"Газов хъб Балкан" ЕАД вече е факт

Към настоящия момент 100% от акциите на компанията принадлежат на "Булгартрансгаз"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за хъбчето има ли???????

Върбакова кога каза, че ще купува булгартранманс или този път тихичко чрез борсата ще е?

"Булгартрансгаз" ЕАД регистрира дъщерна компания "Газов хъб Балкан" ЕАД, и хоп, има хъб. Я да регистрирате тогава "Най-голямото на света находище на природен газ"!

Нещо добро за България ,сега с интерес ще следя как БСП ще се противопосттави и ще се опита да минира.

Факт е! Засега се захранва от нужника на Тиквата в Банкя, а пред палата му слугите стоварили 10 топа смилянски бопппппп и 3 тона суджук. Ама ще има още много газ - руска, американска, марсианска...

От текста става ясно, че факт е регистрацията на дружеството, но не и функционирането на газовия хъб. Към момента поводи за дитирамби все още няма.

Кое е доброто? Че изпуснахме по 600+ милиона лева на година от таксите на Южен поток и ги подарихме на Ердоган? Или че ще плащаме по-скъпа газ???? Като свърши договора на рашаните с укрите, Путин върти крана и малоумните оставаме с пръст в уста.

Нищо ново ! Имаше едно търговско дружество "Южен поток " което не изкара и един лев , Но Генерира ОГРОМНИ разходи , за тлъсти заплати , командировки , консултантски хонорари и тн . Сметката пак ние я платихме !

има вече създадено дружество "космически полигон и междузвездни полети ",очаква се да заработи когато върбата роди круши !!100% държавно участие,после …...ще видим !!!

Регистрирали някаква фирмичка и наведените пред Тиквун медии виждат ФАКТИ :) Трагедия сте!!!!

Единственото, което произтича от това е, че едни хора ще вземат едни пари, които данъкоплатците ще плащат.

Боко ще си прилапа неговото за изграждането на хъб а,а пък след това кой с каквото иска да го пълни! На него това не му дреме!

sadim bob , pyrdim zdravo s po edna tryba otzad i eto vi gaz ...

Пожеланията на картинката са нарисувани със зелено. Тях някой трява да ги плати и построи, а преди това трябва да има яснота дали ще има газ в тях или не. Червеничките ги има, но са на пресъхване, а синичкото е скъпо.

Гледам картата, даже я уголемих, не стана ясно какъв газ ще влиза в ХЪБа по основната червена магистрала идваща от североизток (Украйна ли, Русия ли). Иначе се захранва от родите ни находища и Румъния. Има и едни вяли стрелкички от Черно море, май е руската тръба, ама кой ще ти каже. Так че, както изглежда: ХЪБ има, пари нема, газа се чака, търговци се канят на борсата. Направо изглежда на пирамида, купуваш акции и мечтеш за пачките, ама друг път.

България в следващите 20г. ще ползва само и единствено РУСКИ природен газ. Може да си спомните след време какво сте прочели тук

Ама Путин отиде в Сърбия, не в България----и му е през гуя кво сне регистрирали на хартия!:))))

Ти пък, откри Америка.

Тази компания е като оркестъра на Брегович - За сватби и погребения ! Ми то газ няма, потоци няма, цени няма, инвеститори няма, а само директор върху директора - хахахах

пъпеш, а ми разтълкувай тези 600 МИЛИОНА от транзитни такси. Колко ще минава и по колко на кубик километър е таксата...

И ще я плащаш вечно, както Белене, както Бургас-Александрополис....

Най-реалистично ще е, да се включим към Турски поток на... сръбската граница. С "обратен реверс" към хъбчето.

Българските газопроводи ще станат български въздухопроводи, със и/или без хъб

Редакцията, поне да бяхте разяснили на нас, простите, какво означават линиите по схемата, откъде ще идва въпросният газ... такива неща. А не да изпляскате с гръмки думи някакъв текст, от който ставя ясно, че нищо не е ясно.

Радвам се,че дните ви са все така черни и гадни и дано да е така до самият ви край подлоги на ватенките!!

Тази карта май са я извадили от архива. Картата на Путин беше друга.

Всеизвестни са способностите на герберастията да краде по всякакви начини. Ама газ от къде, че назначават вече калинки?

Навремето пристигнаха Маккейн-Виетнамската яма/100% е в ада/ и Нуланд кифлата. Спряха АЕЦ и Южен поток. Сега пристигна татунчото с дебел задник Съливан, опраска Боко и Цвъки, които прекъснаха процедурата за покупката на самолети и взеха т.н. политическо решение за покупка само на Ф-16. Взеха решението за да вземат големите рушвети от закъсалата фирма Локхийд Мартин, която провали Ф-35 и Пентагона ще дава поръчката на Боинг.Съливан каза че САЩ се отнасят отрицателно към Турски поток. Ще купувате газ от нас. 4 пъти може да е по-скъп и по-некачествен, но е демократичен и диверсифициран. Оказва се че България няма нужда от президент, правителство и министри. Всички решения се взимат зад океана и България няма къде да мърда, окупирана от САЩ с 4 бази

Аре, назначиха една камара поарашутисти с 10К заплати.

