И какво става с териториалните планове за справедлив преход?

Държавата чрез своите институции следва спешно да представи проектите на териториалните планове за въглищните региони и да поясни какво предстои – при това преди всичко на пряко засегнатите по места

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А българите, под нивото на бедността, Къде да избягат? На втора линия, на морето или В рибарица? И как да получават 2 пъти седмично - месо Все пак и тези българи са гласоподаватели! Никой политик не се интересува от това!

справедлив преход към зелена педофилия, децата сами да си определят пола, тотална деградация на обществата, пълната мизерия и неграмотни пол-потовци с два пръста чело - назначени начело. зелените правят някакъв римейк на "кимунизъма" ама с педофилен акцент и по-тоталитарен. аре боклуци! джа! ще ви ритаме по главите, където и да сте, защото сами не се усещате.

Заглавието е малко в стил " И сега какво правим? Ще почерпиш или ще пишеме?"

Въпроси: Видяхте ли някъде неоспорими доказателства че СО2 непременно води до "затопляне на планетата"? Възстановяване от пандемия чрез зелени политики... къде е логиката? Откъде на къде следва че трябва да се подчиним да затваряме производства и да останем без енергетика? Дори Европа да прави зелени токове и коли как това ще помогне на "планетата" в охлаждането и като Китай, Индия, Русия и САЩ топлят ли топлят? Какво би станало ако се съберат наистина добросъвестни експерти и изчислят реалните последици от зелената сделка и ако тя е против интересите на България, учтиво да откажем на Брюксел да се самоубиваме. Какво ще стане ако откажем да плащаме въглеродни квоти?

Справедливия преход трябва да е за цялата държава, а не само за въглищните региони! Това означава държавата да спре скрито и явно да субсидира въглищните централи!

Стига сте ни облъчвали с тази платена зелена пропаганда.

Нищо

Няма такова нещо като "справедлив преход"!Що ти дадат някой леж дето ще те компенсират сега, но за в бъдеще тока ще е на непосилна цена и ще удари прът в развитието на бизнеса.Елемениране при налагане на собствените им правила!Изобщо не трябва да участваме в тази игра, дори цената да е на напускане на ЕС.Цялата схема ще се окаже бомба със закъснител,която ще изгърми след 5-6 години, но Кирчовци,Кокоряовци и Лотаровци ще са прилапали парите,а ние вече няма дори да си спомняме кои бяха тези.За сметка на това, ще срешнем в лице ситуация от която няма мърдане! Ако ЕС се съгласи да ни финансира заместваща мощност на 100% /може и АЕЦ/.Тогава може.Ама те ще ти дадат 1-2 милиарда,а ще затвориш производство с приходи 1-2 милиарда годишно! Сделката ще е всичко друго,но не и справедлива!

Все напускане на ЕС мечтаете. И после какво? Хайде кажете после какво! Оставаме тотално незевисими - еднакво далеч от САЩ и РФ? Или се присъединяваме към Евразийският съюз? Хайде обяснете как продължаваме след евентуално напускане на ЕС.

"Държавата"? Или колонията?

От един преход директно се набутахме в друг. Да не се окаже накрая, че и България е преходна?

Справедливост от брюкселските джендъри - не мерси

Да ви еба в зелените тикви прости.