Как китайският юан крепи икономиката на Путин

Русия е започнала да разпродава запасите си от китайска валута, за да покрие бюджетния дефицит, дължащ се на спада в приходите от нефт и газ и разходите за войната

Обратно в новината

Коментари - Как китайският юан крепи икономиката на Путин | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нищо не крепи рублата ! Погледнете отчета на МВФ и ще видите че всичко е в Ред сРуската икономика и Руската Рубла ! Пак укрите са ви прошепнали Фейк !

но дори Русия да фалира изцяло, преди западът да я окупира все ще им е останала некоя друга голяма ракетка да целнат вашингтон

Имам лоши новини за вас. Новото преразпределение на света вече е в ход, а България ще е в зоната на вличние на Русия. Стягайте куфарите, докато е време.

Тези май смъркат същото като зеленски.

нали те му го достават.... помощи

Сащ правилно третират Русия като азиатска държава

Сащ правилно третират Русия като азиатска държава

Сащ правилно третират Русия като азиатска държава

Хубавото на либерастите е че са ваксинираха и мрат кат мухи. От там ще падне потреблението и инфлацията.

руските мобилизирани живеят като принцове ли?

След една година, кървава война на руската "непобедима" армия, Рогозин беше нацелен с шрапнел от "колективния запад" в задника. Отвори му се дупка с размер 14/3,5 см. колкото дупката в корпуса на кораба Союз, произведен в Роскосмос. Затворническите утрепки от армията Врангел се оборудваха с православни сутиени и тоалетна хартия. А Путин реши да направи трета мобилизация за да завоюва 2000 кв. километра солни тунели от мина Соледар.

Колко си грамотен се разбира от думата отрепка, която си написал с У. Не произлиза от утрепвам.

Интересно как въобще е възможно някой да се връзва на приказките на кремълските лилипути. Миналата година Медведев се репчеше и перчеше наляво и надясно как петролът щял да стигне 300 долара и Европа колко ще го закъса. А в същото време са правили бюджет при прогнозна цена от 70 долара. Ама вие им вЕрвайте.

Руски сополи, по-долу ви намекнах, какви оръжия държим на склад с нашите съюзници. Ще ви ги пращаме на по малко. Днес 20-30 танка, утре 20-30. Днес 20-30 ракети утре 20-30. Днес 10 самолета утре 10 Така ние ще виждаме слабите им места и ще си правим инженерните подобрения. Ще си чистим складовете от старите оръжия и на тяхно място, ще се оборудваме с нови ъпгрейти. УКРАЙНА ИМА ПЪЛНА МОБИЛИЗАЦИЯ с 10 милиона БОЙЦИ, КОИТО ЗАЩИТАВАТ РОДИНАТА СИ ОТ ГЕНОЦИД ТЕ НЯМА ДА ОТСТЪПЯТ НИЕ НЯМА ДА ИМ ДАВАМЕ ОРЪЖИЯ ЗА ДА ГИ ДЪРЖАТ НА СКЛАД А ВИЕ ДА СЪСРЕДОТОЧАВАТЕ ОГЪНЯ ПО СКЛАДОВЕ И ТРАНСПОРТИ НИЕ ЩЕ ИМ ДАВАМЕ КОЛКОТО ИМ Е НУЖНО И КОЛКОТО ВРЕМЕ СЕ НАЛАГА ВИЕ може да мобилизирате общо 42 милиона войска НО НЯМА ДА ИМА КОЙ ДА Я ХРАНИ И НЯМА КАК ДА ОГОЛИТЕ АЗИАТСКИТЕ РЕЖИМИ ЗАЩОТО ТАМ ВРЯТ И КИПЯТ ЦВЕТНИ РЕВОЛЮЦИИ затова: ПРЕГОВОРИ С РУСИЯ НЯМА ДА ИМА РУСИЯ НЕ СПАЗВА нито МЕЖДУНАРОДНОТО ПРАВО нито МЕЖДУНАРОДНИТЕ ДОГОВОРИ които разписва нито ТЪРГОВСКИТЕ СИ СПОРАЗУМЕНИЯ затова ПЪЛНА И БЕЗУСЛОВНА КАПИТУЛАЦИЯ И РАЗПАД НА АНКЛАВИ ще работят наказателно докато възстановят щетите на всички в цялост и ще говорят през посредник на китайски

