Хиляди българи работят "на черно" в земеделието на ЕС

Земеделието е традиционно сектор с висока степен на недекларирана заетост

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Deus Vult

Това на снимката българите ли сме?

Deus Vult

П.П. Говорите за българите в земеделието а показвате снимка на агнета и овце. Това как да го разбираме, ДИР?

Вероятно авторът не прави разлика между земеделие и животновъдство.

баба с 2 кози на черно лие?!?

Приличат доста на снимката на заблудените офсе на чобанин Буда с дългата гега чакащи за следващите предсрочни/срочни избори и яка стрижба под зоркото наблюдение на приблежените му песове като част от вълната на народеца да не бъде бастисана от други лъжливи овчарчета

Хиляди българи работят "на черно" в България. Не са осигурени на реални заплати, нямат право на платен отпуск, нямат право на отпуск по болест. Цели браншове са на този режим. Лицимерието на управляващите е потресаващо. Пожелавам им да се осъзнаят и да си върнат човешкия облик.

щом им се бачка на черно.... без осигуровки... като животни... луд умора няма..

В България щяха пак да са на черно,без осигуровки,но и без заплати!!!! Или пък по 1 заплата на 2 - 3 месеца... Докато робовладелецът им пък ще си кара ферарито и ще се оправдава с измислени кризи и какви ли не глупости,само и само да не им дава заработеното и да им го краде! Тук робовладелците ограбват робите си!

А част от тези хора можеше да работят и в България,в нашето земеделие,ама как да стане,като тук местните земеделски феодали изгълтват цялата печалба за да си купуват супер скъпи лимузини,да строят къщи и хотели и да живеят,като бейове,а на робите им заплати се дават през месец или през два месеца и то минималната... Тук е чист феодализъм!

според моето мнение сие е даже чист робовладелски строй