Хайко Маас в Москва: САЩ грешат със санкциите срещу "Северен поток-2"

Евросъюзът прокарва свои едностранни санкции, но същевременно се въздържа от екстериториални санкции, каза Лавров

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма как да се завърши. Всички потоци до сега в подводната част са правени от ШВЕЙЦАРЦИ !!!! А те няма да си жертват банковата система заради руснаците. А руснака до сега е положил НУЛА метра под вода. Германеца много добре знае това и се радва че не е вложил и цент в този поток. Межувременно Германия толкова бързо развива вятърните и слънчевите източници на ток, че тази година е произвел повече от тях отколкото от фосилни горива. Дори и да го завършат ще си стои празен този поток.

Сещай се що приеха Мъск да прави при тях завода за мега акумулатори... Не... няма да прави тесли там. Осведомете се.

ей голям експерт се извъди, фирмите са вложили милиарди и сега щото краварите им казали да спират си мислиш, че просто така ще оставят всичко? хаха много наивни хора има, американските санкции са нищо, те могат да имат ефект само на държави като Иран и Северна Корея, където участват ООН и другите държави

кои са фирмите? ще кажеш ли или само те бива в ползване на ИП сменячка? Я почети малко и ще видиш, че за разлика от други потици СП2 е ИЗЦЯЛО ФИНАСИРАН ОТ РУСИЯ!!!!

Въртележки и слънчеви колекторчета промишлени предприятия НЕ ЗАХРАНВАТ младо некадърниче! Трябва си гориво за пещи и съоръжения с висока мощност.Това не ти е да пържиш яйца на печката в къщи!

Малко глупаво дете живеещо в землянка. Повечето пещи в стоманената продукция са на ТОК и се ИНДУКЦИОННИ. Почти всички предприятия позлват уреди НЕ НА ГАЗ, а на ТОК. Това не ти е Алкалашия дето още ползват въглища в леарните си. Стой си в землянката и не дрънкай много.

PEYTSCH

Крим, ех Кримка мая...

Естествено че лудите говедари са в грешка! Интереса клати феса! Особено интереса на Европейскитя голям капитал!

Путин ако не се правеше на турбогъзар, а беше изчакал България така както си изчака Германия, сега щеше да има и Южен Поток, заедно със Северен. Но виждаш ли руснаците понеже са прекалено важни пред простите българи спряха Южен и направиха вместо това "Турски поток" и сега Путин лиже гъза на Ердгоан при всяка възможност. Ей това е да си прост комунист със голямо его. Накря винаги лижеш гъз. Накрая Ердоган ти прави Света София джамия а Путиня му вика "Добре, няма проблеми, само запазете иконите." По трагичното е че Путин като спря прокета преди години се опита да вмени вина на българите (както винаги), и започна да говори че едва ли не България е изгубила най-много от по Южен Поток, а виждаш ли Руснаците изобщо нищо не са изгубили че не могат да доставят газ до Балканите и Италия. И нашите Русофили като типични гниди без мение и уважение към държавата си излязоха в подкрепа на гнома и веднага започнаха да си самообвиняват. Както са ги учили. Жалка гледка са.

A, бе либералните автентични десни, дето повтаряте мантрата на Хилъри "Тръмп е човек на Путин" Виждате ли кой е човека на Путин, балъци "умни" и "красиви"

Някакъв Хайкп знае кое е грешно и кое дпбре за ССЩ по-дпбре от самите САЩ ?!?

Той знае кое е по-добре за собствената му Германия и какви са международните правни норми!

какви международни правни норми? Тези на кГб ли?

Хайко нищо не е казал за САЩ, а за Германия и Европа, а на краварите просто им каза дгд