джендърска работа - един върху друг !

Газов хъб може да има в Турция, Гърция, Македония или в Сърбия, но не в България. Борисов зачеркна и тази възможност

Газов хъб имаме тогава, когато в него се доставя газ от различни източници и тази газ се продава поне на няколко клиента. Нито едното, нито второто е изпълнено. Нещо повече на път сме да изгубим единствения си крупен клиент-Турция. Това, че са регистрирали фирма и са назначили една камара чиновници(сигурно все "наши хора") и го наричат газов хъб е смешно.

Хе, хе - глеадм към Централна Европа ще изнасяме/транзитираме над 42 милиарда куб.м на година :) Ама оти не видим отдека ша дойдат толкоз кубика газ у България, че да я изнесем/транзитираме :) Я си спомнювам дека Баце - да са свети простотията МУ още у първиот му мандат се тупаше у гърдите кат един Алеков герой и налево и надесно разпааше как аха, аха от Черно Море у България ша потекат реки от мед и масло/пардон - от газ - дека щел да стигне за 100 години напред да потребяваме, че и да продаваме. Ей на веке 10 годин го чекаме тоа газ - та си мисля дали и тоа МУ "хъб" нема да е нещо таквозе ;)

Бойко напразно клеча на червеното килимче в Кремъл. Путин го прие като турист и го върна по бързата процедура

Честито на новоназначените и бъдещи гробарски калинки! Браво!

Шило

Такааа, очакваме новото повишаване на цената на газа. Зер, тези мъдуристи пари трябва да получават. Щото, за друг газ, изгледи засега няма.

Тази схема(на снимката) е върховна глупост на глупостите-невероятна измислица. Ами 20 те милиарда износ за Турция :))...просто нямам думи.

Не е глупост, чедо! Това са нощните полюции на Баце :) Гладна кокошка - просо сънува са казали старите ора ;)

След ратификацията на ЮП от НС, с цел избягване на рестрикции от страна на ЕС, можеше да се създаде подобен ХЪБ. Сега вече е не само късно, но и много по-скъпо защото нямаме директен доставчик, а сме само в ролята на прекупвачи със задължения към трети страни по отношение на цената. С други думи, място за гордост няма.

И пак Борисов ще излезе прав и хъб ще има. Като всеки път.

Това е поредния балон на ГРОБаджиите. Спомням си как ни обещаваха, че като се направи борса на тока ще дойдат много производители да продават и ЦЕНИТЕ на КW ще спаднат? Да, ама не. Сега им го вижаме резултата...

Газ нямаме, но гербави калинки имаме да напълним 2 хъба.

Браво нещо свестно да измислите ! Но Хъбат трябва да бъде Държавен Български , иначе знаем как става , като се накачат разни котараци и кумове и до потребителя достига газ с 150 % надценка !

А на кого ще продаваме газ от този хъб, някой знае ли и на каква цена ще захранваме хъба?

Като с борсата на тока. Направиха борсата и цената на тока вместо да намалее се удвои! Не ми се мисли какво ще стане с цената на газа след като вече имаме хъб... направо ме е страх да ви кажа какво ми говорят звездите...

същия успех можем да направим Лунски Камъне ЕАД да назначим няколко лелки и чиковци и родите им да кльопат от данъците...

Е то навремето и "Южен поток" ЕАД беше създадена ама нищо не стана. Сега ония с Ф-16-ските ще кажат че не може и да видиш ти шоу!

Кафявият премияр усвоява.

ЩЕ ЗАИМА - ББ ХОДИ В ЕГИПЕТ, В ИЗРАЕЛ, АЗЕРБАЙДЖАН, АМЕРИИКАНСКИ ШИСТ ОТ ГРЪЦКИТЕ ПРИСТАНИЩА ХАХАХА СМЕШНИК!

ХЪБ ЩЕ ИМА - УРА, УРА, УРА! АМА С КАКВО ЩЕ ГО ПЪЛНИМ И КАКВО ЩЕ РАЗПРЕДЕЛЯ ? ОТ КОЗЯК ВЕЧЕ СА ТЕГЛИЛИ ЧЕРТАТА НА ТУРСКИ / БОКОВ/ ПОТОК ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ, ЧЕ ВИДИТЕ ЛИ , НЕЩАСТНИТЕ БАНДЕРОВЦИ ЩЕ ОСТАНАТ БЕЗ ТРАНЗИТНИ ТАКСИ, А ПЪК УКРАЙНА Е МНОГО ВАЖНА В СЛУЧАЙ НА ВОЙНА С РУСИЯ - НАЙ МАЛКОТО ДОСТАТЪЧНО ПУШЕЧНО МЕСО!