Искри между Москва и Вашингтон заради фалшива либийска валута, печатана в Русия

Властите на Малта конфискуваха фалшиви динари на стойност около 1,1 милиарда долара, отпечатани от руска фирма

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

САЩ да го духа.

в гетото САЩ всеки ден се избиват по села и паланки , диктутара и полицеяски произвол, 1 % олигархо мафиоти яздат всеки ден клетниците наречени население което няма достъп до болници и лекари /102 млн.неосигурени здравно клетници/, убиват ги по улиците ,тъпчат ги взатвори /САЩ с най много затвори и затворници на глава от населенето в цял свят/, 60 млн. чакат ежегодно за купони щот няма какво да ядат, 16 млн.бездомници , 33 млн.безработни само за 2 месеца . 1/3 от всички починали в целият света с Ковид 19 са в САЩ.И диктаторите на тия клетници от 19- ти век, поучават останалият свят.Всички им се смеят като пият белина и дезинфектанти.

На това някъде му викат фейк нюз, а при нас лайняна новина !

Русия е "достоен" заместник на Империята на злото - СССР. Дори все още си има Телеграфна Агенция на Съветския Сьюз

деди, закъснял си с 30 години пропаганда- днес банановото гето САЩ е истински хартинен колос с фалирала фондова борса и всеки му се смее от цял свят .

вече е произвело медал " За превземането на Вашингтон"

Някой тия дни напълнил Северна Корея с долари - няколко милиарда. САЩ пищят, че не знаят кой го е направил, но ще го открият, защото бил нарушавал санкционните им режими.

Заглавието както обикновенно лъже! Валутата не е фалшива, отпечатана е по държавна поръчка за което е заплатено от либийските власти. Разбира се след тази постановка слвдващата поръчка ще бъде възложена на някоя печатница в САЩ и тогава няма да има проблеми с "демокрацията".

Само простотии в тая Русия. Няма начин Кремъл да не участва в гешефта. Любимият в Путин със сигурност е одобрил това престъпление.

Сега като ви напечатат Дойчебанк 520 милиарда ще бъдат истински пари, селяни и селянки много много прости. Не разбирате ли голямата далавера на светлата демокрация, не ти да ми печатиш хартишките а аз да ти ги печатим.

0

Русия - гнойната рана на планетата Земя.

Гнойната рана е в кратуната ти

ФАЩ да върнат златото на Кадафи, Килъри си признава, че са го тафили.

Теи на на Венецуела забърсаха няколко десетки милиарда.

Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влез в >>> Sexcris.Com

мъж търся

публикуваният от теб сайт няма да бъде популярен

САЩ кой ги зачита вече за нещо, че да дават мнение? Или те защото имат патент върху световната печатница и за това

Поръчали са, отпечатани са и вече платени. Кои са Малта, че да се намесват между отношения на две страни.

Малта удържа тарамбуките от Либия да налазят ЕС. Либийците не искат в Россия, ве капут. Преди 3300 г на Балканите така пристигат ЛИБИЙЦИТЕ( данайците), като мигранти. Днес Россия си извежда "културата" от тези либийци а не от Царство България.

марксизма е жив в сащ бе путьо, там ги карат да се кланят пред равенството с мързеливите маймуни с ниско iq като теб. А Малта са една от перачниците на мръсни пари в Европа, И като си толкова културен, я кажи нещо културно или научно дошко от малта

Либийците искат майка ти. Взели са си по 10 цента за услугата и скоро ще бъдеш милионер

Гознак е руско обединението на държавни предприятия и организации, което се подчинява на Министерството на финансите на Русия и произвежда държавни ценни книжа, ордени, медали, пари, в това число и по поръчка на няколко държави. Либийските пари печатат от 2016 година, по поръчката на правителството, което законно е избрано от парламента в Либия. Понеже в Либия има гражданска война, в която участват две страни. Та втората страна е тази, която е подкрепяна от САЩ, тези са, които са убили Кадафи, откраднали са авоарите му, но плюят ли плюят по Русия, а българските подлоги, както винаги припяват...

Медал направен преди да налазят ЗЕЛЁНЫЕ ЧЕЛОВЕЧКИ в Крим!!!

