Коментари - Грешни икономически модели заложиха бомбата "газови сътресения" | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Грешни за кого? Щото янките потриват самодоволно алчните си ръце !!!!

Това е ЕС положението.. Дупе да ни е яко.

Декарбонизацията ще приключи скоропостижно с изриването на "зелените" от властта. То бива, бива, ама бивол за мезе...

Къде ги намирате тези журналисти и само преписвате статии, които те са преписали от другаде. Преписване му е майката - затова сме в това положение.

малоумни оядени "моделиери", повярвали в собственото си величие и загубили всякаква връзка с реаността...

Преписване и на хранилката за идиоти - това е разковничето...

Като киря и кокоря :)

Европа е загниващо блато! Защото блатото е застояла вода! Без приток на ресурси Европа е умряла! Единствен изход е съюз с Русия! Русия е и единствената преграда към Китай! Без Русия Европа няма бъдеще!

Съвет към Младите - бягайте Извън Европа и Членовене на НАТО, докато още можете - тези Държави са без Бъдеще, най-много да ви мобилизират да мрете в чужда война на ИзточноУкраинският Фронт!

Немога да разбера управниците на Европа,прости ли са или продажни.

да Дефектирам в Северна Корея като Политически Дисидент бягащ от Режима на Брюксел, за да се Спася, но за съжаление Ким не ме приема!

Борел е от същата семейна група като Канйете, който пробута парижкото спора, умение и зелената сделка в Европа. В Русия или Украйна биха ги наричали олигарси. Тясно свързани със газопроизводителите в Северна Африка и с оръжейни доставчици в различни страни. Това не е грешна преценка а умишлено неправилна преценка, целяща семейно забогатяване. Между другото и фон дер са близки до тази група.

Борел е от същата семейна група като Канйете, който пробута парижкото спора, умение и зелената сделка в Европа. В Русия или Украйна биха ги наричали олигарси. Тясно свързани със газопроизводителите в Северна Африка и с оръжейни доставчици в различни страни. Това не е грешна преценка а умишлено неправилна преценка, целяща семейно забогатяване. Между другото и фон дер са близки до тази група.

Явно не ставаш и за подметка в Корея. Опитай като доброволец при Кадиров. Ако и там не стане - като доброволец при зеленски.

Глупости. От тази загуба на връзка и слушайки който ги командва печелят толкоз, че ще ти се завие свят.

пълен хаос , дебили ни командосват Урсулки , Борелки , Шолцове и куп клоуни от Еврогея

Управникът на Русия е прост.Управниците на Унгария,България,Сърбия са продажни

Е в Украина.Украинците кълят братушкити

Точно така.

Европа е в ръцете на хора които много често едно дете не са отгледали, един прион не са забили, камък не са преместили, една производна не са извадили, едно яйце не са изпържили, един чай запарили. Истинско чудо е как се крепи цялто това нещо ЕС все още! Добре че и руснаците са бедни и тъпи, а че и Америка още важи. Падне ли Америка, не ми се и мисли за сополивата Европа.

Искам да обясня на цяла Европа, Русия може и да ви даде памперс, но няма за ви забърши дупето. Все пак, всеки трябва да положи поне малко усилие, за да се погрижи за себе си

Тълпи бежанци се очаква да нахлят за през зимата в Африка

А бе научи правописа после се изказвай за нещо от повърхноста на сивите клетки

не бе! ще бягат към рассия! там газ ест!

пак пропаганда и извъртане на фактите.. бла бла бла забавяне щото сме пълни олигофрени.. а и нищо не се забавя, всичко е един цирк за пари и контрол бутан от хора които мразят човечеството, не че им пука за планетата

Искате ли да сме като Северна Корея? Аз ще съм Ким Булгар-ун, а вие ще сте крепостните! Обещавам затворени граници, много ред и бой и по 300 грама хляб с вода дневно!

Някога живял ли си в Русия? Знаеш ли руски поне?

Ха познай дали са по-прости от теб, след като са ти наложили със закон че трябва да ги храниш. И то не само тях а и децата им. И могат да те глобяват когато и както си искат. Даже могат да забранят на децата ти да играят на улицата. А ти на техните не можеш и даже ще те осъдят за тероризъм ако кажеш нещо лошо за тях. Скоро ще ти наложат че трябва да се храниш с дървеници. Не са изобщо прости, просто работят не за тебе нито за Европа а за техните хора.

