Гинка Върбакова осъди КЗК за провалената сделка с ЧЕЗ

ВАС постанови, че антимонополната комисия е нарушила процедурата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ

КЗК е добра структура, но като се стигне до съд и бухалката на корумпирания елит ги размазва. Лични наблщдения. А че ВАС е една сбирщина от пр.о.с.т.и.ту.т.к.и.....вижда се и спросто око. Досега не съм видялм да отсъдят справедливо. Не мога да разбера от некомпетентност ли е или от липса на ценностна система? Т.е. те си имат ценностна система, но тя е май финикийска.

ФАКТ Е , че май единствената структура в държавата, която защитава правата на гражданите е КЗК, но съдът е нещо като бухалка на корумпираните политици. Иначе говорят колко са честни и т.н. Дрън- дрън......

Тая не може да си върже гащите- не е тя дето иска дружеството !!!!

А сега да видим кой ще плаща пропуснатите ползи на Гинка. Май ще сме всички ние. А Икономическата гропировка ТИМ (Еврохолд) придоби дружеството. Честито така се изпират парите в България. Никой не ги попита от къде са им парите очевидно защо.

Да благодарим на съда- бухалката на корумпирания бг. елит!

синчето и на този шеф на ВАС ще стане милионер :)

Да попитам: Дали наистина ЧЕЗ е продал на Еврохолд активите и дейността си в България? Знам, че след "продажбата" няма никаква разлика: шефовете са същите, всички документи, договори и фактури до момента са с логото на ЧЕЗ.... Дори преговорите със синдикатите за периода 2022-2025 година са с ЧЕЗ. Дали въобще има продажба????

Гинке успя ли да осъдиш Курнелия.

"Тогава от БСП обявиха, че едно и също лице стои и зад "Еврохолд", и зад Гинка Върбакова." Което и да е това лице е явно, че не е точно било покровителствано от ГЕРБ след като комисията в която ГЕРБ имат мнозинство по това време е възпрепятствала сделката. След като дуднат и от БСП явно не е и на някой от червените олигарси. Някой може ли да напише #КОЙ е човека който стои зад сделката? Въпроса е кой притежава електроразпределението на мястото на ЧЕЗ?

Това е един от важните въпроси които би трябвало а се задават. Друг важен въпрос е да се изясни родословието на Кирил Петков и Асен Василев ... няма страна в света с министри без родословие ... мистериозни парашутисти. Акт за раждане кой си що си тия неща трябва да са ясни на обществото.

Това е то български съд. Чакай справедливост, "ама друг път".

къде е ТЕМЕНУЖКАТА ?

Бих и го бутнал...

Не ти ли миришат циганките?

Курни пищеше като гламава от трибуната на парламента, обвиняваше ББ в страшни престъпления.. Да се извини публично!

Тази злобна простакеса на снимката прилича на бившата председателка на Народното събрание Ива Митева.

не стааш за фотограф брато... изглежда че и за нищо не ставаш ;)

е мутра, да изгние в затвора.

Грета Тумберг в напреднала възраст???

Кога ли съдът е бил на страната на държавата или гражданите? Правото е като кристална сфера, зависи как го гледаш, а като знам и кои са го писали, вратите са повече от стените.

Големи тъпунгери сте се събрали тука,еййй! Иксперт до Иксперта, мила моя майнольо. За по 10 лв нафта наливате в колите си , ама сметка на парите на другите, много ва бива да правите ха-ха!

От май месец 2021 в служебните правителства на Радев на никой не му пукаше да работи по защита на интересите на държавата в това дело.

Джаф, джаф :)

На калпави закони и стари далавери, нови управници са им виновни!

Тъпа селска пръчка, която е бушон! Ако си мислите, че тази куха лейка е нещо повече от селска мома с нисък хоризонт на амбиции, много се лъжете! Тая не знае, къде й е "офиса"! Делянчо Доброто, Делянчо Прасето, Боко Боклука, Аамет Сигането и бандата, стоят зад тази мириносана овца! Уффф, трагедия и разстрел...

