че иначе бизнесът им ще загуби поредните стотици милиарди евро печалби-)

Това Русия, не е ли една провинция на Ким? Или на Си беше?

Но ако е така защо на прокуроринът Гешев му побеляха косите да търси руски шпиони... що се страхува до полуда от както ти твъдрдиш нищо незначеща държава че и цялото НАТО се тресе от страх да не му спрат тока-)

На Гешев не му е свършила работата. Ще ви извадиме кирливите ризи до един. Мислиш, че не знаем кой се е писал "сътрудник" в Дома на Съветската Култура срещу Военна Академия?

Поредната пропагандна статийка тип пълнеж.

Две Държави в Европа произвеждат Стомана - Русия и България . Пиша за Течна Стомана до Продукт . Трябва да се гордеем .

Русия не е в Европа, а в Азия.

Браво. А сега вземи да прочетеш нещо нашисано след 1989 г. и извън соц пропагандата.

Каква изненада! Станал милиардер понеже имал за приятели приятели на Путин и самият Путин! Бизнес успех по руски! Боклуци крадливи и нагли.

В САЩ и България е по-различно, тук и там се става мулти-милионер и милиардер само с акъл, без връзки и корупция!

Айде ако обичаш не слагай под общ знаменател България и САЩ, комунист въшлив!

Точно така комунистите са виновни ... и за глобалното затопляне, и който не скача е червен, който не скача е червен .... Надявам се си просто прост трол, а не сляпо вярващ в "западните ценности".

Аман от келяви комунисти, боклук червен, герберастки!

Забележително е как червените боклуци се разсейват и си мислят, че руслямските организации в България не са НПО. Всъщност в България има около 30 НПО, които плащат на тролетариата, да пише тъпотии, като боклука Анти НПО трол

Дир-пропагандата продължава, важното е да се сатанизира Русия, а САЩ да се въздига - КАКВО МЕ ИНТЕРЕСУВАТ МЕН РУСИЯ И САЩ? КАЖЕТЕ КАК В БЪЛГАРИЯ СЕ СТАВА МУЛТИ-МИЛИОНЕР И МИЛИАРДЕР - АМА СМЕЕТЕ ЛИ!

ТИПИЧЕН ЗА ТОВА ВРЕМЕ

... и за рушняшкият мародерски модел, внедрен и у нас!

Дир, много ниско паднахте

Само приятел Путин, иначе няма как.