Хърватия вдигна минималната заплата на 404 евро

37 000 души в страната получават толкова, обяви премиерът Андрей Пленкович

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е то се вижда. Колкото по на запад отиваш и се отдалечаваш от Русия В ИКОНОМИЧЕСКО ОТНОШЕНИЕ - толкова по-голяма е заплатата

Обърнете внимание, говори се за НЕТНА МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА ! ! !

Пленкович отбеляза, че според данни на министерството на труда и пенсионната система около 37 000 души получават минимална заплата в Хърватия в момента. Хърватия по последни данни е малко на 4 милиона души и само 37000 души са на минималната им заплата. България е малко под 7 милиона души а хората с минимална заплата са сигурно над милион Като отчетете и раликите в минималните работни заплати в Хърватия и у нас картината става пълна

В Хърватия си нямат CD-ROM - и , които да изхранват и затова заплатите са по-големи!

XMRIG

Подобни статистики само тъжно ни напомнят колко е зле животът тук - брутална бедност , глад , мизерия ... Всичко зависи от бизнес елитът които определя МРЗ , на тях просто им харесва този икономически модел да наемат евтини роби да им слугуват за жълти стотинки. За това никога няма да станем нормална бяла държава.

Където няма 80 процента глупци, които да избират алчни и крадливи политици, държавите вървят към добро. Тук към дъното. Не случайно винаги сме бедни, няма критична маса от мислещи, умни, свестни хора, които да надделяват над пъзливата, вечно мрънкаща тълпа, раболепна пред всеки, който е ръководи.

Е, това с 80%-те процента е истинската причина за хала ни.

Първи сме! УРАААА Браво БОЙКО, браво ГЕРБ! Първи сме по най-ниска МРЗ!!! Не е ли страхотно, не е ли чудесно! Обичаме те БОЙКО, искаме ти вечно да ни ръководиш! Урааааааааааа!!! Да живей!

По важното е, че само 2% са на минимална! Само 2% са идиотите в Хърватия, а тук 80% Не е проблема в размера на минималната заплата, а в броя на вземащите я!