Изненада: Скокът на цените на тока и парното може да се окаже "неочаквано" висок

Но не сега и не веднага. Или как заместването на реформата с амбиции може да се окаже спънка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Белене е гьол.

Тия енергийни експерти,станали такива с двудневни курсове.Заради тях енергийната ни система е на това дередже.Те не са експерти,а лобисти.

дебили! Всеки скок на тока и парното са демократични. Трябва да се гордеем с това. Няма лабаво.

Г-н Петков земи да си ходиш че да не се налага да те изпращаме

Цената на тока не е реална. Отдавна трябваше да се вдигне, колкото и да не ми се иска. И всичко си има обяснение.

Обяснението е в планираните печалби на въглищарите поне за 350 години напред.

Прав си и заплатите също в много повече

Иванчо : тате черния бик пак изненада бялата крава .......

Имаме Белене обаче няма да я пускаме щото е Руска вижте им акъла Абе оранкоулу като си включиш ютията някъде да пише токът е руски малко като вода гази жаден ходи

Само няколко милиарда за да я пуснем. След това трябва ядрено гориво, което Русия осигурява. Едно на ръка, че може да НЕ иска да го продаде, второ може да трябва да го плащаме в рубли. Трето говорим за много морално остаряла технология - от 70-80те. По-добре да вземем от последно поколение, по-малки и по-безопасни реактори вместо руски, за които нямаме специалисти. Росатом няма да прати екип от специалисти. Да не говорим, че в момента има риск от саботаж и вместо да заработи да вземе да гръмне.

Ето как го проявят, Истинските правителства в Европа Помощ по германски: €300 енергиен бонус, по-евтин бензин, месечна карта за пътуване €9 Правителството на Федералната република предоставя финансови облекчения заради скъпата енергия Само Когато имате истинско правителство

А в България, Дори спират компенсации за бита Дано не продължава дълго тази промяната

Изненада: май ще има нови избори в много близко бъдеще!!!

Трябва да се папка, плащайте

Тук ли са сладурите, които викаха слава на Украйна и санкции за Русия? Ето сега ще имате санкции с минимум 38% нагоре!

Пламене ,докато си мислиш само за собствения задник така ще е.Като гледам и плюсчетата, дкоро няма да има управия.На тея дето викат слава путина ,все някой друг им е виновен.

Оравим анализи! Много анализи! Обиждаме доставчиците, съгласяваме се друг да договаря цените на газра, сетихме се, че трябва и някой да прави плановите ремонти на АЕЦ блоковете, но всичко ще се нареди,... Нали после ще има европостове, та аз имам Харвардска диплома...

Ривахте от руснаците, които ви направиха АЕЦ и плащате по 2 лв ток на месец. Ха да са ви честити американските колонизатори

perdax njama .... za tova skacha ... kucheto skacha spored tojagata....

Единствената " изненада " е, че някой е изненадан. При провежданата от това " българско "правителство" " ( двойните кавички не са грешка), щеше да е изненада, ако не се беше случило. Само дето ще плащаме ние, а виновните трупат пачки на наш гръб. ДОКОГА? Кога ще има БЪЛГАРСКО ПРАВИТЕЛСТВО, а не чужди мекерета?

бахти боклуците !

Моята прогноза - НЕК ще е на ръба на фалита, реформа при търговията на едро с ток няма да има поради мораториум /войната. От ЕК ще чупят пръсти и ще се тюхкат и накрая ще кандисат на дерогация ( отлагане). Алтернативата - опитват се да правят реформа - цените се покачват - правителството пада - нови избори - мораториум - дерогация.

Считам,че ако трябва да се накаже сегаштоно правителство за това което предстои,това би било справедливо.Но не са само те виновмни-за това вина имат и един куп хора като Мартин Димитров, Бойко Борисов,Ал.Йоданов,Илиан василев,Иван Иванов от НЕК,разни експерДи -не трябва да се пропуска нито един ,защото това което става не е моментен процес,това е загробване на систевата поне в последните 10-15г!

Няма страшно, ще плащаме с жълто сини знаменца

Aми имаше един период в Гърция дето хората не можеха да си плащат тока и инкасаторите отказваха да им го изключват, защото били съпричастни с болката на хората. Ако се стигне до това в България, инкасаторите ще бъдат бити, въпрос на народопсихология. Едно е ясно, а то е, че ще има съпротива и тъй като все пак ние сме хората, би трябвало държавата в лицето на правителството да си прави сметката, защото не ги чака нищо хубаво!

А дали не може "неочаквано" да излезем на протест 50 - 100 хиляди и да им набием шортите в ауспусите на канадските м.ангасари.

