17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С тези глупави дотации на хотелите досъсипаха туристическия бизнес на България. Кой нормален турист, дори български ще иска да се завре по време на своята почивка в един хотел с пребиваващи там бежанци, дори украински. Ние отивме на море при съседите, а алчните хотелиери да се оправят с 15те лв. на ден на човек.

Много си проз Сашеее! 1000.15 е повече от 100.100 Хотелиери те могат да смятят, не ги мисли, гледай си съдрания бюджет :)))))

А от къде ще ги вземат ,че да ги дават. Може би от техните заплати или от нашите данаци. Защо не ни питат съгласни ли сме да даваме.

Цитат: "разселени лица от украйна...". А тарамбуките бяха бежанци, мигранти и т.н. Отрепките от украйна са "разселени лица". Абе, я си го кажете направо - новите ни господари. Толкова сме се навели, толкова широко сме отворили бузки, че как няма да ни онодят с удоволствие РЕЗКО!

Чувай, Боже, от война! И 6 звезден хотел ми не трябва! ТряВа ми моят скромен дом!

Така,така-за българските туристи алчните мутро-хотелиери искат минимум 120 лв./ден за ол-инклусив,а сега кандисват на държавната дотация от 15 лв./ден,така лииии?!Ееее,ЕПМ тогава,няма и да ви стъпим повече в хотелите!

Живеем прекрасно, трябва да помогнем!

Ти дари ли си заплатата бе олигофрен? Що не си ги вземеш във вас? С чужда пита помен ще правиш...

да се отнемат русофилските имоти,клубове,бази,хотели и почивни станции, и на тяхно място да се настанят бежанците от Украйна,подгонени от руските агресори и убийци!Това е справедивото решение на проблемът със бежанците!

Българските пенции в момента друсат сиртаки в кръчмата "При братята" в Керамоти. Който ска може да отиде да ги види. Но тази алчна, злобна, проста и безпросветна сган завижда на бежанците. Добре, че вирусът отнесе 35 000 от тях в гроба та държавата малко да си отдъхне. Украинка може да роди дете, а пенцията може да роди само злоба, завист и омраза.

Маймунска шарка да те хване и да те скъса,дебил загубен!Пенсия да не вземеш,за да не тежиш на бюджета!

15 лева на Албена? И аз искам!

Oставаш за три месеца и се хващаш на работа в хотела и си готов.

Ото Скорцени няма родители.Баща му се е изпразнил на някакъв храст.После минала майка му оттам да сере и се е изтрила със същата шумка.Иии хоп- изненадааа-Ото Скорцени

Струва ми се че украинките ще си останат тук. Преките ми наблюдения са, че тук им харесва, въпреки всички недъзи, които си имаме.

къде другаде няма да работят, а ще ги издържат кеф ти на море, кеф ти на Банско.

Това лято на морето се очаква интересен сезон. Украинките привнасят особен привкус.

на ХИВ...

И не само.Сега ще процъфтява фармацевтични бизнес:)))

По заможните си доплащат и си остават в хубавите хотели. Тук на Слънчака в съседните хотели е така. При това цената за 5 дни е една а за три месеца съвсем друга. Аз в моите хотели нямам бежанци. Където има бежанци някои туристи отказват резервации.

твоите хотели Отто?

И Сифилис от Укра проститутките

Смърделите Вън и Долу 2

в ютюб има клипове на руснаци които идват на морето през Турция, като се засекат с украинците на морето не ми се мисли какво ще стане

Те украинските бежанци половината са рускини. Има и доста българки.

В България има свирепа демографска криза. За тва украинките са добре дошли. Че са поомешаме малко.

Доживяхме и Ото да каже нещо умно и със смисъл. Имаш прогрес, продължавай в същия дух.

Има много сгодни булки. Българки продължавайте да се правите на недостъпни....

Мдааа.И уСраинката ще ти дундурка децата!!! Ти тъп ли си или си вдлъбнат??

Ами да станем и ние украинци

Ми станете. Зеленски че ви земе в армията. Глиги вече е украинец.

А Глиги отказа ли се от бг гражданство, щото за да си гражданин на о'крайната не може да имаш друго.

Нема вече Глиги

парите на украинците вече свършват, тръгнали са по селата да продават за да се издържат

Кво продават?

в случая тенджери под налягане, хората са се уплашили да не проучват района какви хора живеят за кражби

Тва не го разбрах. Кви кражби? Кви тенджери?

ЗАПОЧВАМ ДА СЕ ЗАМИСЛЯМ - ТУК ТРЕТИРАТ БЪЛГАРИТЕ КАТО ТРЕТА РЪКА ХОРА...ОЧЕВАДНО!

Не си прав. Като чета коментарите българите са четвърта ръка хора. Богатите правят оборот по магазини и заведения и правят оборот. А по бедните ще поработят по хотелите. Лошо няма. за България само полза от тях. От един пенсионер полза никаква. Само разходи, злоба и комунистическа простотия.

