"Хаберлер": България и Италия са отказали внос на турски храни заради токсични вещества в тях
Става дума за нарове и сушени смокини, в които са открити токсичният афлатоксин В1 и високи количества пестициди
Обратно в новинатаКоментари - "Хаберлер": България и Италия са отказали внос на турски храни заради токсични вещества в тях | Бизнес.dir.bg
Коментари
Всякаква храна, облекла и други продукти за консумация от хората, внесена от турция, е вредна!!!!
Обмисляйте санкции срещу Турция заради главорезите и в Сирия. Никакави плодове и зеленчуци от Турция за ЕС.
По дани при тн здравен туризъм в. Турция са убити от чужденците ползвали техните скотобойни най много българи.... Никога турски стоки и почивки.
Това е малко като с преноса на "бело" -- Една пратка хванат, 100 пуснат. Имате ли представа колко тира с домати, смокини, краставици, силиконови дилдота минават към Родината? Е, всичките тия домати, смокини и краставици ние си ги ядем, че и плащаме премиум ценички. Да ние е сладко и да са ни живи и здрави ръководителите на държавата, агенциийките и агенциите.