Интерконекторът с Гърция вече е свързан с националната газопреносна мрежа на България

Газопроводът и всички прилежащи наземни съоръжения са завършени, технически годни и тествани с реални количества природен газ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

служебното правителство на Радев направи за една седмица.След като за един ден установиха че нищо не е направено от ПП по газопровода,Радев се напъна и го построи за една седмица.Довърши боядисването и направи тоалетната на една от станциите,поради което интерконектора не можеше да влезе в експлоатация.Браво Радев,браво ! И на тебе ти лъсна червения маймунски задник. Отмъстително копеле се оказа!

Славчо и Копекин плачат

Кирчо и Кокорчо за 6 месеца пуснаха гръцката връзка и така разкриха далаверата на русофила тиквун.12 години руската мърша тиквун лапа пари от Путин, да държи България в руска зависимост. Затвор за предателя,най-презряното нищожество в един народ.

АКО ЩЕ РАЗДАВАТ ГАЗ , ИСКАМ ЕДНО МАААЛКО КРАНЧЕ И ЗА МЕНЕ !

Брееей,дайте името на заварчика

Минъстерчето на резидента фатмак Радев миналата седмица твърдеше, че тръбата не била готаова. А тази седмица я свърза към основната газопреносна мрежа на България. Как се свързва неготова тръба с газопреносната мрежа?

НЕ-знайко , ГОЛЕМА СИ ШПИЛКА ! НИКОГА НЕ Е КАЗВАЛ ТАКОВА НЕЩО ! КОЙ ЗНАЕ , КОЙ НЕ ЗНАЕ ... ДРЪНКА БЕЗ ДА МИСЛИ ! / с какво я?/

До сега се чудех,що ще рече "златна заварка"1пък то какво било. Браво на журналиста,дето разясни,повече от ПУЦ по заварки. Като дойде време за зариване на тръбите,обадете ми са,да дойда с лопатата да помагам докато още мога.

И сега какво?

А сега да чуем цената и количеството на газа който ще идва от там!

Путин разруши доставките от Севев през Украйна. И направи така, че всички газ към България да идва от Юг. Газ от Руския и Азерския, и този от САЩ влизат в България само от Юг. България трябва да си възстанови някакви малки доставки на руски(но при изгодни договори и цени, а не както досега Русия да ни ограбва) или норвежки природен газ през Украйна, примерно 10%-20% от това, което потребяваме. Това е диверсификация на трасетата, а не само на доставчиците. сега всичкия доставян газ ще влиза от Юг.

Супер ето една алтернативна на газпром връзка! И течния газ втора! Напред докато независимостта от Руската Мафия е нула.

Само да ви припомня че тази връзка е започната през лятото на 2009-а и трябваше да е готова още през 2010-а година. Ама един новоназначен министър, голям фен на пиците, поиска фирмата строител да се откаже от 10% от договореното плащане, фирмата строител отказа а тогавашният министър председател, голям фен на магистралите, спря строежа през Септември, 2009, с железния мотив "Ми, не ги харесвам тия", а после върна отделените от ЕК 120 милиона евро предназначени за съфинансиране на газовите връзки между България, Гърция и Румъния.

И каква газ тече в този ТРАНСАДРИАТИЧЕСКИ ГАЗОПРОВОД според вас А .??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 95 % РУСКА ГАЗ и 6% друга по хубава миришеща на ХААМЕРИКАНСКА ГАЗ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

браво за информацията . това трябваше да стане отдавна. само пазете връзката от петров и беширов , защото те вече сигурно имат поръчка - не се учудвам !!!

Трябваше Киркокорови да се махнат, да се свърши работата. Пъпърдяците за пет лева работата не свършиха, само си натовариха дисагите с плячкосаното

Вярно ли? Изградиха за 6 месеца нещо, което стоеше забатачено от 2009-та. Изглежда е било достатъчно значимо за да дижструва събарянето на властта…

Тъжен ден за русофилите ПП=БСП! Правеха се на прозападни, а нарочно задържаха конектора с Гърция, за да не потече американска газ към България. Но вече е късно, тяхната свърши...

И как така се случи чудо и се свързаха за 1 седмица? Нали Кирчо и Кокорчо обясняваха как трябвало още поне половин година докато потече газ? Пеперастите май са се прегърнали с мафията.

И как така се случи чудо и се свързаха за 1 седмица. Нали министърчетата на Радев обясняваха как нямало нищо готово?!? Зеления Чорап май се е прегърнал с мафията.

Каква мафия, бе?

таз година тръба, другата документи, по-другата и някакъв газ :)

Това е все едно да си боднеш на ладата емблема на мерцедес.

