Иванка Диловска: В Европа масово се намаляват данъци и такси заради скъпата енергия

У нас ще се дават по 50 лева на мегаватчас, но това е държавна помощ, която ЕС не позволява. По отношение на помощите за бизнеса България дори е изпреварила Западна Европа прекалено щедро, смята експертът

Обратно в новината

Коментари - Иванка Диловска: В Европа масово се намаляват данъци и такси заради скъпата енергия | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Излизане от ЕС и молба за присъединяването ни като 51 европейски щат на САЩ

Нали искахте капитализъм бе идиоти, защо ревете сега, учихме ви на комунизъм - не прихванахте, сега ви учим на капитслизъм - ревете. Тъпо българско стадо.

Крайно време е ЕС да изрита муджиците по миризливите задници и да престане да им плаща солени цени за газ и нефт. Америка многократно предупреждава и ЕС и нас да не купуваме енергоносители от Империята на Злото, но социалистите и марксистите управляват ЕС и нас и не послушаха Америка. Путин си разпаса пояса и опаса ЕС с муджишките газови потоци и газопроводи. Глупака - комунист Боко пък прекара 400км тръби, за сметка на бедна България, за да могат муджиците да си продават шибаната газ в Сърбия и ЕС. Жалко, че попречиха на Германия да цивилизова муджиците от Империята на Злото през ВСВ, днес Европа щеше да бъде много по спокойна и просперираща, у нас нямаше да има комууунисти и паметници на червените окупатори, щяхме да сме поне 10 милиона, на 3 морета, богата и процъфтяваща страна. Комуунистите и Мунчо щяха да мият кенефите и да пасат кравите по селата.

Не е ли по добре да се спрат далаверите на "борсата за електроенергия" , като се въведат прости правила и да не се краде грамадната разлика между производствени цени на тока и "борсова" цена. Иначе тези пари от нашите данъци пълнят гушите на далавераджиите , за който сега "борсата" е място за грабеж.

Нека печатането продължи - СЕГА!!!