И Кристалина Георгиева посети Киев, Украйна се надява на 15 млрд. долара подкрепа

Киев трябва да покрие бюджетен дефицит от 38 млрд. долара тази година, вече си осигури 18 млрд. евро от ЕС и 10 милиарда от САЩ

Обратно в новината

Коментари - И Кристалина Георгиева посети Киев, Украйна се надява на 15 млрд. долара подкрепа | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой, кога и как ще ги връща тия пари бе, глупаци? На руснаците нали са замразени 300 млрд. долара. Ми то с тия темпове Зеления и продажниците около него ще ги опраскат тия пари за 2-3 години и после срещу какво ще получават заеми? Айде да речем сега, че тия 300 млрд. долара дето са замразени са един вид обезщетение щото на запад си мислят, че ще краднат тия пари като репарации за Посрайна. Какво правим когато тия пари свършат? Руснаците по-скоро ще сринат света с атомни бомби отколкото да платят репарации особено на нарконаци педалите в Посрайна. Спрете печатницата, защото тоалетната хартия е по-скъпа и с по-висока стойност от печатащите се в момента американски долари!

Тази Кристалина е срам за България.

С тия кредити дъщеричката на Залужный ( гадже на 25 г.) ще си купи още няколко луксозни имота, като ги добави към двата преди това закупени в Чили и Шпания... А междувременно, баба ни Сталинка ръси простотии на килограм. Направо като че ли е изкукала, да се чуди човек откъде толкава простотия.

Ама много са загрижени тези хора за Украйна! Няма лошо в това , но къде бяха когато Донбас викаше за помощ, къде бяха когато така наречената демократична революция унищожи толкова много народ в арабския свят ? Такова двуличие !!!!!Да ги видим как сега ще помогнат на Турция , ей за такива милиарди помощи искам да чуя !

Споко. сащ ще ги отпечата и дадат на украинците да ги облекат с покритие. То е като да си вземеш тоалетна хартия и да я дадеш на някого в заем с лихви! Пък той нека се поти и работи за да ти я върне. Или пък още по-хубавото да продаде земята на дедите си срещу празни хартийки!

Взимате по 100000Е месечна заплата , ако заедно с САЩ дарите по 3 заплати и сте ги събрали.

Да направи нещо полезно за България да дари тука някоя стотинка за бедстващите ама няма явно за сънародниците си те са трета ръка хора

Ох, голямото лапане на средства от кредити в Украйна. И аз искам. Миналия месец Украйна се разтресе от корупционни скандали от най-високо ниво. Слава на героите. Бандера е техния "батко".

И от къде ще дойдат парите ? Ах, да, от откраднатите руски средства !

Богат свят! Тва милиардите ги имат за салфетки за нос...

Слугинята на банкерските мумии. Надявам се там никой да не знае, че е българка и никой да не асоциира държавата ни с нея!

И цент не трябва да и се дава!

И тая е трудно поносима. И тя нагла, та нагла. Раздава пари, защото не са нейни

Ша припка Сталинка до Киев.. Тази година Усрайна трябва да ВЪРНЕ 18 МИЛИАРДА ДОЛАРА от първите "помощи" от МВФ-то.. Отпреди 2014-та дори трупани.. От друга страна пък и кредиторите на НАФТОГАЗ си искат парите и отказват разсрочване на още къде 2 милиарда.. Та наред с тез милиарди още са пишат на холите.. 150 милиарда долара по "ленд-лиза" на САЩ.. 60 милиарда евро "помощи" от ЕС..

ЩЕ ГИ ВРЪЩАТ ТАКИВА пуТИНИСТИ КАО ТЕБЕ , ЩОМ РАШЪНА ОКОНЧАТЕЛНО СЕ УДАВИ В БЛАТОТО !

Ходи се прегледай първо.