Руски сополи, най напред ще ви пуснем - Леопардите когато свършат ще ви пуснем - Челинджър когато свърши ще ви пуснем - Леклерк когато свършат ще ви пуснем - Абрамс И КОГАТО СИ ИЗТЕГЛИТЕ ВОЙСКИТЕ от Азия ЩЕ ВИ ПУСНЕМ - ЧЕРНИТЕ ПАНТЕРИ след тях ще ви пуснем от юг - Меркава и - Ангара И ЩЕ ГЛЕДАМЕ КАК СЕ ГЪРЧИТЕ ДОКАТО СВЕТЪТ СИ ПОЧИВА

Още един безказарменик, дето е виждал танк само на картинка

ВСИЧКИ НА ПРОТЕСТ ПРЕД ПРЕСТАВИТЕЛСТВОТО НА ЕС В СОФИЯ ЗА СПИРАНЕТО НА ОРТ-1 ОТ ЕС И ХЕГЕМОНИЯТА НА ФАШИСКАТА ЕК НАЧЕЛО С ФОН ДЕР ЛАЙНЕН !

Елате всички за да ви преброим.

Ще ми преброиш онази работа с Уста ! ДЕПМ и ПЕДАЛ !

РУСИЯ НЕ САМО ЩЕ ВЪРНЕ ВСИЧКИ ЗАГРАБЕНИ ТЕРИТОРИИ НА ВСИЧКИ СЪСЕДИ НО ВЕДНЪЖ В ГОДИНАТА ВСЕКИ РУСНАК ЩЕ ПИКАЕ ВЪРХУ БОЙНИТЕ ЗНАМЕНА НА РУСИЯ И ОПИКАВАНЕТО ЩЕ СЕ ИЗЛЪЧВА ЗА ЦЕЛИЯ СВЯТ ТОВА ДА ВИ Е ЯСНО

Укрите ли ви плащат за да препичатвате Фалшиви новини ? Укрите няма да ви доведат до нищо Хубаво ! Всичко написано е Лъжа и то гнусна Ромска ! Укрите да си ходят от България , Народа на България не ги иска в България !

дойче зеле няма смисъл да се чете печалбите на Велика Русия са се вдигнали над 10 /десет/ пъти инфлацията и загубите на европа с а нараснали 5 пъти... сега владеят област която е давала 40% от БВП на усрайна мислите ли че са на загуба? блокирани те трилиони долари на запада с а много .... Идия Китай и други купуват много... и титан за запада кур...и алуминий...

Много точно определение: "икономиката на путин". Няма такъв резил.

Скоро памперса ще се проветрява, люшкайки се на някоя бесилка!!!! Отпадък!!

Фашия - фалирала бензиноколонка.

Как България храни ФАЩ и крипи долара им 4 бази, Тецове, Вецове, Веита, Слъца, сичкити тез мангизи саминаат за Саша +за ръждивите 50 летни Фърчила 16. Вечи офиц ни сми развита държава и от 9 мильона българи станайми 5мильона мангали. Туркоробцити са дуволни.

Четем я тази опорка по сто пъти на ден.... Смени плочата.

Ние българите сме на страната на Русия. Сега и завинаги !

Ние Българите мразим рашка говняшка от сърце вмирисана хибридна вата !

Ти спец си мангал

И сте не по-малко от 20 човека, само дето половината от вас днес са почивка.

циклон

А пък Павел педе... е на ху. ми украса

В НАТО сме и сме против Рассссия!!!

При тези заглавия, винаги първо отивам най долу и като видя, че е от ДВ , не го чета.

