17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бъфет е завещал по-голямата част от своето богатство на фондация "Бил и Мелинда Гейтс"! Тази фондация се занимава с решаването на много световни проблеми! Мъск, Зукербърг, Безос, Брин, Пейдж, колко пари са завещали за благотворителна цел, за да борят световни проблеми като глад, болести и липса на хигиена? Джон Рокфелер, Джон Хопкинс, също са филантропи, които със своите дарения са помогнали много, за да направят Америка велика!

Ако направи и Спейс Х акционерно дружество само за броени дни ще стане най-богатия.

Слушай ся, пичаго, това че немаш и грам мозък в кафата си и робуваш на измислените ценности си е твой проблем! Същите тези "развити западни цивилизации" разчитат именно на будали и идиоти като теб като ги водят за носа и им пробутват 30-годишни самолети на цената на нови съврвменни! Същите тези "развити западни цивилизации" прокламират и насаждат омраза и измислени конфликти за да продават оръжие! Пак те пораждат дефицит в световната икономика на всеки има няма 10-на години а децата на глупаци като теб опъват шии щото умния им баща останал без работа заради кризата! "Неудачници"!? На база казаното дотук виждам само един тук и не съм аз. .......

айнщайне айнщайне, ти големият гявол като не даваш да те "водят за носа" цивилизованите щастливо си вегетирай в коптора, така или иначе най-доброто на което можеш да се надяваш е накой да ти подхвърли нещо. Разбира се, че ще врещиш колко лоша е цивилизацията в която си знаеш, че нямаш никаква стойност.

Не си заслужава никой да си губи времето с теб, такива коне с капаци като теб си умират работейки за онези с милиардите. Продължавай така, Мъск, Гейтс и другите имат нужда именно от такива като теб......

Не си заслужава да си губиш времето с мене но си направи труда да ми изтриеш поста на който се напъна да отговориш тук, та и следващия. Това жалкйите неудачници дето светът ви е виновевен задето сте негодни и животът ви протича в неудачи сте толкова.... жалки.

Въпрос: Кое е най-печелившото перо сред многото бизнеси на Мъск? Отговор: Марс ! Макар че никога няма да отиде там и чудесно знае, че това е невъзможно за човек през този век, парите които измъква по тази линия, чрез лъжи и фантазии за пред превъртелите овце, бият всичките му други схеми. :)

Вместо да си задаваш въпроси и да си врякаш сам в отговор без да знаеш за какво говориш запитай се защо толкова те терзае дори само споменаването на името на човек от другата страна на планетата с когото не те свързва нищо. Обсъди дискусията, която си провел със себе си с лекуващия те лекар.

Задминал - че чак до Марс стигнал... ;) Ама някой друг век, не сега.

Както ти повтарям под постовете ти от няколко дни, тая ти обсесия с Мъск ще те погребе. Изтиква на заден план дебилията останалите без те да са излекувани, ставаш прекалено шумно-лигав и ще почнат да ти дават електрошоковете без упойка.

Абе, къде в класацията са руските мангали?

Реално на каква ли заплата е говорителят на държавната компания Тесла?!?

Държавна е баба ти.

Не се наврещя ей. Тая обсесия с Мъск ще те довърши, всеки път се олигавяш до ушите в пяна и после лекуващият те екип вижда зор докато те вкара в ред. И като им писне достатъчно айде пак електрошокове без упойка, засега издържаш ама не можеш да издържиш безкрайно.

След 20 години ще е пръв в класацията защото те първа Тесла ще набира скорост с нови атрактивни модели и нови заводи. Пускането на пикапа, камиона и спортния модел ще увеличат акциите с още поне 50 милиарда защото те просто променят света, а не са просто отекчителна част от него. Първите, най смелите и най лудите точно така успяват.

Абсолютно е така. Най-голямата сила на Тесла е технологията на бъдещия автопилот. Ако/когато направят сериозен пробив там, това ще промени цялата картинка.

петре, петре-е-е-еееее ТЕ ПЪРВА... да вземеш да научиш първо малко граматика, пък тогава да пишеш... малоумници с "експертно" мнение...

Обсесията ти с Мъск вече те кара да се ловиш за сламка. Най-вероятно човекът е ударил интервала без да иска, а дори да е истинска граматическа грешка не е особена драма, виждал съм хора с много по-лош правопис и далеч по-знаещи/интелигентни от тебе.

А ти, боклуко, да вземеш да се научиш къде и кога се слага главна буква.

петре, петре-е-е-еееее мухльо малоумен...

Задминал е дръжки, и тоя е на държавната копаня. Нали всичко, дето върши е с държавна субсидия, краде и с двете ръце.

Мъск има потенциала да стана първия трилионер в света.

Тотално е заслужил тези 6,3 милиарда за един ден. Все пак ние живеем в капитализма

Да беше се напънал да направиш ти нещо с което да закопаеш капитализма и да няма милиардери вместо да хлечиш колко е несправедлив светът. По-продуктивна система не е позната на света, или демонстрирай такава или свиквай.

Продуктивна!? Приятелю, празните милиарди, затворени в балона от 2008-ма (или пукането на следващия) ли са най-продуктивното, което родиха гънките ти!? Точно пък това е може би най-виртуалното, непродуктивно и фиктивно нещо в целия свят!!! Няма как да правиш пазарна капитализация от нещо, изфабрикувано от брокерите на Уолстриййт, абсолютно несъществуващо и без реално финансово или материално покритие!!! Май трудно вдяваш финансовите кризи откъде идат.......!!!

За пукването на балона на комунизма ли говориш, бе кретен? Щото цената на акциите е значително над тдзи от 2007 г., преди дс се пукне "балона". Непродуктивно е за тъпаци като тебе, за реални компании е много продуктивно, като им дава възможност да инвестират бързо в разширяване. Израз като "абсолютно несъществуващо" може да употреби само тотален малоумник, след като капитализацията е факт. Да не говорим, че имат и финансово и материално покритие. Например Тесла има няколко завода произвежда годишно коли за около 30-40-50 милиарда долара, произвежда инверторни системи и мегабатерии, както и слънчеви панели за десетки милиарди. Кризите не идват заради това което ти си мислиш. Това е малката причина.