Кабинетът реши да подпише договора между ЕС и Канада

МС предлага Народното събрание да ратифицира споразумението

Обратно в новината

Коментари - Кабинетът реши да подпише договора между ЕС и Канада | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добра новина.

lu4ka

Ей тъй, докато ни баламосват с шеги и закачки за апартаменти и тераси, лееекичко ни преееизлъгаха и ни нафърфориха "Еврохолд" и СЕТА. Чудех се защо ББ не е толкова въодушевен, че "спечели" евроизборите? А то просто човекът е подготвил още два-три подписа и ... "почва да бега, бате"!

Ника ти достатъчно добре говори откъде си по народност и с какви хартии си захранен. Споразумение с Канада ни било проблем... Да изчезваш оттука с путинските си опорни точки!

Е, нали се перчехте, че демокрация има, че дава свобода на всеки, ама простият българин нищо не разбира и иска да бъде управляван! Хак вие! Така се управлява колония, а не суверенна държава! А колония и демокрация?

Според Георги Христов това е политически казус, защото това не е търговско споразумение, а политическо. Той подчерта, че СЕТА е лошо споразумение, което няма да донесе никакви ползи за България. "Икономическите ползи от това споразумение ще бъдат в рамките на статистическата грешка." Това е политически натиск да се осигурят права на едни корпорации, за да може те да се намесват както в законодателния процес чрез регулаторното сътрудничество, така и да им се улесни достъпът до арбитражи.

Важно е България да бъде икономически колонизирана без да е необходимо и пушка да гръмне.

Малко са ни западните боклуци, с които ни гощават сега та осигуряват и задокеанско ГМО !

едно си бае.

И каква ще бъде ползата за нас от този договор ? Защото в Брюксел хората са против СЕТА. Договора е изцяло в полза на Канада . Дайте линк , за да прочетем условията .

През Канада ще се внасят у нас ГМО от САЩ.

браво господа, гот ли ви е, а? Ще ви мине - да. И ще пиете лайн@.

едно си бае. Много никове ползваш бе. не ти ли омръзна. 1 тъпак тука насвяткал 8 коментара.

Продажниците от ГЕРБ ни вкараха американския вълк в кошарата.

Честито, Другари!!

Поредното национално предателство!

СЕ ИЗРАЗЯВА В ПЛЮСОВЕТЕ КОИТО СИ НАБИВА САМ

Едновременно с това ще влязат в сила доста концесионни договори при развалянето на който ще трябва да плащаме неустойки и разноски по съдебни дела в корпоративни съдилища. Концесиите основно ще са за водни ресурси