Горивата в окото на бурята: Задава ли се транспортна криза след енергийната

Пазарът на петрол може да бъде "изместен" от един нов, непознат, административно създаден изкуствен пазар

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ние не зависиом от цените на петрола,ние зависим от козяшките просяци крадящи ни благата щрез четворните коалиции и тиквениците като президентите ни

Това да се мерим с развитите страни страшно много ме кефи.Значи, вървят си няколко високи и един нисичък, ама много нисичък човек по пътя. Стигат до дълбока река и тръгват през нея.Високите някак успяват да си поемат въздух, обаче нисичкия няма никакъв шанс.Та и ние така...Толкова сме нисички,че гаранция сме перманентно под вода

Цените на горивата не зависят от световните пазари. Можете да проверите колко струва петрола сега колко е цената на бензина и нафтата. След това се върнете назад през годините докато стигнете до момента, в който цената на петрола е била същата каквато е сега. И вижте тогава каква е била цената на бензина и нафтата. А пък с скачащите цени на тока и храните, които реално нямат нищо общо или съвсем малко общо с цената на петрола скоро ще забравим ходенето на почивка и използването на лични автомобили.

Въпрос номер 1 е , какво е имало в жълтата торбичка на Рашков !?!? След разпивката със съдиите в кръчмата средец

Манипулативна статия. Сравняват не старвними величини. Да видим сега Кокорчовците ше пипнат ли Лукоил? Ще освободят акцизни складове за свободен внос. Едва ли. И те като Толупа са верни руски слуги. В Германия дизела е с само с 30 ст. по-скъп, но цената включва един от най-високите акцизи, винетки и магистрални такси, СО2 данък от началото на 2021. Лукоил ви скъсва газовете с най-високите цени в Европа и не плаща никакъв данък печалба. До кога така бе Кирчо и Кокорчо? Вдигнете акциза и спрете с тея заеми.

Що ме разсмиваш?

Ти бунак ли си или манипулираш дебилите?

да си проверите нбашия лукойл на кои евреи е и със кого са обвързани бе козяшки торби с лъжи,откакто козяк ни командва ние сме най зле в света с горивата

А кретенизма твой по рождение ли ти е или придобит?

май кретена си ти щото си кретен

Ти таварищ вица за Лукоил България и евреите го разказвай на бабите на село. Те може и да вържат.

Под ръководството на ГЕРБ, България се разви като страна с изродена пазарна икономика, подчинена изцяло на руските интереси. Кикорчовците ще продължат подмяната на свобдната пазарна икономика с изродена такава, по руски образец.

козяшки мех смотан,къде ни е златото бе,къде са парите от краварските войски тука бе,и къде е обещаната краварска газ бе боклук

Кво си се запенил? Това не променя фактите, а пък може така и някой ифаркт да те тресне. Както са заети болниците, току виж си се гътнал. Давай по-спокойно.

глей ваксината че делтата не пробира ваксинираните а ги трупясва и най веч1е верващите в козяк и дедо коледа

Ебати и кризата за ток като някой се нагуши с 2 милиярда само за Брългария. Ток има и се изнася а цената се вдига много.

"Окото на бурята"? Вие знаете ли, че окото на бурята, всъщност, е едно спокойно, тихо и слънчево място, докато наоколо бушува? Не знаете.

Комунягите подариха целия златен запас на Съветския съюз. Справка документите на БКП. Ако си мислиш че просто ей така се копое злато от мина значи животът ти минава само през Фейсбук.

Ти сигурен ли си в това където си писалллл.

Докато чакаме нашите бензиностанции да намалят цените ,аз от два месеца пълня гориво от Турция.Пълня буса догоре с храна,дрехи и перилни препарати. Продавам стоката по-евтино от Кауфланд,Лидъл и Била.

Брей какво компетентно мнение на един боклук.

Така бе тикви...

