Още две компании ще обжалват решението на Полша за "Северен поток-2"

Shell и Uniper, също като OMV не са съгласни да бъде разтрогнато споразумението за финансиране на проекта

Обратно в новината

Коментари - Още две компании ще обжалват решението на Полша за "Северен поток-2" | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нито газопровода, нито шестте компании имат нещо общо с полша, така че полша няма нито основание, нито право да им налага санкции. Все едно българският антимонополен орган да наложи глоби на полша и Норвегия за газопровода, който те се готвят да строят помежду си.

всичко е пунта мара Полша да се надупи на САЩ, нито имат юрисдикцията нито властта да санкционират който и да било извън Полша, само лаят кучетата

Пшеките пак се взеха на сериозно, да не ги гази отново орле от запад и мечка от изток? Явно забравиха 1939...

Защо всичко това МНОГО ми напомня времената след :демокрацията", когато по улиците вървяха едни момчета - борчета и обясняваха как магазина ти ще се запали или наводни и трябваше МНОГО време да се освободим от тях. СЕГА му казват санкции и ...."СВОБОДНА ТЪРГОВИЯ И .... ИНИЦИАТИВА".

То краварите са готови и на дърва да се отопляваме и на свещи да си светим стига да са от САЩ! Това парникови ефекти, това енергийна ефективност, това икономическа изгода за ЕС са забранена територия за дискусия! Щом е от САЩ МОЖЕ всичко!

Видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак! Поляците се помислиха за американци и взеха да налагат санкции извън тяхната юрисдикция. Но ако САЩ имат ресурса да наложат волята си, то за Полша нещата може да завършат плачевно!

Ти , чия воля мислиш , че налагат поляците бе хахахахахах

То волята ясно чия. Ама боят и съпъттсващите екстри ще си ги получат те, Иначе и на тях им е гадно, защото няма да прибират транзитни такси от газта дето пътува към Германия. Всъщност не могат ли компаниите може да сезират някоя антимонополна комисия, например нашата, че Полша се опитва да наложи монопол на газопроводите между Русия и Западна Европа.

Вие си мислите , че поляците сами са спретнали тая история ли ? хахахаххахаха

поляците май ще гризнат дръвцето скоро, никой който се е опълчил на големите западни петролни корпорации не е оцелял

които се наведоха доста ниЗко сега ще лапат сиренясалите членове на ти я дети им плетат конците,понеже поляците си мислят че русия им е враг,а се оказва както винаги че те са се надупили към яловия им враг който с пари ги купува понеже не може да ги яри както руснаците

Шляхтата ще пие една студена вода. Ама много студена, че американската газ ще им излезе златна. И определено не-газирана.

Ни бой съ... от векове те плащат в натура. Шъ пратят 1 керван шлюхи и шъ упраят далаверата.

с капани! Защо не се махнете в северната пустиня, ами злобеете срещу смелите поляци. Де и ние да бяхме такива решителни като тях. И не ползвайте мръснишката си терминология. Ваш'те шлюхи отдавна са залели не само Европата, ами са стигнали дори до Middle East!