17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разрушава ли се Сахат тепе заради новия хотел?

Толкова ми се спи и съм гладен, че чета "Кюфтето ще поскъпне"...

според мен поскъпващият американски долар спрямо еврото води и до поскъпване на суровините,кафе,памук,петрол,злато,както и на американските стоки във Европа и другаде по светът,именно за това и Доналд Тръмп критикува Американската централна банка да винимава със повишаване на основият лихвен процент,което води до поскъпване на доларът и поевтиняване на акцииите на американските компании,понеже и американският износ поскъпва и губи ценова конкутентна способност

А ,сега да видя какво става на борсата с кафето накъде върви цената и да залагам на покачваща цена на кафето и да печеля,така е и със златото и валутите,индексите ,акциите!

Бе сливовата да се задържи, кафето ша го преживеем.

Да живее Интернет! Ще си викаме от бели държави и ще плащаме по-малко за по-качествен продукт. Така да бъде! Вдигайте! То бюрото по труда за това е създадено!

Я някой да каже, кое няма да поскъпне, че това ми е по-интересно!

Истината е че Крафт Якобс, които са втори с 12% пазар са на червено и натискат контрагентите си за 300 дни отложено плащане.

мале мила майчинко, излишъкът на кафето от 9 000 000 чувала ще намалее на 5 000 000 чувала, което ще доведе до .... па ако няма излишък, а дефицит.... направо ми иде да си разстрелям кафеварката!!