Германски институт със сериозно предупреждение за икономиката след индийския щам Делта

"Бихме били изправени пред тежка есен и всичко ще бъде загубено, ако се увеличат отново инфекциите заради варианта", коментира Клеменс Фуест

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хора.....Плаша се когато чета болшинството от коментарите основно по две причини. Първо не мога да повярвам колко сме разделени във време когато обединението е жизнено важно и то именно заради ПЛАНдемиятя. Второ не мога да проумея как може да се страхуваш от вирус чието съществуване никой по никакъв начин не е доказал и с който ако изобщо се срещнеш вероятността да се разболееш наистина е нищожно малка,но не се страхуваш да се набодеш с неизпитан и незнаен сироп за което при това се разписваш че е на твоя отговорност......

Ако някой има алиби и трупове ще се намерят.

Разбира се, че ще има проблеми с делта варианта, а после и с всички следващи гръцки и латински букви от всички азбуки. Целта на сатанистите се следва последователно - разорение на малки и средни бизнеси, превръщане на населението в овче зомбирано стадо, закачено на интернет смукателни маркучи, матрицата на живо.Основният проблем е, че тия хорица просто не са терминирани. Не е като да не се знае кои са. Просто като се чуе за глобалист, енвироменталист, лгбти му се реже главата и трупът се изгаря ритуално.Те си падат по ритуалите, можем да ги включим от страна на жертвата.Навремето вещиците са ги горели, сега ги правят министър председатели и президенти.

Тези пък глупави германци... Как не са се сетили да минат през коментарите на дир-а, та Ганьо да ги открехне как стоят нещата...

Кой сте вие бре че гоните хората от Балгария ??? Боклуци що не си е.....б п.....та майна !!! Една Гражданска Война ни Триябва В БГ Има Стадиони Има И Бесилки Без Вас Станата ни Ще цъфти Смрадливци и Измет Продажна !!!

Само не разбрах кое ще натрупа дългове: вируса заради болните или Германия на Меркел дето ще си въведе мерки срещу хората и икономиката. А иначе работата вече я видяхме: с мерки и без мерки все тая. Вируса си заразява. С маски и без маски все тая. Вируса не заразява повече. Метода на Занзибар е най-добрия. Единственото, което куца в България е как лекуват лекарите и единственото което мори яко е затварянето на болниците.

бягай в Занзибар. Може и мозък да присаждат, не са изостанали като Германия.

Не може да бяга в Занзибар, вицепрезидентката, тази дето взе властта, след като убиха президента на Танзания и губернатора на Занзибар, въведе част от обичайните ковид рестрикции. Оказа се че чрез фондацията на Х. Клинтън е близка с Клинтънови. Хайде сещай се каква политика ще следва.

въпросния губернатор сам си каза човека че е с ковид преди да си почине от ковид, но ви знаем че всичко дето не пасва на съответната теория на конспирацията се обявява, че не е вярно и даже се измисля удобна версия за достоверност. С достоверно клипче в утуб за доказателство разбира се.

100 + Обаче колегите от форума няма да те разберат.

точно няма да се плашиш. Тука са отбрани куковци и кретени. Дори да не разберат нещо ще те лайкнат винаги.

Роберт Кох,СЗО, Фондация Мелинда и Бил Гейтс,д-р Фаучи- Международен съд ,незабавно.

незабавно. Няма как да ти мине, но вероятно ще се успокоиш, че си разстроен нещо.

Дай аргументи а не квалификации, ма не можеш, щото си тъпоъгълен триъгълник

че обвиненията трябва да се доказват. Тук някакви хора искат съд за всички дето не им харесват по причина обикновено ,че друго куко казало че са лоши. Съмнявам се че са наясно за какво и кои точно говорят, ама пък са агресивни. Един по-горе даже за войни и бесилки настоява. Психичните разстройства с налудности, особено когато правят пациента агресивен, изискват лечение.

