Коментари - Икономическата цена на хомофобията в България | Бизнес.dir.bg
назад

Икономическата цена на хомофобията в България

БВП може да е с 2,5% до 5% по-висок при пълно приемане и равноправие на ЛГБТИ+ хората

Обратно в новината
| Автор: Институт за пазарна икономика

Коментари - Икономическата цена на хомофобията в България | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не, мерси

До един, всичките лгбти в пъкъла!

Икономическата цена на неприемането на меките наркотици е дори по-висока, но не виждаме мерки в тази посока. Това е туризъм, имидж и други сложни думички за бг управляващ "елит".

То и от проституция много жени печелят. И в този ред на мисли нека на всички писали този доклад дъщерите им да са проститутки. Хем богати ,хем желани.

Заглавието, а и изводите в този (да го наречем) материал са изключително тенденциозни и манипулативни, и откровено казано - грозни! Пробутват се понятия като „хомофобия“ и „дискриминация“, неизвестно къде, от кого, без конкретно обследване и доказване на тези твърдения. В такъв смисъл, това е чиста проба спекулация и пробутване на лелеяните шарени политики. Да се сещате за шарена персона, която бива дискриминирана където и да е във вашето обкръжение? Където и да е, бе - в офис, фабрика, близък приятелски кръг, в библиотека, нощен клуб, кръжок по нещо-/нищоправене? Сещате ли се - не, нали? Щото целта на тази обидна боза (би трябвало да е обидна дори и за ЛГТБ хората) е да се прокарат целенасочени политики/практики, които всъщност да предоставят на самообявилите се за нещо различно повече права от тези на всички останали. Неслучайно заклеймяват липсата на изрична политика в две-трети от компаниите - т.е. никой не се интересува като какъв/какво се самоопределяш и пр. ненужности - достатъчно е да си вършиш работата. Тази статия е обидна за огромната част от населението (би трябвало дори за всички!!) и ще си направите услуга ако я свалите час по-скоро. Или пък я оставете, за видите реакцията на хората...

Аман от педали и техните глашатаи.

всеки личен педерас се кичи с Адидас...

И какво като се увеличи БВП на БГто? Само управляващите ще имат да крадат повече. То и без това до хората достигат само трохите, щото друго се гепи. Отгоре на всичко, ще настъпи масово изпедерастяване. Е, къде му е ползата, да попитам....

"Само по линия на обръщане на миграционните процеси сред хомосексуалните страната има потенциал да увеличава населението си с 3-5 хиляди души годишно." УВЕЛИЧАВА населението?!? Как увеличаваш население с хора, които няма да имат поколение?

Аз пък направих изследване и установих, че ако в ИПИ работеха със 100% повече умни хора, то щяха да стигнат до извода, че пикаенето срещу вятъра носи краткосрочно затопляне, но дългосрочно изстиване и вмирисване! колкото повече такива нелепици и АБСОЛЮТНИ ГЛУПОСТИ като тяхното "изследване" има, толкова повече хора ще изпитват погнуса от тях. Браво на ИПИ! Винаги са били жалки! Не, че някога съм им вярвал, но по-скалъпена и измишльотена глупост от тази отдавна не са изтропвали, при това подкрепена със "статистика", ти да видиш! НИКОЙ в тази държава не пречи на пенделите да работят. Просто явно те не искат и затова БВП-то ни е такова :-))))) Ама то не може да работиш, като по цял ден си мислиш за друго и как да си напудриш дупето за прайда.

Ако на един пустинен остров заселите 100 жени и 10 мъже, след 100 години ще намерите острова пълен с хора. Ако заселите 100 транс-жени и 10 мъже, след 100 години ще намерите 110 мъжки скелета.

Значи ако се изпедерастим всички БВП ще скочи минимум с 500%

Хаххахахахаха...........Много готино казано! Умрях от смях! как не сме се сетили досега???? :-)))))) Преди 5 години да се бяхме изпедерастили всички и сега Г-7 и китайците щяха да ни гледат.......голите задници как се отдалечават с 200 по пътя на икономическия прогрес :-))))))

Никой не се интересува от сексуалният им живот, стига тези отношения да не се демонстрират и то нагло и нахално!

е някой да каже че не ни облъчват ежедневно....от някой друг ден тече реклама на НАТО ! и кво Тайланд на Балканскиооо пуууулоооостров, има ирония. Нали кой не минал от тук не е хвирлил семето

Така ли ще борим демографската криза, като се заселваме с ЛГБТИ? Направо не е за вярване. И ще си вдигнем БВП с проценти по-големи дори от общия икономически растеж. Както върви ще се окаже, че за нас българите НЯМА ДЪНО.

Как успяха да свържат хомофобията (която не е разпространена в България) с икономиката на държавата. Винаги е имало хомосексуалисти в България и те никога не са били дискриминирани, Дори най-известните такива творци се обявяват против измислените от НПО (за което те получават субсидии) опорнии точки. Който е талантлив, можещ, работлив и умен си анкира желанат професия и прави кариера без никой да го пита какво и с кого прави извън рработата. Няма да цитирам имена, всички ги знаем, защото те не се крият. Който е мързелив, неграмотен, без талант, знания и умения, иска да получава същите благинки заради ЛГБТИ+ принадлежността си, която често е фалшива, измислена и користна. Колко получиха авторите на доклада и писанията по този въпрос, за да оповестяват несъществуващи изследания?

Съвсем наблизо може да им пръснат задниците.Истанбул.

ЛГБГ - любимата тема за коментари на българските хетеро мачовци и муцки...

Сериозно! Ти да видиш!

Браво на България!!!!!

Чиба!!!

Институт за пазардна икономика...а!? Страшни сте, само не разбрах колко ви платиха да го пуснете това...!?

"По-широкото приемане на ЛГБТИ+ хората се отразява и на пазара на труда. Премахването на дискриминацията при наемане има потенциал да повиши броя на работещите с 28-57 хил. души..." До 57 000 ли са се ПРЕБРОИЛИ?! ... "Америка за България" - СПОНСОР на ИПИ. Видно от сайта на ИПИ.

Думата "дискриминация" беше написана 8 пъти без да се даде пример за такава. На никой не му пука за вашия сексуален живот!

В психиатриите има разработени още по соца методики за лечение на извращенията. Действени при това. Пазят се, хем на хартиени носители. Приложението им ще е най евтиното решение на проблема....

Колкото по-малко сбърканяци, толкова по-добре. Да се ги прибират в Гейропа.

Хич не ни трябват тия! Те и без това не могат да увеличат трайно населението, защото нямат поколения! Слиед кратко увеличение на БВП, при излизане в пенсионна възраст, проблема рязко ще ескалира, защото нямат младо поколение което да им осигурява доходите при старост и всичко ляга на раменете на младото нормално поколение! Така че престанете да ръсите глупости! Тук в източна европа все още не сме загубили способността си да мислим!

Интересно? Защо има само един коментар! Може би защото адресите на всички които са против това мнение са блокирани като при мен ;)

По -голяма глупост нямаше как да съчините !

По-добре гладен отколкото на работа с педали!