Ооо ти не бери грижата на Украйна, има кой да връща за всичките разрушения и убиства които са извършвани на нейна територия! Рашистан и всички рашисти ще плащат! И ти включително ще плащаш драги защото живееш в Европа и Европейския съюз. Ако не искаш да плащаш заминавай в Тамбукту при маймуните където ти е мястото.

Нема да се пуашиш :)

Тази си заработва службата пред американците като раздава чужди пари

СТАЛИНКА В ДЕЙСТВИЕ.

Наливат пари в каца без дъно. Кретени.

Може да е без дъно, но за сметка на това - задлъжнава. Към нас ;) А който има дълг, става послушен, лесно контролируем. Народът му, започва да плаща уюта на нашия народ. А когато нашият народ е в уют, ние, политиците му, се радваме на изборите. Просто е.

За съжаление си прав ☹

ИЗ ХИМНА НА УКРАИНА "Пари,оръжие,дрога,пари,оръжие,дрога,пари,оръжие,дрога..."

Вярно ли че, Зеленски има почти 1 млрд долара?

Не, разбира се. Това е някакъв глупав фейк. Много повече сме му дали, за да продаде народа и страната си.

Никой не се надява на МИР, там се надяват на ПАРИ. Алчни за милиарди политици, а страдат милиарди жители

Разбира се,барабар с Лайнен,Анал ета и други мастии ще са на страната на злото! Компира му ньеден!

Наливат напечатани пари без покритие в пустинния пясък без дъно, подкрепят абсолютни фашисти, избиват невинно население, съсипват хилядолетна кутура и религия, световния спорт, щото така им изнася, управляват чрез пандемии и забрани, ДЕМОКРАТИ.

Кой щял да ги плаща, ха-ха. Ами ние, целият свят, тази инфлация за какво е?

БЪЛГАРСКАТА - ГЕРБЕРСКА СЛЕДА ОТ РАЗХОДКАТА НА БАЙДЪН В КИЕВ ! ПАРАТА ОТИВА ЗА СПАСЕНИЕТО НА ЕВРОПА ОТ путинския ТЕРОРИЗЪМ !

Само гледайте да не се окаже, че спасявате орлето, дето държи свастичка с краченцата си.

Не знам друго но, тази персона щеше да е перфектния партиен секретар ако беше старото време.

За Сталинска за роднини.

За Сталину за роднини.

Отиват само и изключително в джобовете на украинската олигархия.

ТОВА ДА НЕ ТИ Е СОЦИАЛИЗЪМА - БЪЛГАРСКИ ?

е ясна- Байдън е под натиск от републиканците за милиардите долари потънали в Украйна, а Сталинка беше повикана да замете следите на парите чрез подписване на "празни фактури"...

Пратете я тАя "експертка" Сталинка, за пушечно месо на фронта, да се бори за раждането на украинската „победа“ в окопите, защото за друго не става!!!

много се надявам украйна да я няма

НАДЕЖДА , КРЕМЪЛСКА , ВСЯКА ТУКА ОСТАВЕТЕ ! ХА ?!!

Са пари, които са откъснати от здравеопазването и образованието. В САЩ в Охайо се молят за помощ, но никой не дава. Забранено е да се пише за втория световен Чернобил. Сатанизмът тия дни ще решава как да продължи войната срещу Русия. Може и директно. А за да не се бунтуват европейските народи, че са почнали да се надигат, е приготвена нова епидемия и нокдаун.

Защо след агресията на НАТО и САЩ и разпарчетосването с хиляди жертви и разрушена инфраструктура на Ирак,Либия и Сирия нямаше и няма такава загриженост към тези страни и населението им и не ги дотираха с милиарди долари ,евра и оръжия Сталике Георгиева? Както виждаме потоци от бежанци от тези държави продължават да минават през България и Гърция в посока Германия,Холандия,Франция,Белгия и Англия.Този подход на двойните стандарти ни отвръщава и води до негативно отношение към Украйна и покровителите им.