Само изрод може да пише това за родителите си! Безродник!

Че ква полза от пенциите? Само разходи за тях а от тях злоба, алчност и омраза. Безполезни и вредни твари.

...ще ги наемат да им работят по хотелите и едновременно с това държавата ще им плаща ПО ОЩЕ 15 ЛВ НА ЧОВЕК?! ТОВА СЕ КАЗВА БИЗНЕС!!! А БЪЛГАРИТЕ, КОИТО ЧАКАХА ЗА СЕЗОННА РАБОТА ПО МОРЕТО - ДА ДУ.ХА.Т СУПАТА!!!

Сезонна работа колкото щеш. Но е ниско платена.

...ще ги наемат да им работят по хотелите и едновременно с това държавата ще им плаща ПО ОЩЕ 15 ЛВ НА ЧОВЕК?! ТОВА СЕ КАЗВА БИЗНЕС!!! А БЪЛГАРИТЕ, КОИТО ЧАКАХА ЗА СЕЗОННА РАБОТА ПО МОРЕТО - ДА ДУ.ХА.Т СУПАТА!!!

българите вече работят като сезонни работници на морето, украинците не искат да работят.

Част от тези украинци живеят безплатно у нас, а си джиткат с джиповете на екскурзии до Турция и Гърция!!! А ние ще им плащаме още - за сметка на нашите деца и възрастни хора. Вече започнаха анулиране на картите за почивните станции и за саниториумите... Киро укромакето вън! Киро - затвор - ДОЖИВОТ!

Пенсионерите ощетени За чия сметка ? Това говори за култура и уважение на една нация към възрастните

Абе, има работещи българи,които от години не са виждали морето,украинците защо на морето трябва да живеят.Има много празни хотели и станции в цяла България-Провадия,Девня,Каспичан,Преслав,Елин Пелин,Видин,Монтана,Тутракан,Бобов дол,Враца.Дупница.Да изброявам ли още?По селата също е пълно със запустели къщи.

И у Перник има. Има и мини, в които да се крият.

Звездец,Елхово,Грудово;)))

но не зная как ще поемеш настаняване,хранене три пъти дневно,че и да ти остане нещо за трудът,който се полага....за ...15 лв...... Брутално невъзможно е! Ако има такова място бих отишъл и аз. По 20 лв ще плащам за пълен пансион . Това е нещо АБСУРДНО!

Програмата е добра. Тези хора не могат да бъдат изхвърлени на улицата.

НИКОЙ НЕ ЖЕЛАЕ ДА ГИ ИЗХВЪРЛЯ НА УЛИЦАТА!!!! ХОТЕЛИ ИМА И НЕ ТОЧНО НА МОРЕТО!!! БЕЖАНЦИ ЛИ СА, ТУРИСТИ ЛИ СА???? ТАКА САМО ЩЕ НИ НАКАРАТЕ ДА ГИ НАМРАЗИМ ЯКО, ЗАЩОТО НИЕ И НАШИТЕ СЕМЕЙСТВА ПОСМЪРГНО НЕ МОГАТ ДА ПОЧИВАТ ДОРИ И ЗА СЕДМИЦА НА ТАЗИ ЦЕНА!!!!

А може нашите пенсионери да умират от глад и бездомните нашенци да спят по пейките и да ровят в боклука? Защо в Германия може да ги пресяват, а тук не? Значи ние да ги издържаме всичките, докато тези от западна украйна си карат почивката у нас и са си дали имотите там на украинци - хора, наистина бягащи от войната, за по 500 евро на месец. В България има доста такива "бежанци" - по джиповете ще ги познаете. Виж в групите им какво пишат - ще ти падне ченето. Те живеят с мисълта, че ние сме им длъжни и че трябва да ги носим на ръце. Искат децата им да бъдат записвани с предимоство и безплатно в държавните градини - а децата им не са ваксинирани по нашия ваксинационен календар, което може да бъде опасно за нас. Сега онея с джиповете в Германия също ще дойдат у нас, защото в Германия и не само там са се усетили и ще правят проверка на имуществено състояние в украйна, за да преценяват на кого да дават помощи. Ще станем гето за всичкия украински боклуци, като нищо ще ни докарат и азовците и ще видиш докъде ще доведе дупедавството ни.

Споко. Украинките са арни.

И ще плащаме на хотелиерите по 15 лв на ден за хора, които те ще наемат на работа??? Това са 450 лева на човек месечно, тоест половината заплата. Значи даваме евтина работна ръка на хотелиерите -измамници и прецакваме българите, които разчитат на сезонна работа по морето. Това правителство българско или украинско е? Май украинизацията на България е в ход, Киро говори за два милиона украинци заселени у нас, явно скоро българите ще изчезнем.

А пенсионерите отново ограбени Срам

пенсионерите са най-богатата прослойка в България...