Всички с АРАБСКИ маски ( бурки, фереджета) да се махат от Парламента и от Магазините ( Аптеките имат разделителен прозорец), а също и арабите, които Боклук Борисов сложи да гледат дали българите носят АРАБСКИ маски, в държавните фирми... Да бягат към Саудитска Арабия... Само такива се заразяват с вируси, или разни педдерази, еббали се с араби и китайци... Вече РАЗБРАХМЕ че Боклук Б.Б. Банкя-лията е Педдераз и затова носи АРАБСКА маска, както Евнух, Педдераз, Роб в Харема на араби- Мюсюлмани.. И точно затова, Фандъкова пуска групи от педдерази да се събират, да обикалят из София и да РАЗВРАЩАВАТ малките деца... На изборите за парламент, в изборните секции, НЕ трябва да има МАСКИ, за да можем да ВИДИМ - Кой иска да гласува... Чух че Боклук Б.Б. давал БГ паспорти на маймуни и китайци.. Така че , ако някой види такива да приближават Изборните секции, трябва да ги ИЗГОНЯТ към Турция.. САМО араби, негри и КРАДЦИ, и мошеници може да влязят да гласуват с маски !!

който се счита за най-меродавния по въпросите на инфекциите и вирусите в Европа, още през юли с голяма вероятност ни очаква нова вълна... И това заради мотацията Делта, по настоящем с експоненциално растяща крива на заразените в Англия.../при това Англия беше на нашето дередже...до преди около две седмици...сега отново го закъсва.../ Дано не ни засегне...но...едва ли...

обаче не растат паралелно смъртните случаи в Англия. Може би е по-резонно да се сравняваме с Русия. Там също като у нас ваксинирате не са много. И разбира се няма да ни подмине за съжаление. Може дори и за месеца да познаят.

ваксинираните

Вижте какво се случва в Бразилия. И помислете още веднъж дали ние сме нещо недосегаеми или богопомазани, както често обичаме да си мислим, че бог има специална уговорка с България. Наивен и прост народ. Особено тук във този форум.

Колко си прост просто ти е бедна фантазията! Промит мозък до няма и къде! Поинтересувай се малко и тогава говори овцо!

Аман от вас бе!!!

НЯМА ЛИ КОЙ ДА ГИ НАПРЪЦКА В УСТИТЕ ТИЯ ИЗРОДИ

време е да почнат да следят и да вземат мерки срещу фалшивите новини. Не може всеки трол или обикновен идиот да си плесне каквото му скимне в пространството. За съжаление има очевидно други идиоти дето им се връзват и може би се влияят. А за вирусите всички сме живо месо. И всеки заразен е риск.

Ако се вземеха мерки срещу троловете и фалшивите новини, тогава ти нямаше да кажеш нито дума повече до края на живота ти.

съм казал дето не е вярно тука? Кое е фалшива новина? Известен интелект не е задължителен за тези коментари, но много помага.

Не им обръща и внимание, ако само правят квалификации на хората, но нямат кьорав контра аргумент са просто не особено умни тролчета, не заслужават да им се обръща внимание.

с минусите очевидно са ЗА фалшивите новини и манипулациите в интернет пространството. Другия вариант е да има функционално неграмотни насреща.

Преди две седмици, ЕК заяви че са поръчали 2 МИЛИАРДА!!!! ваксини, за периода 2022/2023 . Как мислите, ще спре ли истерията с настинката??

Това е само началото. Ще има Делта, Тета и така до края на света както се пееше в една песен…

То човека дето работи за Бил Гейст си го каза: Ако искате да произведете настина мутация-убиец, продължавайте масова ваксинация по време на пандемия. И не е като да не го знаят учените. ХИВ примерно мутира индивидуално при всеки човек, който се зарази. Това е така с РНК вирусите. Ванга ще излезе пак права. "Учените ще затрият света. Ще дойде време, когато хората както вървят, така ще падат и ще мрат."

Не колело ми кола и не си купил ми го блъснала. Ето и истинската информация. ЕС е поел ангажимент да гарантира достъп до безопасни ваксини във всички краища на света. Комисията и държавите от ЕС са поели ангажимент на стойност над 2,2 милиарда евро в рамките на COVAX — глобалната инициатива за осигуряване на справедлив достъп до ваксини срещу COVID-19, и подкрепят кампаниите за ваксинация в държавите партньори.

