Кабинки от плексиглас на плажа на гръцкия остров Санторини (видео)

До шезлонгите ще има антисептичен гел, а персоналът ще бъде оборудван с маски и ръкавици

Обратно в новината

Коментари - Кабинки от плексиглас на плажа на гръцкия остров Санторини (видео) | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кабинки ще има ли, а в ресторантите.....смешници?

винаги са били царе на търговията. От античните "колонии за търговия до днешните плажове. Когато през 1913г България освобождава Одрин под командването на ген. Вл. Вазов....победителите ги очакват гръцките дюкяни с изработени през ноща....БЪЛГАРСКИ ЗНАМЕНА. Червата ми се обръщат само от вида на грък, НО трябва да ги признаем и ДА СЕ УЧИМ ОТ ТЯХ НА ТЪРГОВИЯ И НЮХ КЪМ КОНЮНКТУРАТА на Пазара. Търговията е религия в Гърция. Няма грък-миньор.

Боя се че без термокамери, PCR тестове, туба дезинфектант и маски за еднократна употреба няма да са ефективни в рамките на повече от два часа

Поредната щуротия. Тъй и тъй са на морето, що не предлжожат водолазни костюми от неопрен, маски, плавници и шнорхели. Ами спасителите - как? Ако тръгнат да вадят давещ се ще му искат ли преди това сведения за температурата и симптомите и ако преценят че е заразен, ще го оставят да се удави. И после - удавил се поради корона вирус. Морето как ще го контролират - ще му сипват хлор и антикоагуланти като на басейн или ще го разделят на самостоятелни коридори за плуване. Пясъка ще го пресяват или ще го поливат с дизинфектанти.А персонала с тежко водолазни костюми. Леле какви времена доживяхме - да видим как глупостта тръгва по хората. Както казваше дядо ми - се бях чувал ама не бях виждал.

духат уста в уста коронавируса.....хихихи, тия хотелиери са готови и гъзовете да си разпорят за пари!

Това не е търсене на решение, това е глупост. Плажът не е място за социална изолация. Там децата се ровят в пясъка, хората ходят боси, плацикаат се. Кой ще иде на плаж, за да лежи в плексигласова кабина с парников ефект? Ако все пак ще се прави, задължително в морето трябва да се влиза с торбичка хлорна вар, която плацикащият се да ръси около себе си.

Плажът е място за правене на пари. В Гърция има плаж за всеки джоб....и предпочитания. Учи се!

може къпещия се да се изпикае и да се хлорира!

Ясно. Жените ще са облечени с буркини Мъжете - също Задължително- с ботуши И - маски, очила

Интересно, дюшеците след всеки клиент ли ще ги перат?

... много по-заразни са шезлонгите и постелките по тях, които някой преди теб е ползвал и няма как да се дезинфенкцират, както трябва. Дори и да нямаше този нов коронавирус. Почивка по-добре на див плаж или неурбанизирани планина или покрай водопад/река/езеро, далеч от цивилизацията. А най-добре е на вилата и село, кеф ти малко работа, кеф ти плаж, къпане или риболов в близката река, стига да не е замърсена от някой бизнес. Завиждам на всеки, който си ги има, въпреки дефицита на техно-комфорт. И кога ли енергийната система на България ще въведе реверсивното производство на ел. ток, т.е. освен доставка от НЕК, да има и изкупуване от битовите потребители, които имат излишък от ел. ток от слънчеви панели в имотите си?

тука с тес маски, кабинки и дезинфектанти!

Да бе, ще отида на море за да стоя в плексигласова кабинка, да ми сервират храна и пиене с пластмасови прибори и да се пазя с маска и ръкавици всеки път като говоря с някого. Това ще е уникална почивка, по добре да се гърча в жегата вкъщи отколкото такава половинчата почивка. Единствено морето ще ми липсва ама ще си се плацикам в банята :)

Когато светът започне да се управлява от простите ето това се получава,ограничения и малоумщини!

Това е направо убийство,ако влезеш в такава кабинка ще умреш от топлинен удар! Лятото в горещините изобщо не трябва да има ограничения,не може да се спре вируса,каквото и да правят,оставете хората да преболедуват тоя вирус и той ще отмине... Но такива заграждения са убийствени,това направо е безумие дето са го измислили!

Не е кабинка, само странични стенички. Отпред и отзад е отворено. Периса си е село, ама плажа там е хубав.