Германското дъщерно дружество на "Северен поток 2" веднага удари на камък

Берлин засега не приема избрания за председател на надзорния съвет на Gas for Europe GmbH

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой печели от НЕРАБОТЕЩИЯ СП2? На ПЪРВО МЯСТО ГЕРМАНИЯ. На ВТОРО МЯСТО РУСИЯ. В момента Германия купува газ на цена 240$/1000м3 и ....."ПОДПОМАГА Полша и Украйна" (!) като им реверсира газ на цена 850$/1000м3. ха ха ха :) Това е така защото Германия получава ..."по дългосрочен договор до 2025г". СП2 е изчислен да се откупи за 10г при цена от 110$/1000м3 и 40млрд/год. При цена 110$ крайна цена печалбата от 40$ се разпределя 25$ за инвестицията и чиста печалба 15$, което формира и горните сметки. 40М 25$ = 1млрд.$,за покриване на инвестицията и чиста печалба от 40М 15 = 600М$/год. При сегашните цени - 700-850$/1000м3 всеки сам може да сметне за КАКВА ДАЛАВЕРА СТАВА ДУМА.

Като заработи тръбата за Китай, ще се смени музиката.

Тръбата за Китай се нарича "Сила Сибири". Но понеже някой послъга Путя за газ в Централна Азия......Путя премести, ЗЙ СВОЯ СМЕТКА, тръбата чак до Ямала. За да угоди на император СИ. А Китай дърпа годишно САМО НЯКОЛКО СТОТИН ХИЛЯДИ кубика. Так что, Ты блядь, иди нахуй и больше не пизди!

Всъщност китай дърпа около 10 млрд кубика годишно, но в сравнение със 160-180 млрд, които "дърпа" Европа е НИЩО!

Очаквам в края на тая игра Русия също да изнамери някакви юридически пречки. В момента Газпром печели повече от факта че изнася по-малко!

Ще вземат да им пръднат на газопровода с тези санкции. Такива изявления звучат смешно.

То германците не искат никой чист германец.Ако е Алтън може.

Те руснаците ще вземат пак с танковете да се разхоят до Берлин и ще си го реализират северният поток. Няма да им е за първи път....

Германците ако знаеха че тази зима ще е толкова мека щяха пак да тръгнат към Москва.

Германия не иска руски газ и щом не го иска няма да го получи. Няма никакъв проблем.

Много специалист по потоци много нещо. Направо България е световен хегемон по строежа и управлението на потоци всякакви.

Никакви пАтоци ! Немците се изложиха като кифладжии !

от толкова много акъл и санкции накрая гермаците ще спят на студено в близките години напред. освен ако не се осъзнаят и се очистят от боклука американски.то се вижда че америка е вече в канала и правят тъпи безнадежни опити и безпочвени заплахи да си запазят германския пазар които вече е загубен.Путин им го поставя без вазелин

Много русофил, много нещо

Народът не е глупав като на запад и вижда Кой крив, кой прав.

Така е, да! Народа не е глупав, но живее бедно! И ходи да изкарва пари при тъпаците на Запад.

Германия ,някога велика държава ,сега се унижава пред една "измислена , "нация"....!? Германия ,винаги ще бъде "велика държава" !!! САЩ са на затихване.................. Не съм расист,но белите ще бягат също ,както от ЮАР........ Ще бягат....,ами те вече бягат ! Подло,тъжно,но е истина..................

САЩ каза... Окупацията на Германия продължава до 2090г.!!!

Поне за Газпром лошо нема. Цените ще останат много високи с гаранция. Мисля си че са продавача е по-добре да продава малко и скъпо, отколко много и евтинко. Виж каква е далаверата на Германия.... не е ясно, но сигурно има някава. Немците не са изкукали ептен. Нали?

....виж за немците и аз не съм вече много сугурен!

газа не е водка, за да я продаваш за тамъзлък. Тръбите ТРЯБВА непрекъснато да са пълни ....ЗА ДА НЕ РЪЖДЯСВАТ, бля. Под налягане. Само в материка, тръбата струва $50 МЛД. Тази тръба е БЕЗ разклонения в Русия. Директно от Ямала до Балтика. В Балтийско море тръбата струва $15 МЛД. И тези тръби не са руски а на ЗАПАДНИТЕ БАНКИ финансирали проекта. С'чась - то понял, сука?

Schilo

Те са пълни бе, глупак! Да не говорим, че доставки вече има. Под формата на профилактика.