И до сега ги хранеха за 15 лв и хотелиерите спестяваха от ниско качество

Нали бяха по 40лв Ко стана май хотелиерите ще лапат мухи

15лв за хррана и нощувка? Сигурно ще ги хранят с помия.

Тази оферта на Албена , 15 лв на ден , важи ли за Българи ?

Какви 15 лева ? Да се Омитат Укрите от България и точка !

Като ги канят трябваше да мислят. Трябваше да ги пратят по други места не само по морето .

Странджа Сакар

Е, поне се разбра колко всъщност коства на хотелиерите пансиона и колко товарят туристите..

Ама и за ония с лексусите и х5ците ли? Че са предимно такива украинските коли по слънчака

Ами купи си и ти.....ко дремиш!

Аз може и тесла да имам ама съм българин и си плащам почивката.

Владо, а на теб разрушиха ли ти къщата, апартамента, че да съдиш хората, бягащи от войната?

Има и такива и те заслужават помощ, но една немалка част от украинците у нас са от места, където не са и не се водят бойни действия. Държавата проспа филтрирането на украинците-бежанци от войната от украинските туристи, които просто се възползват от безплатна аванта. Извозват ги организирано с авобуси насам срещу около 100 и нагоре евро на място. А тези с джиповете въобще никой не попита за имотното им състояние - част от тях имат имоти у нас, но не отидоха да живеят там, за да не плащат ток, вода и тн. В същото време висят по моловете и пазаруват като луди.

да не стъпват тази година на Черноморието. И в планината е хубаво.

тия гадини ще се разхождат около мен и ми се обръщат червата, то това не е почивка а психо тормоз. Ама нали половината в България са от психясали нагоре, нищо чудно да идат на такава "почивка".

Че кога българите са починали на черноморието? От 15 години почиваме само в Гърция, Турция, Испания и Италия.

Има да чакат туристи на Черно морето?!?!

Гонете ги тея... да ходят на м........та си

А другарят Красимир Станев таксува ли ги и тях по 30 лв. паркинг на ден? И без това в Албена паркирането е ужас на ужасите, сега с укропитециете ме е страх да си представя. Но го няма и смисъл. С 1500 резидентни укропитека просто не си заслужава. Язък за ресурса.

хотел по 15 лв. за да се запиша и аз.Искам храна и подслон за 3 мес.

Ако им бяхме дали бракуваните си оръжия, до сега щяха да са си вкъщи.

Скоро войната ще свърши и ще жи натирим. В това ми е надеждата.

Окопават се по Черноморието, направиха си диаспора, отварят украински бизнеси (за тях условията са облекчени) - явно простия киро нещо им е обещал. Отвсякъде драпат да дойдат тук, имат организирани тур-оператори, които ги извозват срещу заплащане насам. А и една значителна част от тях са от западна усрайна, където не е имало бойни действия - идват у нас на почивка организирано, а и ни използват за достъп до ЕС. Някои от тях вече започват да се интересуват от българско гражданство.. А сега искат ние да им плащаме пенсии,социални помощи за инвалиди, майчинство и детски от бюджета.

Щом на хотелиера нощувката излиза 15лв с 3 хранения, защо искат от нас българите по 100лв, а за украинците за сметка на държавата?

тия си биха дуспата за сезона ! ще видите туристи през крив макарон

За какви се имате вие? Тези са по официална покана на Канадеца. Вие какви сте ? Канил ли ви е някой за нещо?

Стига бе, баси, сега украинките как ще си правят маникюра, педикюра, прическа, епилация, преди на седмица по 240 лева, сега по-малко от половината.

Микроблейдинга оттече в канала

Ей ще ги уморите тия хора.Дайте им поне 60 лв на ден

Да, и да не се забравят козметични процедури за нажалените и страдащи нещастни украинки, джуките не са напомпали, Трагедия

Айде стига сме плащали на сульо и пульо за тия цигани! Спрете се! Стига вече! В Нямаме детска болница, здравеопазване- няма, пътища - няма, няма повишение на заплатите и пенсиите; няма достатъчно детски градини и т. Н. А това прокажно правителство продължава да плаща пълна издръжка на украинците, почти всички с неизвестно минало и настояще! Да се махат! Тези хотелиери, като не могат да си подсигурят почиващи, да не извиват ръцете.

Ало, коалицията, защо не пуснете българските пенсионери на хотел на морето за 15 лева на ден, мърши продажни?

Не се гледа с добро око на такива извращения от нашите задокеански партньори. Трябва да се поддържа политика на геноцид. Иначе ни свалят.

Тази година няма да се ходи на море в България. То и следващите поне 3-4 години няма, защото украинците са невъзпитани и неблагодарни. Цапат, хвърлят боклуци и чупят. Мои познати си дадоха апартамента безвъзмездно, оставиха им го с начупени мебели, напикани килими и невиждана мизерия. Неблагодарници. Тези хотели, в които сега са ги настанили няма да стават за нищо после.