Инфлацията в еврозоната през декември се забави до 9.2%, в ЕС - до 10.4%: Къде е България

Страната ни е 20-та в ЕС по ръст на инфлацията – до 14.3%, като у нас нарастването на потребителските цени остава непроменено спрямо ноември на годишна база

Обратно в новината

Коментари - Инфлацията в еврозоната през декември се забави до 9.2%, в ЕС - до 10.4%: Къде е България | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Евростъкмистиката е по-добра от нашата. Там какви ли чудеса са набутали в кошницата, за да докажат тезите си, не знам.

Не знам как я правят тази стъкмистика, но цените на всички стоки са се вдигнали от 40 до 100 % от декември 2021.

Руските тролчета повръщат АКОто си от злоба! :)))) раZZия е една малка и незначителна кочинка от третият свят и ЕС не зависи повече от Нигерия със сняг! ХИ ХИ ХИ

Моите наблюдения: При еднотипен пазар (хранителни стоки, битова химия, консумативи) в едни и същи магазини преди година плащах по около 140 лева. В момента този пазар е над 250 лева. Това не ми изглежда като 14.3% инфлация. Ама явно не са ми обяснили добре.

Да живей Орбан, любимецът на целокупний чалгарский български народ! Де да беше в България тъпанарите за него щяха да гласуват! :))

България е 100-120 % като гледам цените

14.3% е само ръстът, не общата инфлация

В Испания к Люксембург, защото взеха адекватни мерки и няма спекупа Африканска България е на другия ктай

Чудна стъкмистика. Сега очаквам и ФЕД и ЕЦБ да обявят за "здравословна и целева инфалция" 10 %, вместо 2 % и всичко ще е перфектно. :-)

Тия надминаха социалистическата стъкмистика на Тато ! Кое се е увеличило с 10-14% бе гащници европски ? Не ходите ли по магазините ? Месо, хляб, олио, плодове и зеленчуци, сирене, кашквал - увеличението 50-100% Бензина - миналото лято карахме под 2 лева за литър - сега е 3 лв стигнадо 3.5 лв. Погледнете цените на имотите, бе лъжци - 300-400% за две/три години. ! Телекомите защо си самоувеличиха цените бе сткмисти европейски ?

Лъжа и измама!!!

10% на месец може. За година е смешно - декември 2021 нещата бяха на 1/2 цена

Страните в Еврозоната с най-ниска инфлация. Унгария, дето се би в гърдите как ще ори инфлацията с комунистически мерки, с най-висока инфлация. Къде сме ние - до Унгария. Нали така искахте - да си запазите лева, биете се в гърдите какви сте националисти, не искате в еврозоната, нито в Шенген, драпате към Русия и комунизма - ей, на ви! Да ви е честито! Никой не ви е виновен, че сте бедни, след като сами изборате да сте такива.

ㅤ

Абе не знам... Като отворя хладилника и видя самотната лампичка и единствената чиния с паноран октопод с чер хайвер и се сещам за 10-те процента инфлация.

ㅤ

По-добре беден, отколкото разорен.

Сега кой лъже повече , социализъма или еврогейската демокрация !!!!!!!!!!!!!!!!!

На комуниста винаги някой му е длъжен .