Това е като влак, който кара прекалено бързо. Пътниците отзад викат, да се кара по-бавно, че влака ще се обърне. Отпред управляващите казват че всичко е по план. Някой от пътниците почват да се карат на другите пътници, че не трябва да се съмняват в управляващите. Учените, които виждат проблемите, ги е страх да говорят заради последиците ако кажат истината. Всичко ще продължава до момента, в който или някой намали скоростта или докато влака се обърне ... със всичките последствия за пътниците на влака. Но е факт, че науката вече не е свободна.

конкретно те навежда на тези сложни изводи и алегории че нещо се изгубих в повествованието. Че и се поддават на различни тълкувания. Веднага се сещам за едни уплашени от скоростта пътници във филма Гости от миналото с Жан Рено.

Да де, корона вируса е виновен за всичко, но не и за човешката глупост! Същите тъпанари, които изсичат малкото останали гори, но мислят "на зелено", не могат вече година и половина да си оправят кашите, които забъркаха и сега понеже са некадърни и алчни, и продължават със същите глупости, че корона вируса трябва да е виновен за всичко.

Или просто има мутация, срещу която обществото е податливо на разболяване и може има вълна наесен и затваряне и прочие. Иначе и за гората си прав.

със смесването на нещата. Ясно е че и политици и подчинените им тролове и разни други опортюнисти ще се опитват да експлоатират пандемията. Опитите за обяснение на развитието на епидемията с шашмите на тези обаче са глупави и затрудняват справянето и с пандемията и с шашмите. Особено от подобни статии се вижда че си има обективни неща и проблеми които водят след себе си. Щом и в Германия примерно е така, а допускам че по шашми германците не могат да се мерят с нас.

Бил Гейтс и Килъри казаха, че ще ви джуркат поне до края на 2022-ра... така, че или им инспектирайте и спрете лабораториите на фонда Black Rock или свиквайте, защото 2025-та ще ви ваксинират отново за друг вирус... и така, докато Европа не заприлича на просяк....

Теб от как те изджуркаха със свежарска лоботомия нали всичко ти е на шеС ?

Ама защо така? Нали ваксинираните се увеличават? Защо пак ще има вълна?

Точно ефекта на ваксинирате ясно се вижда. От два месеца имат по десетина починали дневно във Великобритания. Въпреки новия вирус. А в слабо ваксинирана Русия за кратко паднаха до около 350 дневно и почнаха да растат отново. И това при около два пъти повече само разлика в населението на Русия.

Ъхъ. Съвсем прав си. Само че в UK жертвите на милион население са над два пъти повече, отколкото в Русия.

Мухахахахаа!

До преди 2020 никой не беше наясно, че практически целият свят е населен масово от страхливци и тайни фашисти.

Както обикновено под такава статия първите коментари са на антиваксъри как на веганите при гергьовските агнета ! Нищо чудно , все пак антиваксъри, вегани , социалисти и хомосексуалисти от една семка са се пръкнали , никой не им обръща внимание но те се чустват длъжни да се натрапват !

Глупости на търкалета !

Когато изключа телевизора и Ковида изчезва. Няма кой да ме плаши ,да всява масова психоза. Вируса е само в телевизора. Затова всички инжектирани са гледали телевизия.

Щраусът като си заравял главата в пасъка понеже и той като тебе си мисли, че така опасноста е преминала!

Щраусът като си заравял главата в телевизора го хванало страх. Но после я изкарал и се огледал и се успокоил.

Щрауса не си заравя главата в пясъка. Това е мит. Ама откъде да го знае папагалският трол, като му го няма в опорките, а в ограничените знания...

Ако пътуваш в метрото без карта и те проверят, затвори си очите и хоп.... няма те! Опастноста е преминала! Няма глоба!

За да пътуваш в метрото първо трябва да изключиш телевизора и да излезеш навън.

Няма страшно с помощта на ваксините ще се увеличи смъртността двойно. Пример във Великобритания.

Точно ефекта на ваксинирате ясно се вижда. От два месеца имат по десетина починали дневно. Въпреки новия вирус. А в слабо ваксинирана Русия за кратко паднаха до около 350 дневно и почнаха да растат отново. И това при около два пъти повече само разлика в населението на Русия.