Как така бе другари. Руски гъз няма ли да има - sorry газ !!!!!

Тъжен ден за русофилите ПП=БСП! Правеха се на прозападни, а нарочно задържаха конектора с Гърция, за да не потече американска газ към България. Но вече е късно, тяхната свърши...

Това като пишеш супер нагли лъжи не ги прави истини. 12 години спонсора ти си го местеше от единия крачол в другия, а за 6 месеца ПП и БСП ми развалиха рахатлъка.

Течният газ (LNG), който тръгва от САЩ, ктрува там 60 милиона долара. В Европа се продава за 265 милиона долара (не е печатна грешка). Кой печели от това?

Ма чакайте бре ?! Що толкова бързо стана? Не трябваше ли да изчакаме ПОНЕ още половин година ?! Или поне Простото твърдеше, че преди октомври НЯМА КАК ДА СТАНЕ !!!

Защото е по интересите на САЩ и вместо да пречат, не пречеха. Ето защо стана така бързо. Ако САЩ не пречат, ако нашите корумпирани разбойници не пречат, всичко може да става много бързо.

Дано си затворят жълтопаветниците лъжливите пеперастки усти!!!

Браво на Гълъб и служебното правителство! За броени седмици направиха това, което Кирчо и Кокорчо за една година не можаха да направят.

Браво на Кирил и редовното правителство! За броени месеци направиха това, което ГЕРБ за 12 години не можаха да направят.

Верно ли? ГЕРБ построиха 250 км магистрала. Кирчо и Кокорчо колко сантиметра магистрала построиха, знаеш ли?

Ще построят, стига да управляват без да ги саботират троянски коне като чалгарите. За 6 месеца Боко колко магистрали беше построил?

Те за три дена го направиха. Преди пет дни провериха , разбраха , че нищо не е направено и го приключиха. Машшала на такива славни министри.

мазни, руски тролчета, думата газ е в мъжки род. Руски газ е като руски гъз!

Тъжен ден за русофилистиците. Ронят сълзи за Блатная. Искат си Путлер да ги командва. Мечтаят да са крепостни.

Напротив,радваме се,че братската руска газ ще дойде през Гърция.

Къв руски газ в Гърция бе малумник...

От цялата работа разбрах какво е златна заварка. Разбрах също,че всичко е готово,остава само да се направи.

Било пълен хаос.Да не кажат сега,че за 2 седмици са построили газопровода тези на Радев.Боже какви лъжци и простаци ни управляват.Най-големите утрепки са в политиката.

ПП направиха промени, които шайката от много крадене не успя за 12г

Остава да решим проблема откъде ще дойде газчицата за този газопровод. Гърция газ няма /освен от внос на втечнен газ/, Турция газ засега няма, Адербайджан има, но малко, затова препродава руски. От другаде не знам дали може да дойде, освен ако не докарат Италия /пак руски/.

От твоя гъз

Тогава да го прекръстим на гъзопровод.

не си напъвай малкото мозъче.Явно не ти се отдава.Има се специалисти/не политици/.

Сега вече газта ще е евтина, нали? Така казаха политиците, верваме им.

Не това е важното. Ако трябва ще спреш къркането и пушенето за да си плащаш газа ( щом си мизерник ).

Сигурно си беден и прост!

Ако го е казал Тиквича на него можеш да вярваш.

Народът толкова забогатя, че цената му е през дядовия! Плашат бубите!

Всичко се нарежда и без да носим кученца! Да си сложат руския газ в гъза!

Народът казва: "Евтиното винаги излиза най -  скъпо!' Та и руския газ ни излезе солено и пресолено, направо бигор! И не мислете, че става дума само за пари и само за момента!

Баце го почна, Мунчо го свърши. За Шарлатан Кире остана да бара парапета на Кокора.

е газта,който ще тече през този конектор?

От твоя гъз

да е от раша както Митрофонова ви е казала.

тупани написали некакви простотии така и не отговориха на въпроса-какъв газ ще тече през този конектор . Руски ли е,гръцки ли е,американски ли е? И на каква цена?

Има различни варианти които се обсъждат, но няма да е от раша.

Основният доставчик е Азербайджан. Договорени доставки с дългосрочен договор от един милиард куб. м. годишно - около една трета от годишното потребление на България. Може да се използва и внос от гръцкия терминал за втечнен газ - Ревитуса, въпрос на договори. Нямаме клаузи, които да ограничават други доставки, както например беше заложено в Южен поток и той щеше да се използва само и изключително от Газпром, което бе и една от причините, за да не получи одобрение от ЕС..

Сега оставяме газа да си го ползвате вие. Може да махнете килимите от стената които ви топлеха и красяха.