Странно.. Правителството в Триполи не е протестирало в ООН от 2012-та досега, че другото правителство в Бенгази си печата либийска валута.. И признава наличието на "фалшивата" валута.. Ама САЩ не я презнавали.. Ти да видиш, кви моралисти са били.. Компенсирайки ръста на тавана на дълга си с печатането на хартийки от частния си Федерален резерв..

На жестоката смърт на Кадафи, за което либийците също тъй жестоко са убили американския посланик в Триполи.

САЩ могат да пръднат на уя на повечето държави вече, само Боко може да се клана на братята си отвъд Атлантика. Русия да си го премести в другия крачол и да продължава да дразни врякашата ученичка

Олее, тогава САЩ са за мустака!! Те печатат фалшиви/нямащи златно покритие/ долари още от времето но Р.Никсън-1971 година!?!?

Вшите рубли с лайняно покритие затова се харчат по 70 за долар нали бляд :)

САЩ неофициално си печатат и фалшива валута на фалшивата валута, с нея плащат на талибани и други приятни хора дето рано или късно им го бутат в тлъстия пърдяланик

Мафиотската държава Рашистан се занимава с мафиотски дела. Нищо ново.

Нямаш грам мозък

Едно време, преди 50 години, на българските банкноти пишеше, че са обезпечени със златно покритие от БНБ. Сега, дори и на доларовите банкноти не пише, че са обезпечени дори на цената на хартията, на която са напечатани!

Само дето пишеше. Левът беше конвертируем колкото и рублата. А българското злато руските крадци окупатори отдавна го бяха прибрали в Масква.

Редовно проверявай под кревата си, да не се е скрил там някой руснак, или още по-лошо, някой болшевик от ГЕРБ. И дръж прозорците винаги отворени, ако се наложи да скачаш от тях, ако те подгонят.

долара няма покритие още от средата наминалия век,кога лева си имаше.

На същото изявление на един асистент по Политическа икономика във ВМЕИ-Ленин му отговорих: 1 Да опита да си замени левовете за злато в БНБ 2 За разлика от левовете, доларите са ( бяха ) обезпечени с Mercedes, Sony, BMW, Levis, Mars, и т.н.

Някъв Арабски или Турски ШПИОНИН е дал ПОДКУП на предател в РУсия да го пузне да направи фирма и после арабина( турчин ) е почнал да печата фалшиви пари.

Мъск хвръкна ли вече? Или пак вали дъжд и времето не позволява

Не четат щото не могат

Хвръкнал е. Цял свят разбра за тази блага вест :)

Пардоне моа за заглавието, банално е и не казва нищо ново!

Има едно международно признато правителство в Триполи. Другото в Бенгази е подкрепяно от Русия мисля и от Франция. Но не е признато. Проблемът е Русия

Проблемът е, че размерите на Малта са в по-малки от отклонението на потенциалните руски оръжия

Само САШ имат право да печатат либийски пари! Гешев да се задейства и да ги арестува гадните руснаци веднагически!

Понеже ви гледам, че се мъчите с руската пропаганда - да ви светна: 73 % от българите са русофили.

Я излез някой ден извън сборището на Бузлуджа и виж как ще се изненадаш .

бегай , при летците на бомбардировачите,че некой украинец ще им го налапа преди тебе и ще останеш пак без надница

Има анкети, бе момче, чети.

Анкети от преди 1989та не са легитимни , не знаеш ли ?

Руската пропаганда е много по-голям проблем и от пеевски в данс и от фалита на КТБ. Тя дърпа държавата на долу по всички критерии. Опростачва народа. Не може да имаш добре развита държава с население което вярва на всякакви конспирации и вместо хората да си решават проблемите и да вяяървят напред у всички е наложен вредния манталитет на мрънкачеството и плюене на държавата. Така андрешковците бягат от отговорност "за всичко ми е виновна държавата" С това просташко мислене няма как България да върви напред Руската пропаганда трябва да бъде ако не спряна то поне намалена. Защото сега половината фейсбук е буквално залят от нея. Може да ви се стори смешно ама дори съм виждал фейсбук група "ромска музика" която е собственост на руската пропаганад и се занимава само да подклажда омраза към България. Все едно костя копейкин четеш. Така че по добре някакви мерки макар и недоизпипани отколкото никакви. Не знам как повече хора не го виждат този проблем. Вие като сте изолирани и не четете такива сайтове не значи че те не съществуват.

