Кабинетът заседава извънредно заради връщани суми от "Булгаргаз" на клиенти

Става въпрос за 201 милиона лева, които ще бъдат върнати на топлофикационните и газоразпределителните дружества, вследствие на намаляването на цената на газа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да връщат ли? Както обикновено ще бъдат приспаднати от следващата фактура, като даже ще трябва да се доплати малко защото без малко няма да стигат парите. И така хем на печалба от ниските цени на газа хем на печалба от абонатите. Очаквам даже и поне една изява от дружествата в което твърдят че това "връщане на пари" ще им се отрази доста зле защото са на "косъм от фалит"! Въпреки голямата печалба заради неточните бъдещи прогнози!

Ще умуват как да не връщат парите или как сега да ги върнат, а после да си ги вземат обратно в двоен размер! Крадци!

е как бе? Нали уж ББ прати шефа на КЕВР да ходи по селските мегдани и той да вика, че няма да има увеличение?

PEYTSCH

Когато е за вземания действат моментално, а връщанията ще протакат докато измрат хората...

Къде ще ги връщат, че да пратя пиарката си да ги вземе? Довечера някой пак ще къса потник и ще обяснява как гадните комунисти само вземат, а той-ей, го на -връща!

БОЖКОВ ОТСЪСТВА ОТ НОВИНИТЕ ВИ, А ТОВА Е НАЙ- ГОРЕЩАТА ТЕМА, ДРУГАРИ НА 111 МЯСТО! ЗА ВАС ТОЙ НЕ СЪЩЕСТВУВА! ИСТИНСКИТЕ НОВИНАРСКИ САЙТОВЕ САМО ЗА НЕГО ДАВАТ МАТЕРИАЛИ, ЩЕ ТР. ДА МИГРИРАМ!

Избори, партии и Цуцко прави и т.н. и т.н., електорате! Каците не трябва да се изпускат... а ти нямаш право пак да сгрешиш. Има време достатъчно да помеилиш и дано този път не сгрешиш!!!

А пари да връщат, хе, хе, хе, нема такава приказка има такава да измислят да ти вземат електорате!

s18252@

голям ташак господа, почти два, съга ЧЕ върнат 14% а след 5месеца ЧЕ земат 45%, щтото тъпото бг косуматор помни само 4месеца хахаха

"....ще се търси механизъм,по който...дае се връщат парите....."Механизъм. Ще бъде тъжно заседание.Много бързо и лесно,с усмивки се вземат на хората париците. Ама да се връщат.....ще пада умуване,мъдруване и чесане по главите.И колкото по-бавно и тегаво се случи механизЪмЪт,толкова по-добре за тях си.

А сега де... за кой е парата? Независимо, че цената на газа падна с 40% топлофикациите се чудят как да вдигнат цената на парното и ЩЕ Я ВДИГНАТ, независимо, че главния пожарникар се опитва да е се прави на важен. И какво ще направи народа? НИЩО!

Топлофикация, кръв повръща, пари не връща.