защото не граничат с Русия.....

ВСИЧКИ-“СВЕТОВНИ ОРГАНИЗАЦИИ”,СЪЗДАДЕНИ ОТ-ЛИХВАРИТЕ-ОРКИ:МВФ,СЗО,СВЕТОВНА БАНКА…СЕ УПРАВЛЯВАТ ОТ,НИКОМУ НЕИЗВЕСТНИ ПРИСЛУЖНИЦИ,ОТ-МАЛКО ИЗВЕСТНИ ДЪРЖАВИ(КАКТО В СЛУЧАЯ)! ИНАЧЕ,КОЕ,НЕ Е ЯСНО! СЪСИПАХА-УКРАЙНА,С ПОМОЩА НА-МЕСТНИ ПРИСЛУЖНИЦИ,СЕГА ГИ ЗАГРОБВАТ С-КРЕДИТИ,ЛИХВИ,ЩЕ ЗАГРАБЯТ-ВСИЧКИ ДОХОДОНОСТНИ ДЕЙНОСТИ,ИНФРАСТРУКТУРА,ПРИРОДНИ РЕСУРСИ! УКРАИНЦИТЕ,ЗАВИНАГИ,ЩЕ СТАНАТ-ОБСЛУЖВАЩ ПЕРСОНАЛ,В СОБСТВЕНАТА СИ ДЪРЖАВА! ОТ ВЕКОВЕ-ЛИХВАРИТЕ-ОРКИ-ТОВА ПРАВЯТ…ДОКАТО НЕ СЕ ПОЯВИ,НЯКОЙ НОВ-ЧИЧКО С МУСТАЧКИ!!!

Турците изнемогват а те хвърлят пари за един клоун .Още повече че е ясно че няма да има връщане.

тая фалшива държава ското нема да я има западналите наркомани си хвърлиха парите на вятъра

Бат Лари ( БлекРок ) ще отлъсне главата на БайДън младши, ако татко му го измами, че всичката Окраина не е за него.

Да стягане халките и да връщаме на американците парите.... Забравете за инфлацията и цените.

И ти ли СТАЛИНКЕ !

Тя си е такава по рождение бре:)

Аз също се надявам на 15 милиарда подкрепа. Кво правим?

Ми развий наркотична зависимост, съсипи си държавата и избий голяма част от населението й.... едва тогава може да те огреят мириканските, крвави подаяния

тия пари за Украйна са реално безвъзмездна помощ! Никой никога няма да го върне и истината е, че няма да се разбере и къде са отишли

Путин ако превземе усрайна дали ще иска да ги връща тия пари на партньорите? Да кажем и Полша си вземе нещо - дали ще връща? Ами Зеленият наркоман от вилата в Маями ще го обвинят ли, че е най-големият крадльо като е дисидент в изгнание? И колко още схеми на демократите ще се покрият по този начин

И тая ли се слага на някой??? Колко милиарда дадоха досега там??? Зеленскии и компания добре лапкат.

тия 18 млрд от ЕС не са ли нашите пари? Смисъл пита ли някой дали искаме да ги даваме на Украйна? Нали ги настанихме по хотели колко още да плащаме?

Путин че и пръсне голямата глава на Кристалина

Украйна ше ни провали рахатеца на целио ЕС, жалко можеше да си лапкаме някоя друга годинка фондове и доринбез производства да живеем сносно

няма ли кой да пусне един куршум в голямата кратуна на тази Кристалина

Това е лудост,да подкрепяш фашисти. Света е полудял...

свят се е впрегнал да погуби православието! След Чингиз хан,Напалеон,Хитлер поредните психопати,с пълни със слюнка усти се пробват.Този път им помага разбира се пак евреин,наркотизиран,корумпиран,мечтаещ да затрие света! Резултата,разбира се,ще е крах за Европа,за радост на янките и поредната заличена от краварите държаеа.Осраина!

