Коментари - Как да паднат цените на горивата: Биодобавката отпада и разходите на бранша се свиват | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Биодобавката да се махне незабавно! Същото трябва да се направи и с алтернативните при производството на ток, защото там са следващите протести!!!! Аман вече от държавни тарикатлъци за обогатяване на шепа хитреци. Народът вече се събуди подстрекаван от опозицията и трябва с незабавни меркви да я изпреварите като намалите цените а това може да стане само като орежете хитреците особено при тока!!! Опозицията да не се радва защото с тези разностранни протести си слага таралеж в гащите. Ако не дай си боже червените милионери вземат властта ще ни оглозгат до кокъл.

Алооооу общините ! Као искате по-чист въздух - миите улиците бе дебили. Праха който дишаме е там.

Зимата, тоест да се увеличи замръсяването точно зимата когат хората се топлят на горящи гуми и дървена дограма. Тя горела най-хубаво. И после Фъндъчката да реве срещу замърсяването на въздуха с прахови частици. Аз имам предложение към идиотите политици. Да махнем био съставките и после да убием собствениците на дизели (които също плащат данъци гражданска и всичко друго) И изведнъж всички ще започнем да дишаме чист планински въздух, а общината няма да се налага да мие улиците, както правят цивилизованите страни в Европа.

Не хората а мангустите се топлат с дограма и гума. Има разлика. И не политиците а бензинджите предлагат да се махне добавката!

Хубаво е, че сме част от по-цивилизована общност и местните уроди не могат да прилагат свободно всичките си тъпи идеи.

Не сме част от никаква общност. Ес начело на който стои алкохолизиран дедо. Това ли е цивилицованата общност?

До кога ЛУК - руснаците , ще ограбяват българите със съдействието на правителството ??? Уралския нефт- по- евтин от Брент, а и от собствени на ЛУК находища ..С кораби през морето, само ..Заплатите в ЛУК - по- високи ли са от европейските ? Еко инсталациите - от най- скъпите ли са ?? Митница има ли в Росенец ? При 5.7 МИЛИАРДА оборот - постъпления - ДАНЪК печалба - НУЛА !!! ??? Акциз по- нисък от този вмного други страни !! ДО КОГА ЛУК ще ни ОГРАБВА ?? До кога ???

Ми отдели си пари от закуската и направи рафинерия която да работи на краварски петрол да видиш как ще цъфнем и вържем !

Абе, Лукойл колко плати в данъци миналата година?

е-ба-си малоумниците!

с минимална печалба работели...???!!! Въййййй , завалиите!

Малоумници!

Това е само временна мярка под натиск от ВОЖДА.След месец -два отново ще си дойдат на мястото-пазарната логика е желязна, а това е за заблуда на "врага"!

Пазарна логика в България??? Ти къде живееш? И какво значи пазарна логика? има Пазарна икономика. Има и тъпа логика. Кое от двете?