Инвеститори изтеглиха от Binance $1,9 милиарда за 24 часа

Блокчейн анализаторът Nansen отчете, че това е най-големият дневен изходящ поток от крипто борсата поне от юни насам. Неин говорител обаче уверява, че потребителските активи са обезпечени 1:1

Обратно в новината

Коментари - Инвеститори изтеглиха от Binance $1,9 милиарда за 24 часа | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нещо криптото стана на... микро!

Уж криптоборса, а всичко се смята в долари. Някаква шизофрения е това.

Защото 90% от търгуващите там ги интересува само да си напълнят джобовете с долари, криптото като технология не ги интересува.

много бързо се задраскват по няколко нули отзад на доларовите сметки, макар че в криптото са си същите като цифри... Което е и целта на занятието!

Копаме ли? Копаме ли?

Ровим си по бунището.

Копаме дъното...

Въпрос на часове е значи шефът да "изтегли" останалите и да бяга.

Да изтегли какво? Виртуални ламаринки? Ако имаше зад гърба си световна банкова система, чрез която да премести 1-2 милиарда долара, евро, паунда и каквото там сериозно се сетиш ще стане работата. Ама с тези крипто усилията са излишни.

"АКТИВИТЕ са ОБЕЗПЕЧЕНИ 1:1" хохахахх

Биткойна, една нецентрализирана пирамида в която за разлика от нормалната пирамида няма някой на върха който в един момент да реши да си тръгне с парите на баламунициите. В резултат на това тази пирамида може да се разраства до безкрай особено като се има предвид, че е глобална и 90% от рибите инвестират малки суми които са готови да загубят. Но както винаги в паниката когато истинските пирамиди горят а това са всички други крипто валути, Гори и нестандартна пирамида биткойн. Разбира се във всеки един момент правителствата могат да и дръпна шалтера. Така, че дръжте си парите в истински неща а не в понзи схеми.

И кои са,те.Имоти-ама идва война,злато-ама може да го забранят,кеш-ама могат да го сменят,депозит-ама могат да го блокират.Несигурен свят по добре да балансира,не знаеш коя врата ще се затвори последна.А що се отнася до пирамидите всички форми на пари са измама и пирамида.Истинска е храна,лекарства и оръжия.Другото.Да ама коли от тия трите можеш да натрупал?

ама пич те и койните в тая борса са блокирани за теглене... четеш ли, мислиш ли... няма свобода бе

Балъка видял че някой направил пари и той си купил "кодове" зад които няма абсолютно никакво покритие. Забелязвате ли как манипулаторите винаги показват Бткойна на фона на златото с идеята да се създаде илюзия че тези " кодове" имат някаква реална стойност ? Пирамидата винаги се срутва от дъното когато масите започнат да проглеждат а паниката помита всичко " виртуално"

Само по написаното става ясно, че хал хабер си нямаш от материята.

аз си имам и е прав

Кое има покритие ?

Що се радвал ли? Защото Байнанс, FTX и подобните борси са оръжието, което банкерите от старите пари използваха за унищожаване на крипто валутите. Биткойн пак ще устои, а те стават все по-безсилни да го контролират.

Драги ми смехурко Ще устой до следващото поколение балъци защото сегашните се опариха твърде много . Циклите са 20-30 години

Да те в циклите...прав си.

Супер. Паразитете като Байнанс и балъците, дето си държат парите там, вместо в собствен портфейл, опорочават цялата идея. Да фалират до един.

Ще устои у...я ми...някакви виртуални битове в някакви сървъри ..стрували милиарди....

Няма нещо което не може да се контролира....забранява се плащането в биткойни в дадена държава и капут...Турция вече го направи....като ти е толкова велик биткойна защот все го бръщаш в долари евро и т.н. а върви и си купи храната в биткойни...ще купиш оня ми работа

какво значи да се забрани плащането в биткойни? Законното? Ок. хората могат ли да търгуват на бартер, чрез биткойн, било то и "незаконно"? Могат. Опасно ли е? Опасно е. По много причини. Възможно ли е практически да се забрани плащането с биткойн? Не. Има ли смисъл от него, ако не можеш да го обърнеш в евро/долар/лира/лев...? Да. Можеш ли да си купиш храна с него в турця? Да. Получателя може да получи биткойни и да ги обърне когато му потрябват в легална държава. Крипто и конкретно Биткойн не трябва да се подценяват, дори при такива борсови шокове.

По принцип представи си че устои и сега когато цената му пада много си купиш всъщност от разпродажбата. Аз лично се двоумя много в момента

Жалко за хората, които ще загубят парите си, но ако искаме децентрализирани финанси и криптовалути, криптоборсите в този си вид трябва да умрат. Фалитът им е празник за всички, които искат свободно да разполагат със собствените си пари.

Вълната на цунамито вече е видима.

Когато инвесторите внасят 1,9 милиарда не е новина, като си искаш парите.....вой до небето.

Балъци бол.

Е и? Покажете ми една банка в света, където и да е, от която клиентите могат да изтеглят 2 милиарда долара за 1 ден. И то не както при банките - 3 дни уведомление за суми над 100К. За България не коментирам изобщо ... тука при 10 милиона са аут.

Именно! Точно заради това банковата система е създадена да бъде бавна и забраняват разплащанията кеш, за да поддържат пирамидата на хартиените пари.

Binance не е банка....

Точно - пъти по-ликвидни са от която и да е банка. А вие вярвате на банките нали?

Глупости. Не само е банка, ами скоро ще е и фалирала банка. Binance е първата "криптобанка", която пусна по-сериозен, ливъридж, спестовни сметки и собствен койн. Да не говорим каква бутафория е USDC, за което се твърди, че има гаранции. Никакви гаранции няма и това е причината да се замрази тегленето им. Изчезне ли ликвидността всичко отива в канала. Специално в Binance има твърде много ботове маркет мейкъри. Аз не бих си държал койните там.

"Точно - пъти по-ликвидни са от която и да е банка. А вие вярвате на банките нали?"- не не вярвам в банки. В БГ от 89-та досега фалираха много банки. При банките има надзор от държавата и пак видимо не се получава. В крипто още повече не вярвам... Не бих си дал парите за някакви нули и единици записани някъде в нета....

не е в крипто проблема. Проблема е в борсите. Крипто още никой не е пробил (не, че е невъзможно).

още ден - два и тези ще направят коледен подарък на тези дето още имат пари там