Наш кога ще ме мобилизират,колко успеха с ваксините,толкова ще успеят и с запаса.Към младите се обръщам да вземат да четат книги,в тоя див капитализъм няма държава,няма нац.съвест.Требва да си много прост за да отидеш да се биеш за интересите на богаташите.Ако държавата ни беше народна ДА отивам още сега,държавата да имаше неква грижа за населението като работа жилища здраве образование.А тя сега държавата е като нас обикновените хора,роб на чужди интереси.

Няма да са от Африка. Но последиците ще са същите.

И защо ми е всичко това? Аз само трябва да се показвами да викам вива Кокаине.

Какво значение има раята? Важното е зелените да гушкат.

Когато те мобилизират ще е късно, защото няма да може да кажеш нито гък. Даже интернет няма да имаш. Ваксините - след 6 години.

Много скоро Русия ще остане единствената нормална държава в Евразия. Май ще ходим на ваканция там че поне да се стоплим и да ядем като хората.

Не ти стига пипето даже да бъдеш подметката на Ким.

Сунуваш , че си свободен ?

Русия умира. Голяма държава слаба икономика

Но внимавай Русия да не раздаде АК. Че с глада, който се очаква в Европа, хората ще мислят със стомаха си и той не отбира.

Тъй, тъй. Икономическите модели се оказали грешни. То и климатичните модели се оказаха грешни, но си трайкат, че от "декарбонизацията" добра пара пада... След някоя петилетка и за това ще си признаят. Битият -- бит, Е... - е...ан.

Стара истина е че икономията е майка на мизерията! Тия в Брюксел живеят на друга планета.

Да не би британското разузнаване да го казва? Като гледам точно икономически Русия върви най-добре. Даже рублата ума златно покритие.

Важното е Европа да се транформира като енергийно независима и зелена. С един коршум три заека - хем се махаме от руско робство, хем Европа става по-зелена, хем премахваме зависимостите.

Енергийната и икономическата криза в европа бяха създадена от евобюрократите. С цел оцеляване на глобализма! Русия, украйна, войната, ковид и какво ли още не, са за отвличане на вниманието и за оправдание за проблемите.

Що бе, свободен е. Само три месеца не можеше да ходи в парка и децата му (ако има привилегията да ги има) не можеха да си играят на улицата. Но иначе е напълно свободен да псува врага на началника си.

европа се е изправила на самият ръб на пропастта! и ...гледа с интерес как рассийската федерация се гърчи на дъното до полу изгнилия труп на ссср!

Не ставаш , защото не можеш да ни подсигуриш нито 300 гр. хляб , нито ЧИСТА питейна вода , понеже ще трябва тепърва да правиш водопроводи , а те искат пари , които ти нямаш - Така че вече си се провалил още на хляба и водата , а докато станеш като Ким да напарвиш и ракетио да ни пазиш ....?! Ти си го представяш по Ганьовски : Ставам Ким , ще си лежа по цял ден , а те ще ми правят сянка - ДА ама НЕ - Ще те ТРИЧАМЕ още на първата седмица - АКО изкараш де ?!

Зелена и непроизвеждаща. И с малко население. И без войска. И без деца. И без коли. И без храна. Изобщо, само дървета и трева за да и се наслаждават араби и африканци. Е тук таме и директора на парка от близкия изток.

Абе тавариши, тоя спермоусов, зам. шефа на херсонската народна республика, направо е пожълтил гащите. Сутринта вика че всичко е наред и няма да има евакуация, а след обяд заеквайки обяснява че коаборантите трябва да се евакуират. Що така бе тавариши, айде обяснете какъв е този обосран руски мир?

К’ва “декарбонизация” ви бие по тъпите тикви? Подклаждайки войната, изпращайки оръжия, с които украинците по цял ден да се упражняват в гърмене, спестените последните десет години емисии отидоха по дяволите само с пет оръжейни доставки. Малоумници.

КОГАТО ВНУЦИТЕ НА НАЦИСТИ И ХОРА ИЗРАСТНАЛИ ПОД КРИЛОТО НА ФАШИСТА ФРАНКО ИЛИ РОТШИЛДИТЕ .... ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩОТО НА ЕВРОПА .... ТЕЖКО ИМ НА ХОРАТА .... П.С. МЪРЗИ МЕ ДА ОПИСВАМ ПОИМЕННИ ВСИЧКИ ФАШИСТИ, ФРАНКИСТИ И СЛУГИ НА РОТШИЛД ... .. В ЕС :))