Geox затваря сръбската си фабрика и оставя 1200 души без работа

Италианската компания, добре известна с обувките си и у нас, е получила щедри държавни помощи, но е плащала нищожни заплати, според в. "Данас"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да не дава господ такива инвеститори!

Инвеститорите са такива, каквито си ги направиш. Вкарали са ги в схема от която потърпевши са май-вече служителите. Не мислете че от сръбска страна никой не се е облажил. Вече имат богат опит с китайци и какви ли не схемаджий. На хартия имат 100 пъти по-добро производство от нас, но с просто око се вижда че обикновенния сърбин има далеч по-нисък стандарт от българина.

същите международни инвеститори са и в България. заводи на ишлеме, ниско качаствени продукти за жълти стотинки. ние се бием в гърдите че сме имали заводи дето произвеждали кабели за автомобили. печалбата не е в кабелите. Бойко се радваше като малко дете че поредната турска фирма отваря завод за кебели и плаща 1000 лв заплата, но не плаща данъци в държавата.

в София или в изоставените села?

Още ли се радвате на италиано-пицаро дето спечелиха европейското?

С инвеститорите/държавите е като мъж/жена - като чуя да ми се оплаква някой/я какъв смотаняк/чка дави и викам - явно и на тебе толкова ти е акъла :Д