Георги Димов е новият зам.-шеф на НАП

В края на миналата седмица министърът на финансите назначи и нов директор на приходната агенция

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А кога НАП ще започне сериозни проверки на своите корумпирани служители?Направих едно изчисление:Ако един инспектор води нелегално счетоводство на фирма за 650.00 лв. на месец, то има следните цифри:Недеклариран годишен доход в размер на 7800.00 лв., недекларирани и не внесени осигуровки в размер на 2441.40 лв. и за разликата 535.86 лв. данък общ доход!А едва ли водят само по една фирма?И с какви суми е ощетен Бюджета, в който те са определени да събират проходи?И колко пенсионери са ощетени, че с тези суми може да им се увеличи пенсията!За моралните последици няма да пиша, морал в политици и повечето служители няма! Умножете горните цифри поне по броя на половината инспектори от Ревизии към всяка ТД на НАП и ще получите добра сума! Един жокер - Кой води счетоводството на фирма ДИЗАНИК ЕООД, ЕИК 115815937?Аз не знам, само знам че е "една данъчна"!

На нас днес ни цъфнаха на двудневна проверка, да описваме цените и да засичат после, при положение, че от няколко седмици цените на едро скочиха с около 30 процента и точно сме пооправили старите цени на дребно, защото закупувахме по-скъпо отколкото сме продали...Явно с цел точно сега ни засичат. Така трудно ще излезнат нещата. Малка семейна фирма...

Дали и той е имал фирма, която да няма неплатени данъци, ама рязко да задлъжнее с някой друг милион към фиска, веднага след като е купена от нов собственик??? Просто ми е любопитно!

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Ами с този малък бицепс какъв да е освен зам, шеф?!

ХАхахаха 4 години стаж в НАП и имал голям опит?! ААХАХАХАХАХ СМЯХ В ЗАЛАТА И КАЛИНКИ ПО ТАВАНА