А ако е от тасс си го поставяш в рамка ?

Поредната глупава статия. Значи руският бюджет е назад с 45 милиарда за година и икономиката загива. А американският е назад с 50 милиарда на ден, обаче там цари всеобщо щастие.

Ами пРассия е икономическо жуже та нормално .

циклон

Кое е нормално? Да си тъп козяшки педал? Е това мисля всичко го разбраха за тебе.

Днес „Аполо 14“ успешно каца на Луната! Това е третата мисия, която каза успешно на земния спътник Аполо 14“ е осмата пилотирана мисия на Съединените американски щати от програмата „Аполо“ и третата, която се приземява на Луната.

съдбата на путето"удавник за юан се хваща"

2023-02-05 07:47:44 Рьоне (нерегистриран) Пикльто се изходи по въпроса Дрисльото е наред

бонусите са навсякъде

Нашите промити овчи краттуни купиха ли си рубли? Нали преди 3 месеца такъв акъл даваха хахахахаха.....

Хаха. Само сънища. Русия не продава на ниската цена. Защото се добавят и всички разходи на държавите, на които продава, над цената, а за Русия са приходи. От транспорт, застраховки и т.н. Ама като се казва само една част е лесно да се заблуждава.

а йоана го крепи Виетнамския Dong (VND) и да не ги изреждам до края ,а краварите ги крепят дълговете които не искат да връщат и за да връщат няма държава няма дълг.Така ме притеснява и налетите пари за самолети,за разширяване на АЕЦа и свежо гориво които са в бъдеще минало време да не се случи така да ни няма за да няма на кой да дадат макетите на хвърчилата

ти пък точно , руски лизачо , какво си тръгнал да се притесняваш за евентуални български проблеми. Притеснявай се за проблемите на пРоссия , безроднико. О,забравих , такива няма........но за всеки случай понаучете малко китайски

едно две три гъза те сърби в превод ............一二三你屁股癢

пак путин и пак китай ви интересуват! пак на китай и на русия броите парите! що не вудите кво става тука, а? унизителна, недопустина, антинародна и смъртоноста е само социалната политина на измислената ни от геремания през 1878г. държавица - имение. ако не вярвате например прочетете това https://pomosti.com/socialni-pomosti/ Социални Помощи Максимални доходи и коефициенти за получаване на месечна парична и целева помощ за отопление. може ли с това да се живурка? какво образование ви трябва за да разбетере за какво става дума? и сега дебилите пак ще отидсат на избори и пак ще изгерерат същите или подобните!

Браво! Ти на колко годинки си, та още чакаш някой нещо да ти даде, я помощи, я компенсации... Един съвет. Смени си името. Да си от Северозапада не е никакъв повод за гордост. Ако имахте акъл, нямаше да сте най-изостаналия район в ЕС. А ти чак на останалите си тръгнал да го даваш ... :)))

Тези неща трябваше да се обяснят в началото на санкциите. Много хора, които не разбират от икономика очакваха след месец икономиката на Русия да клекне. Ето тук имаме точен анализ. Русия ще фалира след 3 години, ако руският петрол не падне до $25. Иначе ще фалира още тази година. Така вече е по-ясно защо беше таванът на петрола през декември. Санкциите не са за да спре войната веднага, а за да се гарантира, че ако няма победа и фронта и Путин не падне от прозорец, войната няма да се проточи 10 или повече години.

А хапчетата пиеш ли си?

Прекрасно е в росия. Ама интересно защо ни един русофил не е пожелал да иде там.

И карат Москвич или Лада ..... лицемерни боклуци!

... Спадът в приходите от продажбата на нефт и газ заради западните санкции .... историците и политиците лъжат и на вдишване и на издишване, а джурналята от първото до последното изгречение... лъжат повече и от дърта циганка в Маалата!

Пък ти копейкаджията говориш само истината. Нали?

