Коментари - И Малайзия се устреми към БРИКС | Бизнес.dir.bg
назад

И Малайзия се устреми към БРИКС

Организацията ни ще стане една от основните регулиращи институции на многополюсния свят, каза наскоро Владимир Путин

Обратно в новината
| Редактор : Виктор Стефанов

Коментари - И Малайзия се устреми към БРИКС | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малейша е една от развитите икономики на Азия!

БРИКС се РАЗШИРЯВА и РАЗВИВА; ЕС ЗАЛЯЗВА.

Краварите и соросоидния планктон газ пикаят. Ще трябва пак да си пуснат Рамбо 3 за успокоение на нервите.

Само добри новини

Съвет за икономическа взаимоппомощ. Всички знаем и помним как свърши първия СИВ. Който се е събрал с рузия само бедност, мизерия и недоимък го очаква.

2000 година. Напиши "мост експенсив чайнис карс" в любимата ти туба. Гледай да си седнал. Идиот сороски. Най-богатата на ресурси държава я събраха господарите ви с най-големият производител в света. Набиха санкции и създадоха идеални условия за тотално изолирани пазари от долара. Доларчето, което печелеше проценти за тях при всяка транзакция. МАЛОУМИЕ? НЕ. ЛУДОСТ.

Айде пак "най-богата на ресурси" мантра. РУсия е богата на ресурси, но не най-богата. Набийте си го в главите и си проверявайте информацията.

То и бай тошо ги приказваше тия, ама помниш много добре как свърши царуването му. Бая ти е набил в главата дебилизма си.

То щото Ес е нещо различно:)))?! Даже е много по-гнусно нещо, защото цака бедните и облагодетелства богатите!!! Всички виждат накъде върви... само слепите и заблудените, не...

Затова вече 35 години демоКРАДИте крадат, продават и рушат и още има!

"Надявам се, че Турция няма да стане член на БРИКС, каза в интервю пред СиЕнЕн-Тюрк посланикът на САЩ в Турция Джефри Флейк." :))

Ама първо С Корея и Виетнам

А не бе Турция ще чака да и откажат членство в ЕС след 100 години и тогава ще кандидатства в БРИКС. При нас майки съветват дъщерите: Щерко не отивай в къща където не си желана.