Кабинетът "отвори път" за китайския бизнес

МРРБ ще подпише споразумение с потенциални китайски инвеститори

Обратно в новината

Коментари - Кабинетът "отвори път" за китайския бизнес | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-добри пари от рублите няма! Всичко друго е бош-лаф!

Цецо каза, че тия са заплаха за мира.Как така ще търгуваме с тях!

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия прави всичко друго, но не и да насърчава малки и средни български предприятия!

Цецо е даскал по физическо възпитание!

Тия явно още не са държали крадливата попара на ГЕРБ. Хората там си работят по нормален начин, но това проста мутра да ти прави икономиката е уникално не за Европа, а за света. Румъния дръпна напред, Албания се развива по-бързо от нас..... Няма нужда от повече сравнения, но простия народ, който останахме си заслужаваме тъпите управници, след като мълчим като насрани така ни се пада.

Хората имат много по-големи амбиции от бизнес с Булгаристан. Прокарват новият път на коприната ако не си разбрал. Хората целят да свържат Азия с Европа.

С цел да ни поробят, Щото не сме......

А сега де!!! Според Каун Цветанов Китай е заплаха за нам си кво майнента му на апартаментчико. как така заплахата инвестира у нас? Не разбирам. Заплаха ли е Китай или не последно? Аз даже предпочитам обявен китайски комунизъм, но с действаща пазарна икономика отколкото герберски мутризъм с евроусвоителство и вечно последно място. Сега очаквам от ЕС да им свирнат на герберите и да приберат знамената (на просперитета и благополучието по мутренски).

Аме онзи ден, Цеко Кухия Рапон каза, че Китай са ЗАПЛАХА ЗА СТАБИЛНОСТТА. Нещо се е объркал ли?

Хайде замириса на избори и развързаха торбата с лъжите!!!

като ти намалява населението с 1 процент годишно, като старее, простее, мутрее и малцинствее как да имаш растеж. Като в София с население уж 1.5-2 милиона вместо над 20 000 първолака - бъдещи работяги имаш само 12300 бъдещи емигранти, от които само към 2/3 ще имат средно как да стане. То даже да сменим чоко, боко, кауня, тиквуня, тьотката и сие мутренска компания и партичта им за грандиозно европейско разграбване на България пак няма да е лесно. Десетилетия ще трябват за да се отърсим от демографския колапс, в който ни вкараха тези мутри и крадци дето се наричат демократи - от Филип Димитров и Костов насам.

Кабинетът взел ли е разрешение от физкултурника? Нали според него Китай и Русия са заплаха за Евроатлантическите ценности.

А кога ще се учредява у нас партия сателит на Китайската Компартия за да се запиша беееее?

Е са е-ха майката на малкия и среден бизнес с нискокачествени материали и неквалифициран и евтин труд. Сега е времето! Граждани връщайте се по родните си места и съживете "селското стопанство"!

Путин се остави да го наритаме с Ю. Поток и т.н. и да го набутаме с огромни разходи ама без много да ни наказва. Дали при китайците ще мине този номер? Съмнявам се, че ще се оставят лесно на нашите мутряги.

Да се върнат ама защо. Един декар овощна градина даваше тонове плодове при соца. Кажи го над 1000 лева днешни. Днес обаче декара е разоран и дава 500-600 кг. жито. От тях поне 1/3 се укрива и от декара излизат едни няма 100 лева. 30 000 000 декара да ги направим, а те не са толкова пак имаш под 3 милиарда лева. Кого точно ще нахраниш при БВП над 100 милиарда дори и сега с мутри начело. Приказките- приказки, сметките- сметки. Турски фирми дават по 500-600 лева из севроизтока и карат работници от села по на 60-70км, щото мераклии няма. А дано Китай са по-човечни. Знам ли? На кво друго да се надявам.

но обезлюдяването се извършва именно благодарение на мутро-тиквите, дето управляват вече 10 г. Именно те прогониха и изтребват населението на БГ с некадърността си, с алчността си , с цинизма и предателската политика. то не бяха концесии, то не беше приватизации на приватизацията, то не бе ЗАМРАЗЯВАНЕ НА ДОХОДИТЕ, което продължава и в момента, за рекетите, грабежа, заемите и т.н. да не говорим,няма как при такова управление да не се обезлюдим напълно. Изчезва родината ни, държавата вече я няма, в големите градове дори малкото останали хора заприличаха на цигани. Мизерията не прощава. Тотална липса на икономика и загуба на суверенитет. това е управлението на ГРОБ, по-точно резултатът му. Затова, колкото и да са лоши останалите партии, вкл. БСП, всяка от тях е по-добра алтернатива за България. Щото настоящото мутренско-бандитско-продажническо управление ни унищожава !

Преди два дни на сборище на парламентаристи от ЕП и Конгреса на САЩ, вероятно за да угоди на последните, Цветан Цветанов публично заяви, че най-голямата заплаха за "евроатлантическите ценности", в които се кълнем, са Русия и Китай. Тогава как да разбираме действията на правителството?

В библията пишело чи в 21 век жълтата раса ще владеие света. България сега неофициално е завладяна от китайски стоки, сега вече официално целият бизнес и инфаструктурата.

Румънското БДЖ е добре.

Проекта АЕЦ "Белене" от регионалния министър ли ще се дискутира, щото не прочетох "лелята" на Гинка, да е поканена ?

