Икономическото доверие в еврозоната се влошава през септември

Индикаторът за очакванията за заетостта обаче се повиши поради по-оптимистичните планове за наемане на работна ръка сред доставчиците на услуги

Обратно в новината

Коментари - Икономическото доверие в еврозоната се влошава през септември | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да се плашите. Важното е че санкциите работят в полза на щатите и Русия.

Немо бъде

"Общото влошаване се дължи на подчертания спад в потребителските настроения и умереното влошаване при настроенията сред търговците на дребно и строителните компании" Пак ние сме виновни :) да ви умра в "икономистите"!

Валута, базирана на потребление, спада, когато спада потреблението или се качва лихвата, а не когато спада лихвата, противно на очакванията. Еврото, Доларът и всички други фиатни валути разчитат на инфлационният растеж, генериран по косвен път чрез масово раздаване на лесни пари.

" косвен път чрез масово раздаване на лесни пари" Лесни кредити....кредитна икономика, виждам на теб ти е ясно това. Имам проблем да обясня какво е кредитна икономика на доста хора :)

Трудно ще те разберат. Кредитната икономика води до пристрастяване към изкушаващо лош начин на живот. Само здрав дух може да те спаси да не се отдадеш на хедонизъм и изкушения, които в един момент се плащат с лихвите. Здрав дух и стоицизъм - с една дума Християнство. Всичко друго води у киреча. Който не го разбере на време, рано или късно яде лайна.