17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Блокът вече работи, махнете или си актуализирайте новинката, моля

Доган, Аллах здраве да му дава ще изкара няколко милиона повече.

Тестват ел. защитата на новата придобивка на Цветанов - ЧЕЗ.

Комрад Диятлов, какво направи пак?

Нема страшно, СТУДЕНИЯ РЕЗЕРВ на ДОГАНЯ ще се включи. Ако пък не,значи плащайте скъпо заради РЕЗИДЕНТА на КГБ ТУК!!! Хак Ви е като преглъщате..........................!!!

Даа, бизнеса вместо все да реве - защо нямаме обучени млади кадри; що пък и токът ни поскъпна... Да вземе да се научи да инвестира в тия области. Това наследство от "гадния комунизъм" се изчерпа и идва капиталистическата бленувана реалност.

Веднага побързахте да оправдаете повишаването на цената на тока, НЕЩАСТНИЦИ! ДОЛУ ГЕРБ! Тия не спряха да язяждат собствения си народ.

И самия блок е възмутвн от цените на електроенергията! Кривата джука тича като въртоглава да затваря първите реактори заради едната комисионна и службичка, а те произвеждаха най-евтината електроенергия в Европа - 1,51 цента. След това разни други комсомолски инкасатори се намесиха и в момента се плаща скъпо и прескъпо, защото новата боржуа надуши силата на дивия капитализъм. Да видиш как партртиини бездарници еволюират до комисионери и феодални велможи.

Си Дзинпин посрещна Румен Радев с официална церемония в Пекин.

Да построим и АЕЦ Белене с руски реактори-чернобилчета! Нека зарадваме дрогаря Путин!

Да те зарадва анадолският манафин, соросоид нещастен!

Ами това, че е руски изобщо не означава, че е РБМК тип. На страницата си АЯР са записали нпр, Тип на реактора: ВВЕР-1000 модел В-320 с три независими канала за системите за безопасност. Ама трябва да се чете "майроре" ... зор, цяло изречение трябва да прочетеш.

на този тъпанар , нарекъл се "Майора" ли го обясняваш? Той няма толкова багаж да го схване!

благодарение на руските реактори можеш да драскаш глупости по форумите, защото тока е все ощепоносими пара, ако разчиташ на краварски ток ще седиш на свещи .

Е да де ама тока от Козлодуй се изнася а ние плащаме на тецовете... тъй че опорката ти леко не важи.

Точно в ДИР-а имаше подробен материал от експерт на темата ядрени реактори. Човекът разбираемо и подробно е обяснил, че реакторите в Чернобил и тези в Козлодуй нямат нищо общо. Ще разбере човек, който чете. Не кухи лейки като "МАЙОРА"! Този е завършен неграмотник. От подскачащите!

Не е добре но не е и зле

рентгенова снимка в гръдната област

леле колко удобно точно сега да се случи това, не мислите ли....

tonk11

Ти верно ли мислиш, че някой ще си играе с атомна централа?

гледах един сериал дето едни си поиграха така преди 33 години. пак поради заповеди отгоре и заради смехотворни цели.

Агент на соРос е спрял реактора! Сигурен съм! Всичко и винаги е русАфобска пропаганда!

Майор, тъп като галош!