мемурандума сме щели да подписваме.. Дет я станат, я не станат.. Да ви припомня - мемурандум за магистралата Черно море подписвахме и с ШЕЙХОВЕТЕ.. Ний да им глезаме стадата с оФце, а те да ни пуснат магистралата.. Ни стада, ни магистрала от него са случи.. "Отворили сме път", ама през ноември 2014 г. НКЖИ, БДЖ с министърина на неравностите по горските пътища, ОТКАЗАХА китайските юани за ж.п. през България и затвориха новия път на коприната. И на 14.12,14 год. в хотел Хаят, в Белград ни нямаше на подписването на ДОГОВОРИ-те между Китай и Гърция, Макенодия, Сърбия и Унгария.. Сърбите вече се похвалиха и с МИЛИАРД китайски долара, осигурени за ж.п.. линиите им. Та после в китайския, не виетнамскио Пекин подписахме ОЩЕ ЕДИН мемурандум - да мааме с кърпички, когато китайското карго фучи покрай границата ни..

Е как ще правим бизнес с държава, която е заплаха за националната ни сигурност според Цвъки?

Цвъки ЦЕЦЕРОНА да входира и обосновано предположение, пЪрдон - извинение за думите си.. Ша ви повтори: "Нали разбирате, че това, което не е, това не е същото. В това всичко, което се случва, тези работи са, които са важни и не са това, което се твърди..." (Цветан Цветанов, март 2014 г., по bTV. )

Малко в стил Божинката :) Тежко ни! само това мога да кажа.

Има само две компании в света, които строят АЕЦ. Не са китайски и двете. Така гробарските свине си мислят че ще откраднат, пардон, усвоят тези 10 или 13 млрд. които си мислят че ще им дадат да откраднат, пардон, усвоят.

Премина ли заплахата за световния мир от страна на Китай, бе Цветанов? Неграмотни гербаджии, срам ни е от вас.

когато пиленцето се нахрани на закуската в бледия дом, след това просто и естествено може само едно: да цвъка, цвъка, цвъка. миризливи курешки.

и на комунистите от Пекин ви продадоха, режим избил поне 50 000 000 души, браво, конгретюлейшънс!!

Действително Цвъто е умно. Не е лесно да кажеш такова изречение. Умен е гуменката,това е.

И кои са тези компании, които строят 4-те реактора АР1000 в Китай? Или 6-те САР1600 АЕЦ строят: канадци, американци, французи, китайци, южнокорейци и руснаци, като америкнаците в момента строят заедно с китайците АР1000, докато САР1600 се строи само от китайци

А селските пътища кой ше ви ги асфалтирва? Ааааа, верно, изчака се достатъчно, за да не се налага, понеже изнесоха “матриала”...

не ни стигат руските пиявици, сега и на тия да пълним гушите!

Житните и маслодайните култури са сред топ изнасяните стоки от страната през 2017 г., като годишно експортът е от порядъка на 1.5-2 млрд. евро заедно с преработените до масло суровини. Това е само износа с вътрешния пазар са поне 6 милиарда лева.

Ами не се е объркал. Той онзи пъпеш толкова си може и знае.

не го пише в библията, а в руските "конспиративни теории"! Стига манипулирахте хората!

ми дайте няколко милиарда, и аз ще ви строя пътища, мога и аец да ви построя))): само дайте кинтите! А от Марс няма ли да докарате подставени лица вече???

американския го видяхме Кораб с гранясала царевица и два американски ТЕЦа висящи като воденичен камък на шията 30 години Сега ще видим китайския Ако не доплува кораб с вмирисан ориз значи ще е по добър от американския

хаха-хаа... цвъки цвъкащия курешки...

Нали Цвък вчера каза, че Китай е наш враг номер 1?!?!?! Недоумявам! Какви са ни китайците? Първи приятели или най-опасни врагове? Смирено молим ПредЦедателя на Галактиката, Вожда и Учителя на българските смели интелектуалци от ГЕРБ, другарят Ким Тик Вун да поясни, че да не стават грешки!

Двата руски реактора откъде ти висят?

Добре, че са китайците, че да дойдат да ни оправят пътищата и после да ни вземат такси за това, щото ние сме некадърници и от 40 години краденете, не останаха пари за 1 магистрала като хората да направят.

...въвеждане на TOЛ система... - думата "тол" не е съкращение и няма причина да се изписва с главни букви. "Тол" /от английски toll/ не е нищо друго освен пътна такса, такса за преминаване, "путарина" както казват сърбите.

цвъки нали каза, че Китай и Русия ни заплашват ? Как така ще правим бизнес с китайците? Няма ли да им наложим санкции ?

Наскоро слушах български бизнесмен, който искал да предлага стоките си (май розово масло - не си спомням добре) в Китай и бил тотално отхвърлен - т.е. китайците постоянно разрастват пазарите си по света, но в Китай чужди стоки не допускат, ... борба за пазари, а ние ги загубихме през тези 30г и продължаваме да ги губим и да внасяме вече почти всичко!

Преди 30 години глупаците от СДС сринаха цялата икономика, с оправданието, че пазарната икономика ще донесе повече просперитет. А ние скачахме по площадите, и им вярвахме. Какви будали сме били !!

А само преди 3-4 дни не каза ли Цветан Цветанов, че Китай е една от основните заплахи за мира по света ?!!! и сега сключвате договори с тях ??? баси държавата

Не бяха глупаци. Най-обикновенни предатели бяха...

Пак там и пак поради същата причина...

Сега Цвък да поиска в НС да се обсъди "предателството " на Правителството по отношение на политика с Китай. Ние парламентарна република ли сте или тиквена глава - хахахахаха