Докато пасях овцете видех неква тръба, Боко мина, вика как е хубаво ли е?! Викам добре е. Кажи едно благодаря сега ми вика, айде, че съм ти построил тръба, Турски поток вика (руски), довефицирал нещо си. Като му изших една сопа и ченето и легна като мех на шосето, изпаднаха некви пачки евро от джобовете му. Имаше некви журналисти, зарезаха Боко и тръгнаха да прибират еврото, ама имаше един по-нахален, Блъсков му викат, ги изблскА всичките и прибра квото можа и избега, ама после се върна за още и вика аз съм с Боко, най-добре беше с него. И си се хванаха за ръка и си тръгнаха заедно към залеза а аз им теглих една майна и се прибрах да си пием ракията, майка им чаааа....

Газът е пазарна стока. Няма такова понятие евтин газ. Проблемът е , че в България е съмнително дали ще има скъп газ. Изключение се прави с непазарни цени за държави подлоги на Русия.

Във Обединеното кралство се очаква скоро да пуснат на пазара тоалетна хартия за многократна употреба, с цел по-ефективно пестене на енергия за производството и.

и тоалетна хартия нямат.

не се грижи

за ватенките - без тоалетна хартия в кенефите на двора през зимата ...Ще трябва бг рублофилите изрожденци да ходите да им бършите задниците. Проявете солидарност с посестримите си.

Като бях в казармата свършиха вестниците /сред тях имаше Работническо дело, Правда и др.съветски. Така закъсахме за тоалетна хартия. Тогава наченахме томовете на Ленин, добре че не разбра ЗКПЧ-то. Накрая, така или иначе, настана един лют студ и изгорихме всички томове със събрани съчинения на другаря Живков и други другари, като Маркс и Енгелс, на другите не им помня имената, помня само, че на Сталин томовете отдавна вече нямаше.

Руснаците използват за това два пръста

А аз като студент винаги си пазех билетчетата от градсия транспорт, вършеха хубава работа "при нужда". Служеха за избърсване на пръста.

От ГАДПРОМ плачат. Сбогом рашка газ.

Време е България да скъса с почти двувековния комплекс от смрадливата рашистанска сган.Всичкируски комунистически грозни паметници да се съборят начело с МОЧА и Альошата. Преименоване на улиците в центъра на София, премахване на 3ти март като национален празник и установяване като такъв на 6 или 22 септември.

Проклет да си!!!!!

НЕ кълни, че се връща ...

Много американци пишат тука хахаха! Изроди!!!!

Кироооо и като вече не си на власт продължаваш да лъжеш Киро....

ти ли си лайнце такова ... нали викаше, че Баце е мутра, мафия и за затвора ...

Като е готов интерконекторът, що ни питате, дали ще пестим зимата за икономии?Нали това чакахме, та тръгне газа от Гърция и да е по-евтин. Да, ама не, не само че няма да поевтинее газа, ами направо ще расте в пъти цената му.А оправдания за това ще се намерят,с най малко 1001 причини ще ви сюрпризират,та въобще и да не ви хрумне нещо като намаление на цената на газа, а от там и на всичко останало!

Колко много кретени тука, еби му майката. Кирил да ви го вкара още по навътре

най-големия кретен, фалшива руска копейко ...

Друго си е да искаш Путин да ти го сложи! Затова му целуваш портрета му всяка вечер преди лягане, нали?

Кво ми слагате минуси бе идиоти? Точно така е както казвам

Ами не е!

А как е чадо?????

- - - - - - - - - - --------------

Кретените!!!! Сега там ще тече руска газ, но с демократична надценка!!!! Идиоти долни!!!!!

си ти и подобните ти рублофили. ревете, защото най-после идва мечтаната на от българските възрожденци и поборници за свободна България откъсване от руската поробителка и рашистанския башибозук.

Ами не, не е така, ама нали ви боли, че не ни командва Русия, така ви боли, че пищите като клани прасета, та и повече. Не разирам защо не емигрирате в Русия, честно! Какво ви спира? Искам държавата ми да се освободи от русофили, да се дематериализирате моментално. И за протокола: нищо американофилско няма в мен, нищо /понеже подозирам обвиненията, при вас изненади няма, опорките ви са ясно и точно спуснати и вие някак хич не можете да ги надскочите, защото разсъжденията са ви чужди/, единственото, което искам е България да е достойна и независима държава, а не руска колония, каквато е през последните десетилетия.

България независима?????????????хахаха

Е,най-после дочакахме руска газ през обходния маршрут през Гърция. Браво !

От бай Тодор не очакваме различен коментар. Очеизвадно това е новата опорка, повтаряйте я, все някой тъпак ще ви се върже!