Инфлацията във Венецуела вече е 4600%

Цените в страната растат всеки ден с 2.8%, емигрирането на граждани се увеличава

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Там където комунистическите идеи са нахлули, след това и трева не расте ... Комунягите са като вирус, вредни за целият свят. Колкото по-малко от тях остават, толкова по мирен ще бъде света.

Важното е че Президентът им даде официално изявление,че имал опасения от инвазия на американците.Страх лозе пази. Предчувства че народът може да му скочи всеки момент, и си търси врагове с които да се оправдае за тези 4600% инфлация.

Тея бият БСП :D

Като България при управлението на Виденов...

Тези построиха ли вече социализма, или още по-зле ще става?

Който вярва на такива лъжливи новини е глупак !

ли да вЕрваме? Мара, Анна, и т.н.?

Не схващаш ли,че това е американска пропаганда!?!

не схващаш ли че живееш в свят в който всичко за тебе е лъжа? А може би ти си голямата лъжа? кое е пропаганда бе Марче? Хайде иди и виж курсовете на валутата им. Хайде провери цените на храните им. Що говориш опорни точки бе Марче?

Ти си виж най-напред твоя хал,пък ногава бери грижите на другите!

така ли Марче? Нали говорим за Венецуела? Какво стана? Нещо взе да се въртиш като работничка на магистрала. До кога ще повтаряш опорните си точки във всяка статия под различно име? "Запада е виновен. Запада лъже. Манипулация, няма такива неща.. сложете си розовите очила - всички лъжат." Нали така Марче?

Колко е инфлацията във Венецуела не знам,ама предполагам,че на летището им , на терминал 2 ,не чакат хиляди млади венецуелци да бягат!

статията прочете ли въобще?

800 000 верно не са хиляди, а стотици хиляди.

Така се получава, когато управлява шофьор на автобус :)

Кой каквото си направи, нали знаете...Бравос на Мадуро, може и още...

Въпросът е защо УСА задушава най-богатата на петрол държава? Това щеше да се случи и с България, ако не си бяхме дали златните мини и тецовете.

пак САЩ виновен бе. Пак те ги задушавали. Не щото имат един каПутин за диктатор там? Ех... на калпавия Х.. космите му пречели все.

Важното е да не позволяват на американците да ги превземат и убият, както направиха с България и европа

Глупак, Венецуела национализира американските петролодобивни предприятия - докато бяха под тяхно управление работеха с голяма печалба! Питам - къде отива печалбата сега? Какво общо има ембаргото? Няма на кого да продават? Да продават на Русия!

За съжаление са оставили тъпаците като тебе!

Браво венецуелски другари, най-накрая достигнахте до светлото бъдеще. Вие сте нашата социалистическа гордост !

Няма нищо лошо в социалистическите държави, стига социализма да е приложен правилно. Не виждам хората от Норвегия, Швеция, Финландия, Франция и Австрия да бягат от държавите си. В тези държави има добре развит социализъм но няма инфлация от 4600%. Големият проблем на Венецуела е ембаргото което САЩ им наложи и за това, че не успяха да се адаптират към него.

Приятелю, ти правиш ли разлика между "социална" и "социалистическа" държава? Ако не правиш, по-добре недей писа!

Написахме е се подписахме, че социалицма ще победи в най напредналите страни. Никой не е позволявал на Ленин да изменя това което сме казали!

позната картинка.Нинова в БГ има още гласове. Т.ъ.п.а.н.а.р.и сте,гласувайте за тях!

Друго си е да гласуваш за сатанистите и мафиотите от ГЕРБ или продажните нацисти завладели десните партии.