всички кртепят путин щото ако се гътне болните от западна цивилизация ще ни угробят по късата птоцедура! вече угробиха 3 милиона българи и ни наритаха във война на два фронта - с македония и с русия!

Тъпак!

Та да ви отговорим. Много лесно я крепи тази "икономика". Изкупува евтин газ и нефт /впрочем, както и Индия, и Иран.../, трупа запаси от този окървавен руски добив, гледа да се изтощи още малко великият им съсед със всемирните шовинистични амбиции, та сетне по-безболезнено и безплатно да заеме мястото му на масата на големите! У нас му казват "С чужда пита помен прави" и " С чужди ръце горещи кестени вади от огъня"! Сега доволни ли сте от отговора?

Пак левашка пропаганда. Себестойността на нефта в Русия е около 15 долара, всичко над тази стойност е печалба. В момента се изнася за Китай и Индия. като в Индия рафинериите са с руско участие, а продуктите се продават на същите тия европейски страни. Така че са както нашите кокорчовци, диверсифицираха газа през посредници, които им го продаваха с надценка, пак с произход Русия.

Не е така. Нефт на цена $15 е на загуба за Русия. Тази цена е изкуствена и се компенсира от продажбата на петрол навън.

Нещо западната система се скапва усилено. Все нещо им пречи. Ту китайския юан, ту извънземните. Да вземат вкупом цялата британска империя заедно със троловете си да се гръмнат. Ще направят добро на планетата да не я замърсяват със присъствието си. Ама искат по трудния начин да се махнат. Нищо, ще гледаме шоу.

Аз влагам всичко в рубли? А ти?

Ново указание от Козяк към козяшките тролове: "Временно спирайте да лаете срещу Русия, започвайте да лаете срещу Китай". И стой та гледай. Смях.

Русия била зле с дефицит 2.3 процента, ами САЩ къде са с дефицит 6 процента? Тройно по-зле хахахаха

Ама Путин нали нЕмаше икономика бре ???

Щом видя преведена статия от Дойче зелчовците я отминавам. Кака им Анал Лена само ме интересува, по сексапилна от нашата Лена с мустаците.

Русия се хвалеше с много нисък бюджетен дефицит - добре. Русия също така се хвалеше с едно от най-ниските нива на държавен дълг - добре. Сега обаче проблемът на Русия е, че заради санкциите НИКОЙ не може да им даде заем, затова руснаците разпродават активите си на безценица. Абе то трябва и малко да се мсили преди да тръгнеш на война с целия свят...

Единствените Икономики Крепящи се от Китайският Юан са на Западните Съюзници - САЩ, ЕС, Канада, Австралия и Нова Зеландия! Това са и Държавите без Индустрия и Производство, които без Китайското Карго се връщат в ПредиНоватаЕра!!

Pich, ti kakvo razbirash pod " proizvodstvo" ? Moje bi samo drehi i djundjuriiki???

според тебе, примерно Хуавей "джунджуриики" ли правят?! може да се пробваш да ги произведеш техните "джунджуриики", а и като бонус - ще станеш милиардер, ако не и трилионер!

Производство на евтинин боклуци. И постоянни напъни да копират технологии от Запада. Китай не са иноватори, а едни копирачи, които просто имат много на брой и доста евтина работна ръка бачкащи за по 300$ заплата.

С времето дефицитът на Русия ще се увеличава от така наречните кумулативни ефекти. В бъдеще днешните дефицити ще предизвикват нови. Както е казал Мечо Пух: "Колкото повече, толкова повече". Дефицити се покриват с дълг или с продажба на резервни фондове. За Русия покриването чрез емисия на дълг е практически невъзможно, заради ниското доверие на пазарите към правителството, а и цената би била твърде висока. Продажбата на резерви е до време, докато ги има.

