Имало ли е шофьор зад волана на теслата при фаталната катастрофа в Тексас

Мъск отрича катастрофиралият автомобил да е бил на автопилот. Случаят се разследва. Полицията не е получила доклади от компанията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малоумни, какво да ги правиш?

Разбира се, че не е имало! YOUTUBE е пълен с клипове как оставят колата да се движи сама и сядат на задната седалка! Напълно нормално! Комбинацията на малоумието на средностатистическия амариканец + че Мъск постоянно говори за автопилоти и автономни коли и колко са добри техните! И моята кола спира и тръгва сама и завива според маркировката на пътя, но като усети, че ръцете ми не са волана веднъж предупреждава и после изключва функцията и всичко светва червено пред теб! А тия бунаци даже датчика в седалката не могат да свържат с автопилота си!!!

При мъски всичко гърми, и космическите му бидончета за Марс, и теслите му. Всеки който се вози на джаджите на мъски трябва да има добра застраховка живот и да си е взел сбогом с близките!

не споменават обаче какви инциденти - то в обикновените коли могат да регистрират и по 200 инцидента тип одраскване, огъване на броня, счупен фар и прочие и само един инцидент при автопилотните, който изглежда като апокалипсис - разфасована и до толкова обгоряла кола, която се е движела в градски условия т.е. не особено бързо не е просто инцидент но нали статистиката върви.

...тази кола не е оборудвана със система за "Пълно самоуправление" Прилича на не съвсем успешен опит за кракване.

Тази Тесла явно е "оживяла" , изкуствения и интелект е поел нещата в свои ръце. Заключила е горките пасажери, закопчала ги е с коланите и е решила да ги повози. Но явно някъде в софтуера писан от индийски "програмисти" за по 2 дол. на час е имало бъг и се е случила белята.

Освен че даваш куп пари на Тесла, излиза, че си теглят данни от твоята кола, а автомобилът им е от плексиглас, който се топи като сняг. Докога ще ни баламосвате с това технологично недоразумение на Мъск? И има ли още хора, които вярват, че електрически автомобили могат да заменят двигателите с вътрешно горе?

Шофьора, т.е. пилота е ангажиран да кара Tesla Roadster в околоземна орбита.

Либерастията и високите технологии убиват.. Исторически факт.... Гъзарията също.... Особено караварското чувстео за надмощие над сстаналите, питайте 2200 убити войници за 20 х в Афганистан

Неграмотността и простотията демонстрирана от примитиви като вас убиват. Това е факт.

Мъсковите изделия имат лошия навик често да правят бум или тряс. Ще трябват още няколко милиарда правителствени субсидии и частни инвестиции за да се позакрепят нещата след някоя и друга десетилетка.

бай Пешо ще я поизчука, малко кит, една хубава боя и.... поа ще си джитка.

Путин ги съсипа!

и боговете мълчат.

Мъск отрича.... Гърмят бидони.... Било "планирано"... Мъскова работа. Мастийска.... Ама за много милиарди. В неговия джоб.

Твоите бидони как са?

Екстра са! Пълни до капака с вазелин за такива сеуци като теб! Все пак сме в европата, няма да ви изтезаваме, само ще ви пенетрираме.

заедно с мързеливите търтеи от хедж фондовете отдавна са дигнали мерника на Мъск и искат по един или друг начин да му вземат парите и да ги раздадат на бедните чернилки и за подривната дейност на БЛМ и комунистите

Добре де, а колко трябва да си тъп и малоумен да оставиш колата да си върви сама, без шофьор??? Те не напразно ТЕСЛА са направили автопилота да се изключва, ако волана не е в ръцете на шофьора.... ама някои го "хакват".... Също като оня преди години, дето си купил костюм на супермен и се метнал от високо, очаквайки да полети..... после близките му бяха съдили фирмата производител, защото...... в иснтрукциите за употреба не пишело, че с костюма не може да се лети :) От тогава всички подобни костюми на "супергерои" вървят с инструкции, в коитп пише, че "костюмът не ви дава възможността да летите", както и "не получавате супер сили"....

Изказа се представителят на държавата в ЕУ, която е на второ място по убити в ПТП след Румъния. Амиговец, българският шофьор е най-добре да наблюдава пътя от задната седалка.

чакай,чакай, чакай! НАЛИ ТИ ЗИМАТ 200 ХИЛКИ ЗА ТЕХНОЛОГИЧНО НАПРЕДНАЛО ВОЗИЛО! Закво са ти реклами на изкуствен интелект и автономни коли, АКО НЕ СА ИСТИНА! Дизел за 5 бона и иван-шофьорчето за 500 на месец, НАЕШ ЛИ КОЛКО ГОДИНИ ШЕ СЕ ВОЗИМ И ШЕ МИ ИЗЛЕЗЕ ПОД 200 БОНА? МЪСК НА САПУН!

То тва като с ваксината. Да не земе да умре някой след това, че става една...

Само американски дебил може да остави автомобила без водач и само на автопилот.

Те там са друга порода.... Преди години купуваме микровълнова, и едно момче (служител) вика - "само ще ви помоля ако имате котка или куче - да не ги сушите вътре след като ги изкъпете".... Викам му - ти бъзикаш ли се с мен, или си сериозен? А той обясни как някаква баба сега съдила магазина и фирмата-производител на микровълновата - никъде не пишело, че вътре не могат да се сушат мокри котки.... бабето си изкъпало котарака, и решила да го суши в микровълновата... при което му видяла сметката. И им искала 1 милион, задето нямало подробни инструкции :) /не напразно във ВСЕКИ електроуред пише: ако не работи - проверете дали сте го включили в тока/.

И как бабето ще ги осъди след като сие купила микровълнова ПЕЧКА , а не СУШИЛНЯ ?

бабата къде си е сушила котката?

Тоя разказ с котката и бабата е на най-малко 20-25 години

До преди да купи микровелето, в центрофугата го е сушила.

На Мъск тестовете

Нито е първата, нито ще е последната тесла на теслите...