Sixteen

Чул те господ, ама надали, българина ходи на протести само когато му платят

"сега в прогнозната цена на регулатора трябва да се включи и факторът "война", "Това са проблеми, по които обществото трябва да бъде информирано ясно, така че да е подготвено за ценовите изменения, категоричен е енергийният експерт Антон Иванов." Киро простото ни обеща, че баба Урсула ще договаря с Газпром единни цени, които ще са по ниски от настоящите. Тогава как идва на въпрос увеличение на цените? Ако Кико пак ни е излъгал, тогава по пример на Унгария правителството сваля настоящите цени с 30 процента, и обявява непрекъснат мораториун на цените на ток, газ, вода и др. комунални. Разликата в разходите се поема от държавата. Орбан Виктор вече е подал искане до ЕС за 6 холяди милиарда HUF за възстановяване на Унгария след войната. И Кико да подаде такъв иск, и с тези средства да компенсира разликата в разходите. На българина от многото обяснения и информация няма да му стане по топло.

Няма лошо и младите да видят какво е Виденова зима и как се живее след нея.При Борисов народа се разглези и научи лятото Гърция ,Дубай,айде сега Кирчо,Кокорчо и Курнелия да фикснат нещата.Няма страшно, важното е да бичи Слави и Азис до дупка и така..

Само не лъжи младите , че хубавият живот е бил заради Борисов , тоя пом.ияр изтегли 30 и нещо милиарда дълг и омаза де що можа, на принципа : "След мен и потоп!!"

Ти не си истина, ти си ЛЪЖЕЦ !

Кирчо и Кокорчо ще бъдат моментално изметени

Хм, прочете ли го някой туй цялото писание? Тия дето го четоха, а и тия дето не го четоха, какво мислят че ще се случи? Имам чувството, че и двете групи 100% мислят едно и също!

Нали обичате да повтаряте как не е луд тоя, който яде баницата, ами който му я давал бе, ганювци? Хайде сега като си счупихте европейската държава при Борисов като истински чалгопитеци, да се научите как се чувстват балъците, които дават баницата!

Имаш чувството че някакви идиоти управляват държавата и енергетиката!От държава с перфектна система заприличахме на Сомалия. Вместо проблемите да се решават инженерно, постоянно се"оптимизират" някакви смешни правила,на които целта е постоянно да се увеличават кърлежите. Ще има голяма катастрофа-много демократична.....

Та то е очевидно че са дебили!

защо си причиняваме това? Само защото го иска някой отвън ? Какво ще ни направят ? Ще ни голбят? Ще ни изключат ? Смешки. Как пък не се намери поне един нормален мъж сред управляващите

Само кажете колко да плащаме че се събуждаме сутрин и да приключваме с тая агония!

Се моли някоя сутрин слънцето да не изгрее от към Краина!

Стига сте врещяли, ганювчета прости. Сметката е лесна: всичките пари, които получихме от ЕС откакто сме членове, сравнени с малко по-високи цени на тока и парното сега, когато ЕС е на път да прегази Рашка Говняшка. Като не ви харесват цените, или работете повече, вместо да лежите по цял ден, или чемодан-вакзал-Масква! Поняли?!

по-лесно ще ни е да изритаме теб при господарите ти

Що не си го н@чукаш , а ? Угоен пед@л !!

На един малък брой тъпанари що не им заврем евро-директивите където те си знаят и да ги наритаме?

Гербопитеци, нали довчера бяхте заклети русофоби бе? Нали ви беше важно да "фалирате Русия"?! Нали България беше в НАТО и ЕС, с Рашка било свършено, комунизмът бил свършил? Нали плюехте, че Президентът беше марионетка на "Масква"? Сега като жънем плодовете на западното ни съюзничество, що внезапно сменихте плочата, вместо да демонстрирате лоялност към ЕС и НАТО?!

На някого ще му се наложи да си купи свещи.

_stankow

Свещите се правят от парафин. Парафинът е продък от преработката на нефта. А нефта идва от ... ? :) Та може и на борина да минем :)

Ти идиот ли си бе

онези в църквите са от восък. пчелен восък. А, забравих, благодарение на новия "съюз" вече почти нямаме и пчелари

_stankow

Оставете ме мен. Хайде обяснете на другите, след като вие не сте идиот (не сте ли ? Не сте ?!), добре какъвто сте там - обяснете ни от какво се правят свещите. Тези, за осветление. Които всяко българско семейство има, дълбоко, дълбоко зарито там някъде в килера. От какво вещество се правят ?

_stankow

Църковните свещи пак са повечето парафин. Е, и малко восък слагат, по традиция и за цвят. Но не са за осветление. Тънки са, бързо изгарят. То е и малко грехота ... :)

факли ще правим. От дърво и парцали , напоени с катран . Да , да , знам че и катранът е от....... Абе докато има асфалт по улиците.....