ПРЕГОВОРИ С РУСИЯ НЯМА ДА ИМА РУСИЯ НЕ СПАЗВА нито МЕЖДУНАРОДНОТО ПРАВО нито МЕЖДУНАРОДНИТЕ ДОГОВОРИ които разписва нито ТЪРГОВСКИТЕ СИ СПОРАЗУМЕНИЯ затова ПЪЛНА И БЕЗУСЛОВНА КАПИТУЛАЦИЯ И РАЗПАД НА АНКЛАВИ ще работят наказателно докато възстановят щетите на всички в цялост и ще говорят през посредник на китайски

Сакън

То на чужд гръб е лесно да пледираш, че предпочиташ яденето на бой.

Сибир е пълен с полезни изкопаеми. Например ако Вова копа неуморно дупки в леда, може да изкопа черен хайвер, или на Стьопа сестра му.

Дъщиря ти е добре

Гледайте -https://politikus.info/events/149682-na-ukraine-prishla-povestka-slepomu.html

РУСИЯ НЕ САМО ЩЕ ВЪРНЕ ВСИЧКИ ЗАГРАБЕНИ ТЕРИТОРИИ НА ВСИЧКИ СЪСЕДИ НО ВЕДНЪЖ В ГОДИНАТА ВСЕКИ РУСНАК ЩЕ ПИКАЕ ВЪРХУ БОЙНИТЕ ЗНАМЕНА НА РУСИЯ И ОПИКАВАНЕТО ЩЕ СЕ ИЗЛЪЧВА ЗА ЦЕЛИЯ СВЯТ ТОВА ДА ВИ Е ЯСНО

Спиро това да ти е ясно Римата да ти я казвам ли

Руски сополи, по-долу ви намекнах, какви оръжия държим на склад с нашите съюзници. Ще ви ги пращаме на по малко. Днес 20-30 танка, утре 20-30. Днес 20-30 ракети утре 20-30. Днес 10 самолета утре 10 Така ние ще виждаме слабите им места и ще си правим инженерните подобрения. Ще си чистим складовете от старите оръжия и на тяхно място, ще се оборудваме с нови ъпгрейти. УКРАЙНА ИМА ПЪЛНА МОБИЛИЗАЦИЯ с 10 милиона БОЙЦИ, КОИТО ЗАЩИТАВАТ РОДИНАТА СИ ОТ ГЕНОЦИД ТЕ НЯМА ДА ОТСТЪПЯТ НИЕ НЯМА ДА ИМ ДАВАМЕ ОРЪЖИЯ ЗА ДА ГИ ДЪРЖАТ НА СКЛАД А ВИЕ ДА СЪСРЕДОТОЧАВАТЕ ОГЪНЯ ПО СКЛАДОВЕ И ТРАНСПОРТИ НИЕ ЩЕ ИМ ДАВАМЕ КОЛКОТО ИМ Е НУЖНО И КОЛКОТО ВРЕМЕ СЕ НАЛАГА ВИЕ може да мобилизирате общо 42 милиона войска НО НЯМА ДА ИМА КОЙ ДА Я ХРАНИ И НЯМА КАК ДА ОГОЛИТЕ АЗИАТСКИТЕ РЕЖИМИ ЗАЩОТО ТАМ ВРЯТ И КИПЯТ ЦВЕТНИ РЕВОЛЮЦИИ затова: ПРЕГОВОРИ С РУСИЯ НЯМА ДА ИМА РУСИЯ НЕ СПАЗВА нито МЕЖДУНАРОДНОТО ПРАВО нито МЕЖДУНАРОДНИТЕ ДОГОВОРИ които разписва нито ТЪРГОВСКИТЕ СИ СПОРАЗУМЕНИЯ затова ПЪЛНА И БЕЗУСЛОВНА КАПИТУЛАЦИЯ И РАЗПАД НА АНКЛАВИ ще работят наказателно докато възстановят щетите на всички в цялост и ще говорят през посредник на китайски

Ти нали уж си легна Или не ти стана и буля та изрита

"Така ние ще виждаме слабите им места и ще си правим инженерните подобрения." Кои сме "ние"

Руският бюджетен дефицит бил 2% от БВП, някой да ми напомни, колко беше американският?