Платена измет.

Погледна в огледалото и констатира ли бе тралала ?

Чемодан - вокзал - Минеаполис /в гетото/.

Ти нали си си у рашка говняшка и ти е харашо ?

на тая твоя шибана държава и давам на месец пари с които плаща не само твоите помощи а и на семейството ти , че и отгоре. какво д аи харесвамкато от нея не съм получил нищо ,освен бюрократични спънки на всеки метър?

Ами що още седиш в раша тогава ?

Брей, квинса услужливи тез братушки.

Кога на ПРОТЕСТ пред УКРАИНСКОТО ПОСОЛСТВО да излезем ????

И никакви маски. Ясно?

Кога на Протест пред Украинското Посолство да изгоним Посраника им ?+??????

Пази летището, закото негрите ще направят тези таралясници на скраб

Скраба е кофти нещо.

Това е безинтересно ! Кажете за Укрите които прекараха Българското Правителство и Борисов ! Кога на Протест пред Украинското ПОСОЛСТВО ? Това Днес го интересува Българина днес , а не пари законно напечатани !

в Америка таковат негрите. Бият ги де.

Това ти не си Българин а Мръсна Миризлива Укра който донесе Коронавируса в БЪЛГАРИЯ !

венесуелец съм ве. венесуелец!

Укра Мръсна си , върви си в Кочината

парите, печатани от Гознак, нямат никаква стойност и не стават дори за тапети...

и боливари. и боливари.

Ама се харчат.

"онова, което е фалшиво, не са либийските динари, а американските изявления"- Кратко, точно и ясно. И най-вече вярно!

Все рашкая сволач на илюминатора в защита на суверенна Северна Монголия :)))

Защо на илюминатора? Да не би някоя от тенекиите на Мъск все пак да е излетяла? Върховно!!!

Не бе, събират папкане да не стоят гладни. Песничката "лайна в илюминатора" не си ли я чувал?

толкова черни вибратори олиза, че се показаха лицевите ти челюсти ма

За теб знаем моЙто момиче , няма какво да го изтъкваш :)

Чувал съм песничката "Земля в илюминаторе". Но за такива лайна като теб там нищо не се пееше.

павката, айде пак зад лавката. ходи протестирай пред руското посолство, кво чакаш

Това не ми е интересно за Русия , САЩ винаги Лъжат в Своя полза ! ! Напишете за Къщата в Барселона на Борисов , това го интересува днес Българския Гражданин и за договорите на Васил Божков с Бездомника Горанов !

Нещо не мога да схвана какво искат да кажат франсетата за парите. Някаква печатница печатала пари, защото имала сключен договор. Ами те и левовете се печатат в Германия, ама за това нищо не се казва ...

Русия печата банкноти по поръчка на Либийското Правителство в Бенгази което контролира 80% от Либия . САЩ обявява че поръчаните от Либийското правителство пари са фалшиви. Русия казва че те са държавна поръчка и са напечатани от Държавната им монетерница. Дир бг гръмко Заявява наглата версия на САЩ...в заглавието. Типичен случай на манипулиране на информация от медия.

Столицата на Либия не беше ли Триполи? Междо другото не знаеш ли че аз съм Президента на Либийската Джамахирия и столицата е в Казанлък?

Беше. Нали Бенгази е градът от който тръгна "пролетта" в Либия, не помниш ли. Редно е да му се отдаде заслуженото. Но САЩ и присъдружие изглежда са ги позабравили тези неща.

Спокойно хора....Скоро Вашингтон няма да го има и такива новини няма да има....хаха

Сбирщина, само за 4-и километър. Тази вечер май са ви олабили докторите и всички станахте коментатори...