Каква точно е изненадата

ИЗЛИЗАМЕ НА УЛИЦАТА ДО НАПУСКАНЕТО НА ЕС

_stankow

Бех-Бах, Нек-Мек стига простотии ами се помирявайте с Русия и гонете американците ! И наритайте зелените екоталибани вдън гора зелена, там да си правят "зелена икономика". Да си рупат вегански билки. Щото дойдоха нови времена, номерата на старите муцуни не минават вече ! Първо енергията, после газа, после храните и после ? Това "ръководство" на ЕС и жалките му пудели се провали тотално. Махайте се, че да не ви махнат зорлем ! Вземете пример от Орбан, от Ердоган, че даже и Полша по-добре си защитава националните интереси от нашето канадско-американско правителство ! А да - не пипайте Мини-Марица Изток, реакторите нарязахте, ракетите нарязахте, но ако посегнете на мините - не се знае.

Изненада: Скокът на цените на тока и парното може да се окаже "неочаквано" висок - изненада ще е скоро ако можем да си го плащаме изобщо !!!

И какво ще правим сега

благодаримти дрОгарю радев! и за изчегъртването, и за все по пълното задоволяване на нуждите на трудящите се!

Абе, важното е да фалираме Русия, нищо, че ние ще се затрием и фалираме и няма да можем да видим дългоочакваният фалит на Русия... На инат дупе се насира...е казал мъдрият ни народ.

Ша умрем доволни :)

Чета коментарите по новините, които публикувате от вече 6 години. Моля ви се, закрийте коментарното студио, защото прекалено много дебили съществуват на тази прекалено малка територия. Благодаря!

То това се вижда след всички избори! Сега ли ти светна? Викай ЕВРИКА :)

Новинарските сайтове на БНТ, БТв, Нова, Дневник, 24 часа, Капитал и прочие са в пъти по-професионални, когато няма коментиращи аутисти под всяка една от темите! Благодаря!

Ми заминавай там, бе. Тръгнал да ни хвали медийните проститутки, особено пък Капитал и Дневник с тяхната чудовищна цензура. Там никой няма право на мнение, което не следва правата линия на Партията. Получава бан на момента. Тръгнал да ни хвали медийни концлагери. Драскай си там и не ни мисли нас, другарю ляв ултрас!!!

_stankow

Вие пък намерихте кого да похвалите ! Флагманите на западната цензура в България !

Като сте наведени малоумници българите, ще ви цензурират и ще ви ебат с 200 и ще ви правят каквото си поискат. Винаги е било така, ама ганювчета като теб само врещят какви са жалки българите, та все някой друг им го слага яко.

Тия сметки може и да са силно фалшиви в момента. Има много въпроси. Ясно ли е вече например ще се плаща ли в рубли газа и по какъв курс?

То беше ясно за всеки нормален и средно интелигентен, че масрафа от репченето и дървенето на Русия, ще го плащаме пак ние... Никаква изненада не ни е. А сороските мастии, които квичаха като бити педерасти срещу Путин и Русия, скоро няма да могат и интернета си да платят. Лошото е, че заради шепа идиоти, всички солидарно ще плащаме.

САЩ за пореден път се провали в опита си да забоде на картата една послушна прокси демокрациика, този път граничеща с руснаците (предната беше Ирак и приятелски требваше да цака арабите и да обслужва Израел в региона), която да скача както я ръчкат срещу Русия. И сега всички ще трябва да платим сметката.

Защо не мога да кажа да си вземете по няколко украинци да ви топлят, кое правило нарушавам?

Украинки!

Ясно го написах, в най-множественото число! УКРАИНКИ !!!

Нищо, важното е да фалираме Русия! Те западните ни съюзници ще ни помогнат хахахахаха

Още, още, само така - гнет и мизерия на тъпият народ. Сам си ги избра !.

Много тъпо парче си имаме за премиер.

Човека е със специални потребности!

ви путката и кликбейтърските заглавия!

Кликбейтърски, мликбейкърски, а тока ще улети до нечувани висоти!

Едно е ясно ! Заради санкциите срещу Русия,за които българския народ е против,ще плаща,заради некадърността на Киро и сие !

Навниците (по-голямата част от "материяла") защо си мислят, че след като в целият свят скачат цените, в БГ ще се задържат или дори паднат?!?! Бахти простият нароТ. Квото му кажат и те веднага верват. Чак ме е яд. Киро простото и кликата около него им казаха, че ДКЕВР и нейният председател били виновни. Е прав е Борисов - нема толко проЗД материал. За съжаление.

Я провери как е скочил тока в Полша и защо техния механизъм не се приложи и в България?! На едно прасе от Банкя и една теменужка трябва да ги скъсим с по една глава !! Белким следващите започнат да се сещат навреме!!