моля ви да не пишете за такива дребнодневни теми, като инфлацията, горивните и токовите кризизи в цялото фашистко ес на "толерантните" джендър-макрони! а за фалитите в световната "индустрия"! пишете как "короната" спаси от пълен фалит доказани, като престъпници фирми, като глобените: https://en.wikipedia.org/wiki/Listoflargestpharmaceuticalsettlements 2009 Pfizer $2.3 billion 2013 Johnson & Johnson $2.2 billion 2008 Merck $650 million 2010 AstraZeneca $520 million 2004 Pfizer $430 million 2003 AstraZeneca $355 million урсулке, с какъвто се събереш такъв ставаш! това важи и за всички спечени "научници" с купените си дипломи! те били решили за "мерките"? моля? .

Цялата държава крие за смъртта на Ангел Кунчев. Сякаш Ангел Кунчев не е съществувал.

педи, колко пъти да ви обяснявам на празнополовите психопати и зелени глисти, че педалските ви минуси и цензурата ви по медиите само ви закопават още по-дълбоко в реката стикс! Аз вярвам (да, няма майтап, така е!) на африканската статистика! все пак "науката" е доказала, че всички сме рожби на Африка! но сме станали роби на америка! е, така! не вярвам на статистиката на белите колонизатори, които за пари са отвличали хора (черни разбира се) и са ги продавали в прехвалената "америка"! не вервам и дума на белите колонизатори! колонизиращи света за пари! всеки в тоя живот може да не достигне целта си, но всеки ще бъде съден от Смъртта, моята Леля! . а пък Аз ще ви напиша надгробното слово и... военния парад нема ви помогне! не е заплаха! реалност е, урсулке със седемте деца! които ще останат бездетни и с това с вашият фон е приключено. огън! ентер! .

. урсулке, заголи ръчичките на дечицата си в чест на фарма печалбите и поръчаай още три милиарда "ваксини", само за децата ти! .

Е и? Да не вървим Напред ли предлагаш?

Ти си насран психопат.

Оня юноафриканец с котлоните да си ги кара и зарежда откъдето ще. Аз ще си карам ДВГ-то.

Въпрос номер 1 е , какво е имало в жълтата торбичка на Рашков !?!? След разпивката със съдиите в кръчмата средец

търговия с емисии-- е търговия като с виткойнт не се вижда но плащаш да го имаш . това е измислбено от запада да върти едни пари без да дама вищо. евпора се води от едни псевдо еколози наливат се пари и ефакта е малък. Забогатяват богатите имащи пари и произвеждаши електо коли поровината пари отиват в КИТАЙ.

Поредната идиотия приета от еврозелките и техните господари. направо ще ни ракатаят фамилията тези марксисти. Ненаситни са! Искат всички да направят бедни и зависими.

Далече трябва да бягаме од Империята на Злото

Днес даваха че зарзавата е стотинки горивото под 2 лв

В момента по една или друга причина няма възможност да се точат чужди държави чрез бомебене. За това беше изоставена стратегията на тежкия военен комплекс. Но пари трябва да се точат. Без войни пари могат да се вземат от богатите държави (по-точно от населението им) - САЩ, Европа, Ю.Корея, Япония, Канада, УК, Австралия. Парите ще се точат по нови пътеки - медицина (тестове, маски, ваксини, лекарства и т.н.) и т.нар. зелена енергия, част от която са електромобилите. Ако всеки богат от горните държави закупи по 1 електромобил, това са около 1,5 млрд автомобила. Със съответната печалба. Ще се натиска за емисии, "чиста" енергия и т.н.

на Меркел за това което ни остави от зелената сделка: ЗЕЛЕН ХАЙВЕР!

Можеше да го напишат само в едно изречение. Заради налагането на нови данъци и акции върху цената на бензина, той ще поскъпна с един лев, в целия европейски съюз. Не сме толкова глупави и не е нужно да ни разправят врели, некипели. Просто ес ограбва своите граждани, засега чрез цената на бензина, но скоро и чрез цената на ток и газ.