Щурчо много се натресен отзад

Русомразците са башибозука на Англията и Францията ,заради които бяхме 5 века под Турско робство. Те продадоха България и докато ги има ще сме зле. Всички русофоби веднага да гледат филма по Първа програма ! Те го убиват, а Турция му предлага бейлербей на Едирне/Одрин/ !

русоробите винаги са били двуличници. Точно като Матушка.

Господ ги е наказал достатъчно.

Даже и внуците им се изпикаха върху тях и отидоха в Америк.

Зарежи другото, ма не искат и да се връщат вече.

Туй последното не е много вярно. Доста хора се връщат, но понеже тук за 30 години демокрация е станало много хубаво, някои пак заминават. Всъщност като се разцвъкат още малко нещата в САЩ и всички нашенци ще се запътят насам. От носталгия, разбира се.

Прав си защото още имат Мумия на централния площад! А това си е проклятие!

Господ те е утепал още при раждането ти

Русофилите са б ок луци.

Чудя се на акъла на тези от Вашингтон. Те не могат да озаптят няколкостотин негри, но иначе са зъбят на всички и дават маса пари за фабрикуване на фейкове и откровени глупости. Още повече ме учудват лидерите на независимите Британия и ЕС. Ако онези от Вашингтон пръднат, тези се насират. Не ни чака нищо добро в тази компания.

За 30 години говедата заедно с нашите гьотверени ликвидираха България

Дано и тебе ликвидират.

Ти ли ще ме ликвидираш бе боклук ? Отдавна си мъртъв

На умрел русороб нож не вадим!

в америка се дрогират с Кока кола.

Мислех, че е модерно да се лекуват с белина. За кока-колата знам само, че отпушва канали. Не знаех, че е дрога.

Въпросът е Какво правят Либийски пари в Малта сигурно са били в апартамента на Руския пресаташе! И ги е броял на Либийски касиер на ръка разбира се!

толуп, в Банкя

Те така. Русия щяла да се отказва от долара и да минава на разплащане с такива напечатани от нея хартийки.

Русия обяви създаването на евразийския БРИКС МВФ2 с умопомрачителния бюджет от 50 милиарда долара. Защо долари - не знам. Ма това беше преди три години де....

цивриш като проститутка на околовръстното срещу Русия тогава бе борсук

Русофилско педрастче с внуци в Америка. Не цивря, а се подигравам на опикани нае бани русофилски и диоти като тебе.

Департамента плаща - се пише така !

Русия е държава мафия

С който се е хванала, не е прокопсал...

Затова ли на 9 Септември 1944 г. фащистите с Германия оставиха 5 млрд.долара активи а комунизма с СССР оставиха 141 млрд.долара активи

До 9.9.1944 царя не е дал на нито един български войник да се бие на фронта с германците. След "освобождението" колко българи загиват на фрона пратени от руснаците? Какво става с австрийските фабрики в българия разграбени от руснаците и България плаща репарации за тях на Москва. През 1956 година Русия ни продава отново същите машини и ги плащаме втори път на цена, която Русия си е измислила.

Абе на мене лично от социализма ми останаха едни хвърчащи лихвоточки и една вноска за лада. А родителите ми бяха работили 15 години за тях.

тъп си като всяко говедо. Царя не е дал против германците нито един войник. Ега ти и тъпака. Царя даде срещу СССР 5 български кораба, до един потопени от руските подводници. България беше член на Фашисткия съюз начело с Германия.

Да не би нещо за българския цивилен кораб "Струма" да намекваш? С потопяването на който загинаха над 700 български цивилни евреи? Боклук.

на мафията се нарича САЩ

А американопедалите най-големите демократи.

Дори не фигурират в челната десетка.

Първо не Русия и ба майката на Либия второ коя ли вялута е по фалшива от долара? 330 млн държава ката с военна сила и запшахи 7 млрс души са и приемат хартията!

Просто са объркали Либийските флаери за олимпиадата в Токио много приличали на техните банкноти!

Ми да! Руснаците са напечатали пари за законото правителство на либия! Това на Халифа Хафтар, което и управлява 80% от страната. А всичките тия краварски джихадисти от ИДИЛ и Ал кайда трябва да бъдат изринати!

Колко да е законно?