Коментари - Глад за готвачи и сервитьори в зимните курортите на прага на новия сезон | Бизнес.dir.bg
назад

Глад за готвачи и сервитьори в зимните курортите на прага на новия сезон

Тази година почивката в ски-курорта ще ни струва с 20 процента повече заради инфлацията и повишените цени на отоплението

Обратно в новината
| Редактор : Лилия Чалева

Коментари - Глад за готвачи и сервитьори в зимните курортите на прага на новия сезон | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато плащат с фъстъци ще получават маймуни! Заплата в Австрия за барман е 1900 евро нето плюс бакшиши около 50 евро на ден защото не е ол инклузив. И защо по дяволите да ходя в еБанско?

20% повече? Днес ми споделиха за коледни оферти във Велинград. За четири дена 11 000 лева. Значи готвачите трябва да взимат по 5 000 заплата Разбира се, приятеля ми се е отказал и вместо това изглежда ще лети до другия край на света. Ще му излезе по-евтино.

Нямам търпение да не отида на ски ваканция

Хотели на червени генерали от ДС има....търсят се аргати.

Индексират цените спрямо инфлацията, но не и заплатите на служителите си. Не се унижавайте да работите за такива Ганчовци и Ганки. В цяла Европа има глад за работници и служители, не се продавайте за стотинки.

Вдигнете им ДДС -то и данъчни ревизии всяка седмица за да пълнят бюджета !

Какво става бе, нали щяха да внасят чежденци да бачкат.

Внесоха. Но те седят по хотели като клиенти и чакат на държавна сметка да им носят яденето..

Разбира се, че ще има глад. Бачкането по курорти е сезонна работа и идеята е за малко време да се изкарат добри пари, за да преживяваш до следващия сезон. А Ганьо работодателят плаща по-малко от месечна заплата и реално на един кадър му е по на далавера да си хване целогодишна работа.

Е то ако няма готвачи си е глад по принцип

никой не иска да готви или разнася чорби за 35-40лв за 800лв заплата!

Не искаме да ни ги носят изобщо на такива цени.. ненормална история

Предлагам на меринджеите на Дира да пратят автора на новината на встъпителен курс по български език! Още в заглавието: Глад за готвачи и сервитьори в зимниТЕ курортиТЕ на прага на новия сезон

Явно и той е гладен.

ало, хотелиерчетата... готвач за тризезден не може да барнете под 5-6 бона месечно. отделно настаняването, храната и ентъртеймънта. кво се мъчите с една миризлиза стая и малко огризки, плюс мизерна заплата да прикотквате хората. на пишман хотелиерите майките и бабите им да влязат в кухнята да правят 3 или 4 степенно меню. или викайте кетъринг - да ви изядат главата, какво вие го правите с клиентите си, обявявайки им цена/качество