Коментари - Имате ли навика да хвалите колегите си при добре свършена работа? | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имам навика те да ме хвалят...

Никога не хваля колега, даже обратното. Видя ли някой от шефовете веднага топя накой колега или няколко наведнъж в зависимост от времето с което разполага шефа. Всички топя - чистачки, охрана, секретарки, общи работници и др. Това ми осигурява вечна работа във фирмата. Шефовете обичат топачи и натегачи.

Бааа, като видя такива снимки, абе и в Столицата ни ли са вече такива корпоративни... То по-зле изглежда от наркоманите в подлеза бе. Кошмар просто!!! На работа се ходи набързо, свършва се работата, вземат се парите и толкоз! Какво е това хилене, тия клоунски костюми, извратени англицизми като "бюлдинги", "тиймове" и всякаква мръсотия?!?!?! ХОРА, ОПОМНЕТЕ СЕ!!!

Трябваше да има и опция: никога, защото и те не ме хвалят.

предпочитам финансови хвалби, пък нека после по цял ден да ме псуват

Няма никакъв начин да не е допусната грешка някъде и още по-никакъв начин всичко да е перфектно. Естествено, че прастар български обичай ще се трие яко сол на главата за всеки недостатък. Най-малкото за да се научат, че не си на работа за да си правиш кефа и на второ място да не се злепоставят колегите и на трето тоя льольо шеф ли е тръгнал да става?

Похвалата за добре свършена работа ,стимулира и насърчава . Не коства много ,но въздейства силно . Всеки го заслужава .

Така е, но трябва да се внимава да не се "хвали" просто за свършена работа и някой друг да се почувства недооценен