Кабинетът със знакови промени в Закона за енергетика

ЕРП-тата и операторите на газопроводи вече няма да могат да отказват достъп до мрежата си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само много прост народ и държава ще раздържевят ел.разпределително дружество, ще го разпърчосат на четири и ще ги продадат на държавни фирмо, но от чужди държави. За каква сигурност говорим и пр. и пр.Нали държавата е лош стопанин ?

Колко спечелиха и къде е печалбата?

Вликия приватизатор Костов и неговата наследница Гинка от село.

Какво общо има Костов с ЧЕЗ бе тъпак?

Да разбираме ли , че улеснявайки енергийните предприятия, утежнявате положението на хората попаднали в проектоенергиен строеж. Просто им секвистират земичката на произволно ниски цени , за да не оскъпи енергийния проект ? Как може такава национализация да правите .

след като "европейска директива" или европейска "норма" но приложена по български, сиреч не в ползу народу, а в ползу някому джобу!!!

А защо никой не педвиди възможност за тези които не желаят да ползват енерго или вик да могат да си построят къща и да получат разрешение за ползване ? Аз не искам да ползвам нито енерго нито вик !

Урааа ще произвеждаме пак Москвич !!! Слава , слава , слава !

за обикновениа гражданин на българия какво следва?

в Закона за енергетиката кашата в него ще стане пълна и за обикновения гражданин на България следва задълбочаване неговото безправие за сметка увеличаване правата на всички свързани с експлоатацията и услугите в енергийния сектор!