Да плачеш или да се смееш. Нашите законотворци май един нормален закон не са сътворили. И май следващия път няма да са малко, тези, които ще гласуват за обещаващите национализация на енергетиката.

Изглежда, законите така се правят, че след обжалване на отказ да има допълнителна печалба за жалбоподателя след отсъждане на висша инстанция в друга посока ...................

Съди ги Гинче до дупка! Който се ебава със закона това зслужава!

Таз уфсъ отде и са и парите ? Дейба и кочината дейба

Прегазих със зил детето на гинка, поздравете ме

Гинке бих те клал часове наред

Идиотите в парламента да си оправят законите за да не могат такива помияри като тази грозница да играят в стратегически за страната отрасли.

Сега да се види какво ще е обезщетението което ще плати държавата или по-скоро ние с данъците си, защото държавата няма нейни пари всичко е на хората.

Тая Гинка бахти злата кучка вижте и само погледа! Потката и сигурно има зъби!

На Дариткова ми напомня.

Изобщо как може да се разрешава на Гинки и Ганковци, дето два лева нямат да купуват стратегически отрасли?С банков кредит?!?Утре ако се окаже,че дружеството е пред фалит, какво правим?Ще търсим Гинка да я разчекнем ли?

А какво ще плащам на тая кокошка

Румен Радев се поклони пред загиналите след 09.09.1944г. за свободата на България, прави му чест!

Оставка на враговете на България - радеффф, кирчо и кокорчо!

Как животно като това купува енергодружество в Европа? Откъде са ти парите? В целия континент хората, които могат да го направят са малцина.

Първо трябва да се продава, пък купувачите ще дойдат... не им бери грижа...

Тая като я видя се сещам за Ошфорка!

Дали на планетата Земя има по-прост народ от славянския?

България беше осеяна с комунистически концлагери, където гинеше цвета на България през съветското иго след 1944г.

Днес си спомняме загиналите за свободата от комунизма българи, поклон!

Утре е, утре. Не днес.

За утрешната дата имаше едно стихче: Другарки и другари, днес е втори февруари. Някой бързо го изрече , че друг под масата го свлечени му го навлече. Ето такива бяха всички другари и другарки

Криворазбраната демокрация. Всички управляващи кукловоди няма нищо демократично в тази малка изнасилена и поругана България.Може би е време разделно,но след това идва Видовден!

Оставете Гинчето, днес се прекланяме пред паметта на загиналите от репресиите на комунистическия режим след 9.09.1944г. и в десетките концлагери на територията на България.

А преди 9-ти колко са загиналите в тези 10/?/ лагера

Лагерите са десетки почти 100, а жертвите стотици хиляди, комунизма е по-страшен от фашизма.

В България не е имало фашизъм, но е било много удобно за руските агенти да обявят цялата българска аристрокрация за "фашисти" и да ги избият. Всичките червени боклуци преди 44г са били шумкари и терористи. Ама тя историята трябва да се чете, че да се знае.

шумкари бол но да смятаме ако искаш колко шумкари загинали да крадат мандрите и после колко разстреляни от руските орки мисля че те не са българи мое мнение

Поклон пред загиналите от репресиите на комунистическия режим след 9.09.1944г. и в десетките концлагери на територията на България!

И с колко трябва да обезщетим Гинчето?

но да попитам: Сега членовете на КЗК, от джоба си ли ще платят отсъдените компенсации? Че нещо, напоследък, доста харчове му се съблаха на бедният данъкоплатец.

От твоя и моя джоб.

Не КЗК ами продажния ВАС трябва да платят. За лично, това беше едно от малкото адекватни решения на КЗК!

За колко пари са осъдени? Всъщност колкото и да са, ние данъкоплатците ще ги платим до стотинка.

И сега колко трябва да платим на тая нагла грозотия???