Коментари - Готвят нова стратегия за утилизация на ядреното гориво | Бизнес.dir.bg

Коментари - Готвят нова стратегия за утилизация на ядреното гориво | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко е само приказки,за да хвърлите прах в очите на наивниците.Това,което беше до сега,никога повече няма да го има,заради такива марионетки като Вас.

Под Народното събрание трябва да складират отработеното гориво . Тогава депутатите ще водят внуците си и всеки ден ще го контролират как се съхранява.

Тоест късат предсрочно договора с Росатом, без да имат дори идея какво ще правят с ядрените отпадъци??? Абе няма ли прокуратура в тая държава ???

Абе няма ли да спрете да си завирате сополивите зурли където не ви е работа ,не трябва Сулю и Пулю да щазват кой ще щара влака .

"България търси съдействие от САЩ" за решаване на въпроса с отработеното гориво. А защо не потърси съдействие от Япония? Нали в МАГАТЕ подкрепихме японците да изливат в Тихия океан, милиони литри радиоактивна вода от Фукушима? Да действаме като тях...

От една зависимост скочихме в друга, с всички произтичащи от това неизвестни. Имам усещането, че много сгрешихме. Ама много!

Младенците ще изпълняват утибъчваризация на отработеното ядрено гориво.Има къде - ей ти Хисаря, ей ти Нареченски бани или Поморие.Хем ще обогатим водата.Еиният от младенците с усмивката на Мона Лиза.

Смешници! Няма да утилизираме отработеното гориво, ами ще пишем стратегия!

Вземете си го в София до скупщината от глупаци.

Български глупаци! Разбира се, че ще остава в България изразходеното ядрено гориво. Те не могат да мислят, затова го завещават на следващите поколения, да се оправят.

Т.е стратегията е липсата на стратегия. Пускаме процеса, пък като дойде време да се складира горивото, друг ще му мисли.

Само боклуци са се събрали

Гледайте на Ютуб ,,Иришка Чики -Пики "там е казано всичко подробно и ясно .

Когато дойде време за утилизирането,ние ще сме далеч оттук,вие се спасявайте самостоятелно...