Индийска компания ще инвестира 5 млн. долара у нас

Ниските оперативни разходи са много атрактивни за нас, каза президентът на фирмата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредните ГЕРБерски фантасмагории след оргия на Цвъки Къуня и Бойка Ердогановна!!!

А, интересно къде са традиционните инвеститори от Германия, Австрия, Франция? Явно пътуванията за наша сметка из Европа не са достатъчно екзотични, а и като стана ясно, че службите от министър нагоре се предават по полов път, всички искат по-далечни командировки.

Поредната фантасмагория на екскурзиантите на държавна сметка. Направо ме е страх какво ще прочета, кати видя такова заглавие. И това ще завърши като китайския Лас Вегас за 11 млрд. Подписали консултантски договор за 37 милиона със собственик на тенис клуб от Банкя и повече не се появиха в България. Може само по цифрите да оценяваме колко се иска на чуждите инвеститори за протекция на подобни инвестиционни проекти. Явно за такъв размер тенисиста от Банкя е склонен и на 10%.

Сумата на тази "чуждестранна инвестиция" е толкова смешно малка, че дори в Албания нямаше да привлече никакво медийно внимание, и едва ли заместник-минитърът на икономиката би удостоил с рандеву такъв "инвеститор".

Между ще инвестира и инвестира има огромна разлика. В момента има само намерения, когато тези инвестиции станат факт тогава можем да бъдем положително настроени.

Ниските оперативни разходи са много атрактивни за вас, ама водят до мизерия за нас.

За тези, които не са разбрали коментара ще поясня. Оперативните разходи са разходи за консумативи, наеми, заплати и осигуровки. Чакайте и от този инвеститор "европейски" заплати и повишаване на стандарта на живота

Че то има по големи инвестиции за една строителна кооперация понякога!

Ето, това е разковничето, за което говори Баце! Е те така се прави бум на чуждестранни инвестиции!

Голяма инвестиция няма що ... и това наричат инвестиция -наш богаташ това са му джобни пари