Мурзилаж, к'ва профилактика, ве? Чети статью, сволочь.

tonk11

На банките били. И какво? Ще си ги вземат ли банките? Да си ги завират в г....? Не им бери ти грижата.

На мурзилажа с доводи и доказателства да му говориш и пишеш - все тая. Мурзилката си е мурзилка.

Ако не бяхме част от тази "организация" (ЕС) щеше да е страшно забавно е да се наблюдава колективната ѝ деградация (за да не кажем н@сиране). Но уви, ние ще се н@серем заедно с нея.

Важното е подаръчните пликчета от митниците да не спират

Путине, врътни им крана да си спомнят източният фронт.....

Уж руснаците им били виновни, а украинците нямат представа ... Американците като не искаха Северен поток 2 защо спъват развитието на газопровода за EastMed, който обхваща няколко находища в Средиземно море, които в този момент са най големия газов източник в света?

Меркел да стане директор на северен поток, а Боко Банкянската Мутра на турски поток. И двамата заслужават, все пак пръснаха милиарди на данъкоплатците си, за да обслужат интереса на кървавото джудже от Мордор и орките му.

Янките да го духат на нивото на тръбите от СП2

Сорос пак си намери хора които да играят по Гайдата му ! Това че Халер е неприемвлив за Правителството , не значи че няма да получават Газ Немските Компаний ! Ще има игра още малко и ще кандисат защото Немските Концерни и Компании имат реално нужда от евтина газ за да има печалба и напълняне на Германския Бюджет ! както казват Руснаците поживем Увидим !

Северен поток няма да работи заяви говорител на правителството ма САЩ. ни е Ше Работим с Хермамия за да гарантираме това !!? САЩ юачкат опоненти и Съюзници-партньоеи по един и същи мачин. Важното е те Олигарсите в САЩ да забогатяват Още ,за Сметка на Обедняването на останалите! Това е

Руското трол пак реве :) топ ми е!

И какво значение има дали шеф на дружеството е Халер или ХАМСТЕР? Какво ще се прави и колко ще струва решава Газпром. Мишките са без значение.

Покрай цялята дандания отворих някои руски и украински сайтове ! Не бях изненадан много ! Руси и укри не горят от желание да се сбият , но някои нямат интерес от това !

След като русите вече получават наказанието си време е да направят това за което ги наказват. Смело напред!

"Искам да съм ясен. "Северен поток 2" няма да се реализира, ако по един или друг начин Русия атакува Украйна", посочи Прайс., аве теб пък кой те пита? дали ще работи СП2 или не зависи само и единствено от Германия и Русия - двете официални страни по договора, всички други може да си говорят каквото искат ама никой няма да ги бръсне за нищо

ти си доказан тъпанар тук..... германия е пртекторат на САЩ, така,че двете страни,които могат да решат са САЩ и РУСИЯ!

Много е важен Канцлер Акт ! Той ще действа до 2052 година !

Във Втората световна война Германия беше смазана от руснаците, но беше оставена в ръцете на янките. И те превърнаха някогашния горд германец в страхлива мижитурка с джендърски наклонности. Поради това не бива да се учудваме защо германците изпълняват днес раболепно прищевките на янките и работят срещу себе си. Германия има изключителна нужда от руския газ за своето производство, но тя постъпва самоубийствено, за да угоди на господаря си. Който не е разбрал - това е „свободният демократичен пазар“.

явно много роски хояве си смазал, хахахахахахахахаха

Дрогиран педал лапай си негърските пишки и си трай ще те открия лайнар и ще ти сложа ташаците за папионка

Във ВСВ СССР бе смазан и от Германия и особенно от ФИНЛАНДИЯ. СССР води 4 войни с Финландия, от 1939 до 1944г .....БЕЗ ДА Я ПОБЕДИ. 3/4 от нацистката армия и техника са на ЗАПАДНИЯ ФРОНТ. Всяка седмица френски, полски и английски пилоти изсипват над Германия еквивалента на ДВЕ ХИРОШИМИ!

Тъпите и безгръбначни германци убиват европейския бизнес с това мотаене.А руснаците с тая цена на газа им е все тая дали ще заработи.

Пазарна икономика, но само за американци. Т.е. всички са равни, но има и по-равни.

Тия пък с две успоредни тръби. Ба си грабителите. Е оставете малко да има и за други дестинации.

Северен паток 2 се удави . Тръбите ще ръждасват . Това е за АЕЦ Белене гадове мръсни .

Няма такива дебили като американците.

Архикорупция! Дойче Зеле къде спите? На България гледате кътните зъби, а в Берлин слугуват на Газпром рубладжийте!