Хванаха Пентагона във финансови нарушения

"Провалихме се на отида, но ние никога не сме очаквали да го изкараме", каза заместник-министърът на отбраната Патрик Шанахан

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи тая новина, ако я е прочел свинята му, пардон светинята Му от Банкя, значи направо ши получи сърдечен удар! "Едни 100-200 милиарда изпаднали по пътя"! А той милият 10 години събира като пчеличка, постригва като чобан стадото и няма и няма все не мое да спастри барем едни 1-2 милиарда... Тю-юю-ю-ююй-й-й-йййййй неблагодарна работа мамка му!

Провалихме се на отида, но ние никога не сме очаквали да го изкараме", каза заместник-министърът на отбраната Патрик Шанахан. Той добави, че проверката е показала, че е нужна по-голяма дисциплина по финансовите въпроси в Пентагона...АХхахАхахахахаХхахахахахаха......Е то никога не се и очаквало да ви хванат да краете! Все пак откраднахте 2 ТРИЛИОНА ДОЛАРА за оная барака-летящия ковчег Ф-35, и нищо!!! Никой не ви търси сметка!

Говегарите отново гепени в престъпления. Нищо ново. То това се знаеше отдавна. Говедара си е говедар. Дай му пари и само гледай какво ще направи.

за генералният одит на финансите на Пентагонът е проверка на Генералната Сметна Палата от 2015 година когато се опитваха да открият следите на оръжие за 500 милиона долара изчезнало в Йемен... а откриха 1.5 милиарда долара изчезнали в Афганистан.

Фалшини новини и пропаганда. В бленуваният САЩ, земята на свободните щастливите и честните, не е възможно да се краде. Просто едно 100-200 милиарда са изпаднали някъде....

Само дето "свободн щастливите и честните" може да ги наричат хора дето не са живяли там. Тия които сме живяли години ги знаем що за паплач са.

Паркинзите са пусти. 90% от служителите на Пентагона са кръшнали от работа.

Не бе дебил! Множествено число на паркинг е паркинги а не паркинЗи. Научете го тоя език бе дебили неграмотни! Един роден език имате и него не го знаете. Елементарни кретени жалки!

другарят пед е роско педерплевналиев и той така казва - колко бил спал в колата по паркинЗите...

Е, на 2,7 теилиона 200-300 милиарда кой ще ги усети ? Нали трябва да има и джобни за ръководството !

Ай стига бе. В пентагона крадат! Не може да бъде. Ънкъл Дони сега ще трябва да туйтне някоя хитринка на тема, трите трилиона дето ги няма. Нали беше борец за пестеливост. Споко, ФЕД ще замаже положението. Печатницата е уведомена. Изниква сакралния въпрос: КЪде са кинтите?

Е ясно е къде са. Във военопромишления комплекс. Изпапкани са едни парички за едни стррашни оръжия които не работят. А тъпия американски народ го скубят като кокошка. Ама няма проблем. Това е страната на неограничените възможности - за крадене и престъпления. Ако разровят Федералния Резерв пък какви престъпления ще открият, ама едва ли биха могли. И демокрацията си има граници. То там демокрация няма ама това е друга тема.

То да е само доене от американския народ. С мед да ги намажеш... Дои се ЦЕЛИЯ СВЯТ!