17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето това е,хем без боклук хем от него ще произвеждат електеичество и топлинна енергия.Както се казва който търси намира намира каквото му е нужно!Успех Бургас.Днес в Бургас,утре в други градове,напр. Варна .

ПО ВРЕМЕТО НА ПРАВЕШКИЯ МАНГАЛ ХОДИХ НА АХТОПОЛ.ПЛАЖА БЕШЕ БУНИЩЕ,ВОДАТА ТОРИЩЕ,ЕЙ ТАКИВА ГОЛЕМИ ГОВНА ПЛУВАХА.В БУНГАЛАТА ХЛЕБАРКИ И ВСЕВЪЗМОЖНИ ГАДИНИ. В СТОЛОВАТА ПО ЕДИН ПРЪС МАЗНОТИИ,ПО МАСИ,ЧИНИИ.СРЕД ЛЯТО ДЕСЕРТ,КОМПОТ.ВЕДНЪЖ СПРЯ ТЪРГОВЕЦ С ЕДНА ВАРШАВА И ПРОДАВАШЕ ПРАСКОВИ ПО 80ст БРЙОКА. ИЗКАРАХМЕ ЦЕЛИ ТРИ ДЕНА И ПОБЯГНАХМЕ.И СЕГА,КАТО ДОЙДЕ РЕЧ ЗА ЧЕРНОМОРИЕ И ПРЕД ОЧИТЕ МИ ПЛУВНАТ ЕЙ ТАКИВА ГОВНА,МАЗНОТИИ,ГНУСОТИИ,ДИВОТИИ,ЕВТИНИИ...ВСЕ ТАКААА ДО КРАЯ НА МОСКВААА...

ЗА КМЕТА НЕЩО ЩЕ ИМА ЛИ? КОМИСИОННИ, ТУЙ-ОНУЙ! РАЗКАЗВАХА МИ КАК ГЕРМАНСКИ ИНВЕСТИТОРИ ОТИШЛИ В ЕДНО СЕЛО НАБЛИЗО, ПРЕДИ ДВЕ -ТРИ ГОДИНИ И КМЕТА ВЕДНАГА СИ ПОИСКАЛ! А ТЕ ВЕДНАГА ИЗБЯГАЛИ С 200! НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!

И това ли ни натресе николов?Почти всеки ден на разсъмване около 4ч.в Бургас не се диша ,от какво николов не се интерисува,за него са важни комисионите.

В центъра на Бургас. Боклуци мръсни мамка ви тъпа. Смотания кмет да си ходи и да си завре парите дето са му ги дали отзад. Не се наядохте ей помияри такива, боклуци!

Поредното съоръжение което ще е повод да се вкарва всякакъв боклук и отпадък в Бг а в случая и в Бургас! ЯВно сметнаха че Кроношпан и Лукойл малко ни замърсяват и тровят въздуха, както и теца който гори биомаса, сега и още една помийна яма ще правят! И някои се радват на това ?????? Слепци дебилизирани осъзнайте се!!!

И да добавя, същия този кмет на снимката само дето не се кълнеше по време на предизборната кампания, че няма да позволи изгаряне и преработка на отпадъци на подмандатната му територия Бургас - и ето гарантирано от ГЕРБ ... витиевати лъжи а резултата е за сметка на здравето на народа

Ама сте си го избрали вече, кой от Гражданите за евроразвитие на БГ си е изпълнил обещанието до сега ?

не ви замърсяват малко, но пък тук има потенциал за повече кражби

отново е новатор! Цивилиозацията винаги е влизала през Бургас.

До Братово има сметище на пътя за с. П.Извор, вземи "новатора" и двамата постойте до него само 15 мин., ако можете да издържите без да повърнете, ела и пиши. Вземете и "новатора"- боклук на Камено също.