Германия плаща двойно над планираното за новите плаващи терминали за ВПГ

Първоначално в тазгодишния германски бюджет бяха предвидени 2,94 милиарда евро

Обратно в новината

Коментари - Германия плаща двойно над планираното за новите плаващи терминали за ВПГ | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЕСШ и САЩ правят пари, създават пари, печатат пари. Те са най- умните, съзидателните и богатите в света. трябва само да се стремим да сме приятели с тях, защото ние не ставаме и за чеп на каца.

Плащат милиарди, за да купуват по-скъпо.

Русия изпрати петрола си в Китай по Северния морски път за втори път в историята. Петролното ембарго на ЕС, което ще влезе в сила след месец, прави този маршрут по-привлекателен.Той е по-кратък и по-бърз и най-важното е, че е свободен от западни санкции.Според "Bloomberg" в края на октомври танкер за съхранение, намирал се в пристанището на Мурманск, е натоварил суров петрол в специализирания танкер за ледоразбивача "Василий Динков". Този танкер плава по Северния морски път, като миналия уикенд той прекоси северното крайбрежие на Русия и премина през Беринговия проток, който разделя страната ни от Аляска. "Василий Динков" трябва да пристигне с руски петрол в китайското пристанище Риджао на 17 ноември. Това е вторият път в руската история /след 2019 година/, когато петролът се изпраща в Китай по този начин.

18 Ноември 2022 "Газпром" ще достави на Азербайджан до 1 милиард кубични метра природен газ до март 2023 г. съгласно нов договор, се казва в съобщение на руския държавен холдинг, цитирано от ТАСС. "От 15 ноември започнаха доставките на руски газ за Азербайджан съгласно новия договор за покупко-продажба на природен газ. Той е сключен между "Газпром експорт" и Държавната нефтена компания на Република Азербайджан - СОКАР (SOCAR)", отбелязва "Газпром". И без това Азербайджан от десетилетия изнася газта си към Европа по газопроводите на Газпром;)

_stankow

Сбогом на магистрала Хемус !

Дали пък ФАЩ не разгони фамилията на икономиката на окупирана Германия?

и питаш, даже

Немския еквивалент на "приятелския кръг" от фирми прави яка пачка, чакаме да видим цената на газа който ще изпомпва там...

Супер екологични и енергийно ефективно да набодеш Н на брой терминали в морето. А после трябва и поддръжка.

50% от липсващия газ;)А другите 50%?И на каква цена,най-важно?Ще бъде весело април-май,като дойдат изравнителните сметки;)