абе джендъри-психопат "демократ" "толерант" фашисти на хранилка при евреите, а къде е форумът на "демократичния" джендър газовишки "сега"? да не са баннали завинаги дори цензурата му и тя да се е преселила като зъл-дух във вечните дирни полета?

С изключение на метана, цените на всички други основни горива, както и на пропан-бутана вървят надолу. E къде точно вървят на долу? От две седмици са си застанали на едно ниво и не мърдат

Кога еврозвлките ще разберат, че за тях 2 евро литър бензин, про заплата 5000 евро не е проблем, но 3 лева бензин при запалта 500 евро е съвсем друго! Мисля, че е време да почервенее зеленото!

Защо в България цените не мърдат когато всичко поевтинява, а поскъпват мълниеносно когато само се заговори за вдигане на цената в горно уйно на 10000км от България?!

То не е само с бензина, а изобщо с енергията. Колкото повече енергия може да използва един човек, толкоз е по-богат. (и обратно) ЕС ограничава достъпа на хората до енергия. Целта не е банално ограбване, защото ЕС просто можже да нарисува пари колкото си иска и то пак същото. Това поне ние в България знаеме как става. Не зная каква е крайната цел на мероприятието. Хубаво народа ше обеднее, няма да кара коли, ше мръзне и даже допускаме че няма да се разбунтува. Ама защо е това? Кому е нужно? Загадка.

Пандемията продължава заради такива учудени като теб.

Седнал съм сякаш в театър и ги гледам тези артисти как имитирайки загриженост разиграват единен сценарий, за отклоняване вниманието на хората от основното, опитът им да подчинят света. Българите имаме горчив опит в това как "банка се убива с вестник", разбирай медийно. Сега този принцип се ползва за всичко останало. Плашиш хората, докато ги доведеш до състояние тълпа. Нагнетяваш допълнително паника, докато тази тълпа стане самоактивиращ се разрушителен кошер и я оставяш да буйства. Ако някъде се съпротивляват и не се превръщат в тълпа, денонощно им показваш действията на някоя от вече изпадналите в умопомрачение тълпи. Докато хората летят във всички посоки, блъскат се и се мачкат едни други, можеш спокойно да правиш каквото си искаш.

„Комунягите подариха целия златен запас на Съветския съюз. Справка документите на БКП.“ просто лъже

Това че ти си неграмотен и източник Атина информация единствено Фейсбук не означава че някой който знае повече от тебе лъже. Документите на българската работническа партия българската комунистическа партия и държавна сигурност ги има в неравната библиотека. Ако не бъркам също и на сайта на нов български университет. Това че ти не си ги виждал и не си ги чел не означава че не съществуват. В тях подробно са описани двата фалита на България първият от които е избегнат като са подарили целия златен запас на България на Съветския съюз. Не е лошо да отидеш да ги прочетеш може пък нещо да ти влезе в кухнята тиква. Да разбереш например какви са ги вършили съветските войници от червената армия на българска територия. Колкото да горивата-докато тоя картел в България съществува цените винаги ще са високи и няма да зависят кой знае колко от цената на петрола на световните пазари.

Крайно време е да напуснем еврогейския съюз!

Народната библиотека.

В Германия в момента дизела е 1.46Е, което прави 2.92 лв. В България 2.62 лв ли е в момента?

ДА СА ЗНАЙ !! КИРЕ и КОКОРЧО ЩЕ СВАЛЯТ ЦЕНИТЕ !! ТЕ ЗНАЯТ КАК !! ОЧАКВА СЕ ЩОМ ЗАРЕДИШ ДА ТИ ДАВАТ И 20 КИНТА БОНУС !! ОТ МУНЧАКА БИЛИ !! МОЖЕ И БОНУСА В ДИРХАМИ !!