17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За толкова пари Джи Пи Груп няма да си мръдне пръстът, а пък и тунел да прави е изключено!!!

В БГ това е една малка отсечка от магистрала, а тия цял тунел ще правят за същата сума. Побърканяци.

Хората нямат какво да ядат, тия 8млрд. пръскат...

И къде ги пръскат? Бегай да си набереш малко.

Ако го правеше пловдивския Ваньо - поне 80 милиарда и минимум 3 мандата. И после след 2 години - ремонт.

Балъци.. бай Тиква щеше да усвои не 8, а 80милиарда за такъв тунел.. ;)

Да вземат Джи Пи Груп да го направят и да ни освободят от присъствието си за няколко години.

Мини сръбската граница към Димитровград и виж какъв път има там. Правен е от ... джи-пи груп! Щом изискавт от тях и има постоянен контрол се получава. Тук понеже са биз-бизе с властта - крадат и с г@з@ си!

За да е подземен явно са правили проучвания.

Поредната изключително неграмотна статия, написана от дир.бг. Пълни некадърници!

Каквито читателите - такова и съдържанието. Много изпростя народа да знаеш!!

За съжаление си прав. Явно на хората изобщо не им прави впечатление, но още от първото изречение се почва “Германия и Дания решиха да се свъзжат”, а надолу става още по-зле.

А па ние 250 милиона за 300 метра тунел харчиме бе еййййй

Комунисти, какво очакваш...

А пък ние една Кресна я чакаме сто години.Заеби и държавата!!!

Разликата между България и Дания е само една. Там хората се срамуват да крадат и лъжат. Тук най-крадливите и най-лъжливите управляват любимата ни кочина. Весели празници!

Еха, дайте на ББойко и неговите фирми да го строят.... сметката ще е 800 млрд!!!

Проектиран е тунел от центъра на София с дължина 200 км. Заделени са 5 млд лв от един заем, които са 70% от нужния бюджет. Останалите се осигуряват от фондация Ж.Жел. с основна задача да освини столицата. Къде ще бъде другият изход на тюнела не е важно. Важно е по него всички селяци да се изнесят от София. Вълната Ж. налазила София вече достигна върховете на държавата, което е международно - видно отдалеч. . Това гл. архитект, това- кметове, мьекащи дипутатьи, социолозье, тарикат-политолозье- и всякакв вид тарикат на свободна практика- всички в тунела. в ръка с по една мастика, в другата мотика и далеч от политика. Да се доказвата по родните си места. Що лозе за копане и песОк за мазанье!!

Къде е роден баща ти б льольо-о-оооо? А дядо ти къде он ождал баба ти, по кои баири?

tonk11

Кво му дреме? Той и роден в Люлин 5. Чистокръвен софиянец. На пъра на София живее.

Ами ще трябва да върнеш гърците и турците Българинът не е градско население, български град е трудно да намериш до Освобождението, когато с насилие градовете се завладяват и българизират изкуствено със селяни българи , след като гърци и турци се пропъждат. Под българи се е разборало социална група: тая част от раята - селяни , които не владят гръцки, езика на богослужението . Българин даже не е точно етнос, щото етносите би трябвало да имат няква идея за произход , пък българският селянин няма никва идея за собствена история , според Паисий, че дори и мит и легенда за собствен произход, според фолклористите. В града става грък без проблем, не с насилие, просто в града се говори гръцки и турски и той естествено като християни става грък, щото българин не е етнос . Султанът след гръцкото движение вижда в българите хляб за разделение на християните и почва да им дава служби и бизнес, а по-късно им учредява и църква,а дотогава гледа сеира как се прокат с гърците , а българите почват да се делят и да търсят в чужбина да им напишат история.Та и досега в училище само с това се занимават да му натъпчат в главата на българина поне няква митология, която да мяса на история , което обвахваща и изчерпва почти цялото хуманитарно образование по история и особено по литература , където в 10 години и половина се учат 10 български автора , а година и половина цялата световна литература и литературата е по-скоро пропагандно и митологично затвърждаване на историята , за което литературата е по-годна територия. Плюс още няколко хибридни предмета , плюс география, която се преподава с историко педагогически уклон. И затова накрая пак селяни втренчени в цървулите си

Езикът на богослужението е БЪЛГАРСКИ още от времето на княз Борис 1.

Не ли повече подводен отколкото подземен, и за Русия всички ни е ясно че там чакаме да остареят ядрените глави

I togava Skandinavia shte bude svurzana s Evropa bez feribotni vruzki.Oslo/Stockholm -Malmø-Kopenhagen-Rødby-Putgarden

тя и сега е свързана без ферибот: от Копенхаген през Оденсе , Фленсбург и после Хамбург и т.н . Интересно е обаче, че за тази новина в Дания не се споменава, а дир.бг е наясно ;-)

Нали уж бяха в рецесия?

Това е само проект.Ела пиши пак когато го направят.Кризата в германия е огромна!

Хаха разгеле нещо полезно от брюкселските зелки.

Я марш в пРосията, бе, трол - там има всичко по много (и най-много мизеря, хахахахха).

а не забравяй корупцията, като отиде до Москва с кола, ще разбере какво значи корупция, пък ако има нещастието да го заболи зъб в Москва, като се върне, ще целува европейската земя.

PEYTSCH

Много щеше да прилича на Дунавмост...само че е подземен...