Да се набълбукваш с дългове по време на война означава да си минираш евентуалното мирно бъдеще дори след евентулана победа. Вечно ще изплащат борчовете. Ще слушкат и ще изпълняват. Тпва ли е свободата за която се борят? Истината е, че няма лесни решения. Истински свободни са само върховните хищници, а останалите лавират. И ако го правят умно, ммногат да имат относително достоен живот. Все си мисля, че Украйна можеше да си изграе много по-добре картите.

А кой ги плаща?Тези пари ще се вземат от ЕС,държавите членки ,ще платим и въоръжението което се изпраща за Украйна,и всяка помощ която се дава на Зеленски.Впрочем Зеленски е сателит на военния инмпериализъм сговорил се за финансиране на военната промишленост на пакта против Русия и финансиран от всички нас,Европа главно.Сега и Китай се присъединява според публикациите от преди два дена,но ще въоръжава Путин. За тази война голяма вина има самия Путин,независимо от историческите обстоятелства,но САЩ отдавна трябваше да я спрат.Нали са цевилизована и мирна държава.Тези на авганистанците. Войната ще спре за няколко дена само ако територията на щатите бъде деректно застрашена.Очертава се да буде една от най активно продължителните войни.

Ще ги плащат остатъчните украинци. В Украйна се намират повече от половината плодородни почви в света. И това е сам оедно от богатствата й. Смятай ги за вечно ипотекирани. Ние за момента с нищо не сме пострадали, освен че загубихме чуството си за сигурност.

Блаженни са вярващите.Войната е икономическа.Зеленски ,ако астане жив както изглежда,ще се пресели в щатите.Каквото е заработил за тези години ще му стигне за три поколения.А сметката се плаща от всички безащитни държави.А тези плодородни земи и за тях сигурно има вече разсчети,но да пълнят други хазни.

Вечно ипотекирани до вселенски рестарт.

Това съвсем не е така. На Украйна се падат 2.7% от обработваемите земи. А на следвоенна Украйна ще се падат 1.35% или по-малко.

Просто си неграмотен. Първо разбери какво е написано. После провери фактите, които са ти неясно, после пиши ако има смисъл да пишеш. Ама не , ти професор по четене на Уикипедия БЕЗ разбиране.

Това, нашето чудовище и вампирка, също върви по стъпките на мумията от 2014 г. и също ще направи всичко възможно фашизма, откровената коломойска жидобандеровщина, разрухата и смъртта в Украйна да бъдат добре финансирани. Ще дават пак доларчета въпреки противоречието с всичките им прокламирани вътрешни правила, чрез уж спазването на които съсипаха и удавиха в дългове толкова много икономики и страни. Или може би няма противоречие с правилата им, защото и едните и другите, и предишните и сегашните, са все техни правила което е необходимото и напълно достатъчното, за да са базови и валидни за всички. Всъщност и нищо ново - това е установил се, традиционен подход. Например избиването на бизоните в щатите е ставало съвсем регламентирано в рамките на тогава действащите ясни правила, както и след това по добре систематизирани правила и алгоритми са провеждани добре финансираните кампании за събирането на купищата кости от бизони и унищожаването им, така че да не остават много следи свързани с геноцида на индианците. А при пиратите имало ли е правила, на които се е базирала дейността им – да разбира се, при това както вътрешни така и външно наложени им от крале и кралици, и всичките тези правила са били безпрекословно спазвани. А първия концентрационен лагер в света създаден не само за плените бури, но и за техните семейства, т.е. за част от европейското население в Южна Африка най-вероятно с пари от т. нар. банка на Англия, той правилен ли е бил и организаторите му съблюдавали ли са някакви техни правила или е бил неправилен?

Колкото по-бързо убием Путин, толкова по-бързо войната ще свърши.

Просто си нямаш напрестава господине колко по войствени от Путин има в Русия те и само това чакат.Алкайда затри ли се след като убиха Бен Ладен?